1)) همه ی گلبول های سفید به جز ماکروفاژها توانایی دیاپدز دارند. 2) همه ی گلبول های سفید به جز لنفوسیت ها توانایی فاگوسیتوز دارند.
نمایش نسخه قابل چاپ
1)) همه ی گلبول های سفید به جز ماکروفاژها توانایی دیاپدز دارند. 2) همه ی گلبول های سفید به جز لنفوسیت ها توانایی فاگوسیتوز دارند.
درسته کتاب گفته که بین خون و لنف در گردشند.
اما آیا اشاره ای هم داشته که این رفت و آمد حتما از راه دیاپدزه؟
خوب ما نخوندیم دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه؟
من میگم اگه این جمله رو بگه قطعا غلطه:برای آغازی و قارچ عامل بیماری زایی وجود ندارد.
حالا چون تو کتاب هامون هیچی نخوندیم دلیل نمیشه بگیم بنا به اطلاعات ما اگه با قطعا هم بیاد درسته.
با بقیه ی توضیحاتتونم نمیتونم کنار بیام.ممکنه بیشتر بسط بدید؟
[
کی گفته تو کتاب نگفته که برای آغازی و قارچ عامل بیماری زایی وجود نداره ؟
آدرس بدم واستون ؟
مشکل اینه که شما (واکثر دوستان) تمرکزتونو گذاشتین رو حرفای این و اون . و هی دنبال مطلب جهت رد مطالب کتاب میگردین . در حالی که همینا رو باید یاد گرفت
یه نگاه به سیطره تست های کنکور نحوه برداشت از کتاب درسی رو به ما یاد میده .
حرفای من بر طبق مطالب کتابه . تست کنکور هم با همین دید مطرح شده . شما با مطالب من مشکل ندارین ، با ایده طراح کنکور مشکل دارین . اون دیگه تقصیر من نیست !
خودتونو با طراح هماهنگ کنید !
بچه ها یک توضیه ی برادرانه
در این مدت باقی مونده سر دیاپدز داشتن و نداشتن و ..... بحث نکنید وقتتون رو میگیره بیشتر سوالی که میپرسید نکانش رو یادداشت کنید ....
بچه ها همانندسازی ویروس تبخال صورت چه جوریه؟
الگو میگه ویروس در اعصاب صورت پنهانه و چون نورون ها تقسیم نمیشن نه چرخه ی لیزوژنیک داره نه لیتیک،بعد از مدتی در اثر فشار روحی یا تب ویروس وارد سلول بافت پوششی سنگفرشی پوست صورت و وارد چرخه ی لیتیک میشه و باقی قضایا.
من همیشششششششششه فکر میکردم ویروس تبخال یه مثال برای نحوه ی عملکرد چرخه ی لیروژنیه به این صورت که ویروس در اعصاب صورت چرخه ی لیزوژنی داره و به محض اینکه ما تحت تاثیر مثلا تب قرار میگیریم حالا میاد وارد لیتیک میشه و باعث ایجاد تبخال میشه.
اما الگو گفته فقط به صورت آهسته همانندسازی میکنه و این همانند سازی نه لیتیکه نه لیزوژنی :/ :|
نشد من تست الگو بزنم موهام سفید نشه :|
+نقل قول بی ربط نگیرید لطفا،از دکتر هاشمی هم دفاع نکنید،پیش دو فقط همین الگو رو دارم با خیلی سبز که خیلی سبز نابووووووووده :)) :|
من قبلا یه جنگ مفصل با بچه ها در مورد این مطلب داشتم تا یه حدودی بعضی ها قانع شدن ولی بعضی ها باز حرف خودشونو زدن:|
پس من ترجیح میدم در مورد این مطلب نظر ندم :))
ولی الگو گفته لیتیکه هاااااااا:|
نظر خودمم نمیگم دوستان حمله می کنن :))
ولی چندین صفحه قبل گفتم میتونید برید ببینید:)
خیر الگو فقط گفته تو سنگفرشی لیتیکه که خسته نباشه بایدم لیتیک باشه :| :((
تو اعصاب صورت رو گفته نه لیتیکه نه لیزوژنیه یه مدل همانندسازی آهسته س :/ :| -_- >______________<
نکنه ار این مدل ویرایش شده هاس که من بی خبرم :(( تو ایستگاه چرخه ی ویروس کتاب من صفحه ی 304 ــه
برادر حدودا کدوم صفحه توضیح دادی؟ 1117 تصفحه س تاپیک :))
سلام دوستان این سوال ذهن منو درگیز کرده باتوجه به اینکه من زدم 4 .جواب درست گزینه 3 هست(که درست به نظر میرسه) ولی در مورد گزینه چار نوشته ئیتامین ای b و k توسط باکتری های روده بزرگ ساخته میشوند و همانجا جذب خون میشوند. مشکل اینجاست که اگرم قرار باشه اونجا جذب شن باید توسط لنفی جذف شن چون با توجه به گتاب همه ی مویرگ های خونی دارای پلی ساکارید نفود ناپذیر به چربی هستند درسته؟
فایل پیوست 55315
به نظرمن که درنورون های صورت هیچ کدومونداره وفقط پنهان شدن هست متن زیر رهم گفتمو تاییدمی کنه.جالبه طبق گفته ی کتاب که قسمت بعدش برای همانند سازی آهسته ی ویروس هامثال زده بایدبگیم لیزوژنی ولی باعقل چوردرنمی یادکه وقتی نورون تقسیم نمی شه لیزوژنی داشته باشه.خودآقای هاشمی هم درکتابشون اگه اشتباه نکنم یک بارگفتن لیزوژنی یک باردیگه گفتن هیچ کدوم.اگه اصل قضیه روفهمیدین حتمابه من هم اطلاع بدین.فایل پیوست 55316فایل پیوست 55317
سلام
کدوم بیماری ها باعث نابودی نورون های مغزمی شن؟افسردگی هم باعث نابودیشون می شه؟