معرفی کتاب غیر درسی(رمان انگیزشی و...)
خب دوستان جای یه تاپیک این جوری خالی بود
اینجا کتاب میزاریم واسه دانلود
شاید فرهنگ کتاب خوانی تقویت بشه
فقط چند مورد یادتون باشه
1-رمانای عاشقانه ی بدون معنی ممنوعه
2-نویسنده لازم نیست معروف باشه یا حتی کتابای مجوز دار باشه
3-از کنکوری های96خواهش میکنم کتابارو دان نکنن
4- یه اطلاعات کو چیکی از کتابی که میزارن بنویسن
5- تو هر پست فقط یه کتاب باشه
ممنون:y (389):
صفحه اول:الف-زن زیادی-کیمیاگر- بادبادک باز- داش اکل-شاهزاده و گدا
صفحه دوم:7داستان-شعرطنز-صدسال تنهایی-1984-ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد-گروه محکومین
صفحه سوم:مردان بدون زنان-کوه پنجم-والکیری ها-بعضی ها هیچ وقت نمیفهمن!-یک عاشقانه ی ارام
صفحه چهارم:چه کسی پنیرمرا جابه جاکرد؟-قلعه حیوانات
صفحه پنجم:آس وپاس های پاریس ولندن-کتابهای تو ماس هاردی-کلبه عموتم
صفحه ششم:هرگز رهایم مکن-حادثه ای عجیب برای سگی در شب-یازده دقیقه(متن کامل)-هری پاتر
صفحه هفتم: جنگل-کنار رود پیدرا نشستم وگریه کردم-ابن مشغله-عطیه برتر-سفر به دشت ستارگان
صفحه هشتم:آخرین انار دنیا-شیطان و دوشیزه پریم-سه قطره خون-دنیای سوفی
صفحه نهم:دزیره-بابالنگ دراز-من اورا دوست داشتم
صفحه دهم:اسطوره
کتابهای معرفی شده:
چراغ ها را من خاموش می کنم-شازده کوچولو-عادت میکنیم-ازبه-اخرین انار دنیا-ایین زندگی- لطفا گوسفند نباشید راز بادبادک باز-خاک های نرم کوشک-شهید محسن وزوایی-شما عظیم تراز انی هستید که می اندیشید-سهراب مرغ مهاجر-سوپ جو برای تقویت روح-
سمفونی مردگان-کسی به سرهنگ نامه نمی نویسد-بیندیشید و ثروتمندشوید-چوپان معاصر-مریخی - جنگ جهانی ز- همسر مسافر زمان-انقراض پلنگ ایرانی باافزایش بی رویه گوسفندان-کوری-انسان درجست وجوی معنا-ما چگونه ماشدیم-ایران بین دوانقلاب-مدیریت قدرت تفکر-ماین کامف-خیانت های استالین-هیتلر-قورباغه ات راقورت بده-قانون جذب-بابالنگ دراز-دیوانه وار-روی ماه خدا را ببوس-سهم من-نیکلاس نیکل بوی-اثر مرکب-ماندن در وضعیت آخر
خب به دلیل استقبال بیش از اندازه(!)هرکتابو به یه نفر تقدیم میکنم که بخوندش شاید جذب بقیه کتاباهم شد