X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 745 از 1912 نخستنخست ... 645735744745746755845 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 11,161 به 11,175 از 28680
    1. Top | #11161
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      1)) همه ی گلبول های سفید به جز ماکروفاژها توانایی دیاپدز دارند. 2) همه ی گلبول های سفید به جز لنفوسیت ها توانایی فاگوسیتوز دارند.

2. Top | #11162
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درسته کتاب گفته که بین خون و لنف در گردشند.
      اما آیا اشاره ای هم داشته که این رفت و آمد حتما از راه دیاپدزه؟
      خوب ما نخوندیم دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه؟
      من میگم اگه این جمله رو بگه قطعا غلطه:برای آغازی و قارچ عامل بیماری زایی وجود ندارد.
      حالا چون تو کتاب هامون هیچی نخوندیم دلیل نمیشه بگیم بنا به اطلاعات ما اگه با قطعا هم بیاد درسته.
      با بقیه ی توضیحاتتونم نمیتونم کنار بیام.ممکنه بیشتر بسط بدید؟
      نمیترسم از کسی که هزارکتاب داردو هر روز یکی را میخواند....ترس من از ادم هاییست که یک کتاب دارند,ان را مقدس میدانند و هیچگاه ان رانمیخوانند
      ویرایش توسط naeema : 11 خرداد 1395 در ساعت 16:20

3. Top | #11163
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط naeema نمایش پست ها
      مث اینکه حرفامو خوب نخوندین 
      گفتم واسه گلبول های سفید (ب غیر از ماکروفاژ ک کلا تو بافته) مکانیسمی غیر از دیاپدز برای این عبور و مرور ! نداریم . ( تو کتاب)
      واسه همین هر رفت و آمدی از رگ رو  واسه گلبول های سفید باید دیاپدز در نظر گرفت .

4. Top | #11164
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [
      نقل قول نوشته اصلی توسط naeema نمایش پست ها
      خوب ما نخوندیم دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه؟
      من میگم اگه این جمله رو بگه قطعا غلطه:برای آغازی و قارچ عامل بیماری زایی وجود ندارد.
      حالا چون تو کتاب هامون هیچی نخوندیم دلیل نمیشه بگیم بنا به اطلاعات ما اگه با قطعا هم بیاد درسته.
      با بقیه ی توضیحاتتونم نمیتونم کنار بیام.ممکنه بیشتر بسط بدید؟
      کی گفته تو کتاب نگفته که برای آغازی و قارچ عامل بیماری زایی وجود نداره ؟
      آدرس بدم واستون ؟
      مشکل اینه که شما (واکثر دوستان) تمرکزتونو گذاشتین رو حرفای این و اون . و هی دنبال مطلب جهت رد مطالب کتاب میگردین . در حالی که همینا رو باید یاد گرفت
      یه نگاه به سیطره تست های کنکور نحوه برداشت از کتاب درسی رو به ما یاد میده .
      حرفای من بر طبق مطالب کتابه . تست کنکور هم با همین دید مطرح شده . شما با مطالب من مشکل ندارین ، با ایده طراح کنکور مشکل دارین . اون دیگه تقصیر من نیست !
      خودتونو با طراح هماهنگ کنید !

5. Top | #11165
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بچه ها یک توضیه ی برادرانه
      در این مدت باقی مونده سر دیاپدز داشتن و نداشتن و ..... بحث نکنید وقتتون رو میگیره بیشتر سوالی که میپرسید نکانش رو یادداشت کنید ....

6. Top | #11166
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بچه ها همانندسازی ویروس تبخال صورت چه جوریه؟

الگو میگه ویروس در اعصاب صورت پنهانه و چون نورون ها تقسیم نمیشن نه چرخه ی لیزوژنیک داره نه لیتیک،بعد از مدتی در اثر فشار روحی یا تب ویروس وارد سلول بافت پوششی سنگفرشی پوست صورت و وارد چرخه ی لیتیک میشه و باقی قضایا.

من همیشششششششششه فکر میکردم ویروس تبخال یه مثال برای نحوه ی عملکرد چرخه ی لیروژنیه به این صورت که ویروس در اعصاب صورت چرخه ی لیزوژنی داره و به محض اینکه ما تحت تاثیر مثلا تب قرار میگیریم حالا میاد وارد لیتیک میشه و باعث ایجاد تبخال میشه.

اما الگو گفته فقط به صورت آهسته همانندسازی میکنه و این همانند سازی نه لیتیکه نه لیزوژنی :/

نشد من تست الگو بزنم موهام سفید نشه

+نقل قول بی ربط نگیرید لطفا،از دکتر هاشمی هم دفاع نکنید،پیش دو فقط همین الگو رو دارم با خیلی سبز که خیلی سبز نابووووووووده
      I KEEP DANCING ON MY OWN

7. Top | #11167
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.NedawW نمایش پست ها

الگو میگه ویروس در اعصاب صورت پنهانه و چون نورون ها تقسیم نمیشن نه چرخه ی لیزوژنیک داره نه لیتیک،بعد از مدتی در اثر فشار روحی یا تب ویروس وارد سلول بافت پوششی سنگفرشی پوست صورت و وارد چرخه ی لیتیک میشه و باقی قضایا.

