نمایش نسخه قابل چاپ
نام کتاب:کنار رود پیدرا نشستم و گریه کردم
نویسنده:پائولو کوئلیو
مترجم:آرش حجازی
توضیحات:اولش اعصاب خورد کنه ولی مثل همه کتابای آقای کوئیلو عالین
تقدیم به: @Bahar20
دانلود رمان کنار رود پیدرا نشستم و گریستم
نام کتاب:ابن مشغله
نویسنده:نادرابراهیمی
توضیحات:کتابی عالی بانثربسیار جالب
تقدیم به: @MAh_gol
ابن مشغله | دانلود کتاب
کتابی که من میخونم و توصیه میکنم : مدیریت قدرت تفکر
ولی فایل دانلودی واسش پیدا نکردم،از اصول برنامه ریزی هست تا مدیریت قدرت فکر
Sent from my HTC Desire 310 dual sim using Tapatalk
ماین کامف - هیتلر
خیانت های استالین - بخونین ذهنتون باز شه !
مخصوصا مورد اول!
نام کتاب:عطیه برتر
نویسنده:پائولو کوئیلو
توضیحات:کتابی فوق العاده درمورد عشق کتابیه که با خوندن هر خط پاراگراف و صفحه باید بهش فکر کنی
تقدیم به: @kemoonly
دانلود کتاب عطیه برتر
کتاب قورباغه ات رو قورت بده
اثر اقای برایان تریسی
کتاب قانون جذب
اثر آقای لوسیر
نام کتاب:سفر به دشت ستارگان
نویسنده:پائولوکوئیلو
تقدیم به: @Tarannom76
رمان سفر به دشت ستارگان از پائولو کوئیلو
شماها چه کتابای بآ کلاسی میخونین :دی
والاع من هر چی خوندم:غضنفر در بیشه.... غضنفر در جست وجوی کبری :yahoo (20):
با کلاس تَرینش:رمان پــریچهر :yahoo (112):
نام کتاب:آخرین انار دنیا
نویسنده:بختیار علی
تقدیم به: @Dr.NedawW
امیدوارم اینو نخونده باشی:)
http://www.uplooder.net/files/382ef6..._2015.pdf.html
نام کتاب:شیطان و دوشیزه پریم
نویسنده:پائولوکوئیلو
تقدیم به: @Eli.1997
توضیحات:یه کتاب دیگه از آقای کوئیلو یکی از بهترین نویسنده های قرن
پوریانت|دانلود رایگان کتاب , مقالات - دانلود کتاب رمان شیطان و دوشیزه پریم
نام کتاب:سه قطره خون
نویسنده:صادق هدایت
توضیحات:تاحالا دو سه بار قصد خوندنشوکردم ولی نمیشه:yahoo (31):ایشالا طی دوسه روز آینده میخونمش:))
سه قطره خون نوشته صادق هدایت، همچون اکثر آثار او از حالت و ویژگی خاصی برخوردار است که اگر خواننده با سبک وی در نوسیندگی مانوس باشد، دقیقا آنرا لمس می کند. مطالعه داستانهای صادق هدایت، در وهله اول خواننده را، اگر دقیق باشد، به تفکر و اندیشه برای یافتن مقصود و منظور نویسنده وامی دارد و سپس او را به دنیای بهت و حیرت می سپارد. در داستان «سه قطره خون» صادق هدایت، دست به تصویر آنچه که در مخیله اش می گذرد می زند. وی برای ترسیم آنچه که می خواهد بگوید، از جنبه های نادر زندگی و توصیف آنها مدد می جوید مثلاً: شرح آنچه که در دارالمجانین می گذرد، برداشت و تصویر دیوانه ها در رابطه با مسئولیتشان، غذایشان و نیز شرح پاره ای از صفات انسانهای ویژه با محمل گربه و نیز تصور و برداشت آدمهای عادی از دیوانه ها و تفکیک مرز بین دنیای دیوانگی به اصطلاح مردم، از دنیای معمولی و… همه و همه مورد استفاده صادق قرار می گیرند.
http://www.parsbook.com/%D8%AF%D8%A7...AE%D9%88%D9%86
تقدیم به: @raha..
ممنون
صادق هدایت واقعا عالیه....
دنیای سوفی
نویسنده یوستین گردر
توضیحات:ترجمه حسن کامشاد
دنیای سوفی (به نروژی: Sofies verden) یک رمان فلسفی اثر یوستین گردر نویسنده نروژی است که چاپ اول آن در سال ۱۹۹۱ میلادی در نروژ منتشر شد. این اثر داستانی است که تاریخ فلسفه را به زبان ساده برای نوجوانان تشریح میکند. این کتاب تاکنون به ۵۴ زبان برگردانده شده و علاوه بر نوجوانان، توجه بزرگسالان را هم بخود جلب کرده است. از روی کتاب دنیای سوفی فیلمی به همین نام ساخته شده است.
کتاب با روایت سوم شخص به ماجراهای «سوفی آموندسن»، دختر چهارده سالهٔ نروژی میپردازد که با مادرش زندگی میکند. در ابتدای داستان، سوفی نامههایی از یک فرستندهٔ ناشناس دریافت میکند که در آنها سؤالهایی مانند «تو کیستی؟» و «جهان چگونه به وجود آمد؟» نوشته شدهاند. مدتی بعد او بستههای بزرگتری دریافت میکند که آغازگر یک دورهٔ آموزش فلسفه برای او هستند. سوفی به زودی پی میبرد که تمام بستهها توسط «آلبرتو ناکس» برای وی ارسال میشوند. آلبرتو سوفی را قدم به قدم با تمدن یونان باستان، ظهور مسیحیت و تاثیر آن روی فلسفهٔ یونانی، قرون وسطی و نیز دوران رنسانس، باروک و رمانتیسیسم آشنا میکند. در کنار این، ماجراهایی که بین سوفی و مادرش و دوستش به اسم یووانا رخ میدهد، به داستان لحنی شبیه داستانهای نوجوانانه میدهد که خواننده را به دنبال کردن ماجرا ترغیب میکند.
http://4paye.ir/book/%D8%AF%D9%86%DB...88%D9%81%DB%8C
اگر فایل صوتی دوست دارین:
http://audiolib.ir/258-%D8%AF%D9%86%...%D8%AF%D8%B1-2
نام کتاب: بادبادک باز
نویسنده: خالد حسینی
قسمتی از متن:
شاید بی انصافی است، اما اتفاقی که ظرف چند روز گاهی حتی در عرض یک روز می افتد مسیر زندگی را به کلی عوض می کند...
او گفت من خیلی می ترسم و من گفتم چرا؟ و او گفت چون از ته دلم خوشحالم.خوشحالی این شکلی وحشتناک است.ازش پرسیدم چرا؟و او گفت وقتی دست سرنوشت بخواهد چیزی را ازت بگیرد می گذارد اینطور خوشحال باشی ...