من همیشششششششششه فکر میکردم ویروس تبخال یه مثال برای نحوه ی عملکرد چرخه ی لیروژنیه به این صورت که ویروس در اعصاب صورت چرخه ی لیزوژنی داره و به محض اینکه ما تحت تاثیر مثلا تب قرار میگیریم حالا میاد وارد لیتیک میشه و باعث ایجاد تبخال میشه.

اما الگو گفته فقط به صورت آهسته همانندسازی میکنه و این همانند سازی نه لیتیکه نه لیزوژنی :/

+نقل قول بی ربط نگیرید لطفا،از دکتر هاشمی هم دفاع نکنید،پیش دو فقط همین الگو رو دارم با خیلی سبز که خیلی سبز نابووووووووده
      من قبلا یه جنگ مفصل با بچه ها در مورد این مطلب داشتم تا یه حدودی بعضی ها قانع شدن ولی بعضی ها باز حرف خودشونو زدن 
      پس من ترجیح میدم در مورد این مطلب نظر ندم 
      ولی الگو گفته لیتیکه هاااااااا 
      نظر خودمم نمیگم دوستان حمله می کنن 
      ولی چندین صفحه قبل گفتم میتونید برید ببینید

8. Top | #11168
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali TiR نمایش پست ها
      من قبلا یه جنگ مفصل با بچه ها در مورد این مطلب داشتم تا یه حدودی بعضی ها قانع شدن ولی بعضی ها باز حرف خودشونو زدن
      پس من ترجیح میدم در مورد این مطلب نظر ندم
      ولی الگو گفته لیتیکه هاااااااا
      نظر خودمم نمیگم دوستان حمله می کنن
      ولی چندین صفحه قبل گفتم میتونید برید ببینید
      خیر الگو فقط گفته تو سنگفرشی لیتیکه که خسته نباشه بایدم لیتیک باشه
      تو اعصاب صورت رو گفته نه لیتیکه نه لیزوژنیه یه مدل همانندسازی آهسته س :/ -_- >______________<

نکنه ار این مدل ویرایش شده هاس که من بی خبرم تو ایستگاه چرخه ی ویروس کتاب من صفحه ی 304 ــه

برادر حدودا کدوم صفحه توضیح دادی؟ 1117 تصفحه س تاپیک
      I KEEP DANCING ON MY OWN

9. Top | #11169
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان این سوال ذهن منو درگیز کرده باتوجه به اینکه من زدم 4 .جواب درست گزینه 3 هست(که درست به نظر میرسه) ولی در مورد گزینه چار نوشته ئیتامین ای b و k توسط باکتری های روده بزرگ ساخته میشوند و همانجا جذب خون میشوند. مشکل اینجاست که اگرم قرار باشه اونجا جذب شن باید توسط لنفی جذف شن چون با توجه به گتاب همه ی مویرگ های خونی دارای پلی ساکارید نفود ناپذیر به چربی هستند درسته؟

نام: Capture.PNG نمایش: 24 اندازه: 37.1 کیلو بایت

10. Top | #11170
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات

فکری که میکنی درستهاتفاقا مشابه نکته شم توآزمون 31 ادریبهشت قلمچی،سؤال 140 و 142...اگه توضیح بیشتری خواستی میدم
      فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم

11. Top | #11171
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alihh نمایش پست ها
      سلام دوستان این سوال ذهن منو درگیز کرده باتوجه به اینکه من زدم 4 .جواب درست گزینه 3 هست(که درست به نظر میرسه) ولی در مورد گزینه چار نوشته ئیتامین ای b و k توسط باکتری های روده بزرگ ساخته میشوند و همانجا جذب خون میشوند. مشکل اینجاست که اگرم قرار باشه اونجا جذب شن باید توسط لنفی جذف شن چون با توجه به گتاب همه ی مویرگ های خونی دارای پلی ساکارید نفود ناپذیر به چربی هستند درسته؟

نام: Capture.PNG نمایش: 24 اندازه: 37.1 کیلو بایت
      سلام.اون قسمتی که برای ویتامین bوkکتاب گفته روبه عنوان استثنا بپذیرید.متاسفانه دلیل علمی شونمی دونم.اگه دوستان می دونن بگن.سوخت اصلی سلول های بدن انسان گلوکوزهست.که می تونن ازمویرگ ها عبورکنن.

12. Top | #11172
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

به نظرمن که درنورون های صورت هیچ کدومونداره وفقط پنهان شدن هست متن زیر رهم گفتمو تاییدمی کنه.جالبه طبق گفته ی کتاب که قسمت بعدش برای همانند سازی آهسته ی ویروس هامثال زده بایدبگیم لیزوژنی ولی باعقل چوردرنمی یادکه وقتی نورون تقسیم نمی شه لیزوژنی داشته باشه.خودآقای هاشمی هم درکتابشون اگه اشتباه نکنم یک بارگفتن لیزوژنی یک باردیگه گفتن هیچ کدوم.اگه اصل قضیه روفهمیدین حتمابه من هم اطلاع بدین.نام: 1.png نمایش: 20 اندازه: 118.1 کیلو بایتنام: 2.png نمایش: 20 اندازه: 84.6 کیلو بایت

13. Top | #11173
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      کدوم بیماری ها باعث نابودی نورون های مغزمی شن؟افسردگی هم باعث نابودیشون می شه؟

14. Top | #11174
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.hav نمایش پست ها
      سلام

آلزایمر و پارکینسون

15. Top | #11175
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.hav نمایش پست ها
      سلام

افسردگی هم بود فکر کنم

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن