o2
هوازیا برای فرایندمتابولیسمی شون نیازمند o2 هستند.درحالیکه بی هوازی نیازی به o2 ندارند.در نتیجه در هر محیطی ساکن هستند چه اکسیژن باشه چه نباشه.فقط نه مصرف o2 و نه تولید o2 از ویزگی هاشونه
نمایش نسخه قابل چاپ
آيا در نبود توالي افزاينده رونويسي يوکاريوتي رخ نميده ؟ آخه نوشته تقويت ميکند
1_در همه ی قارچهای اسکومیست وقوع نوترکیبی بدون نیاز به پیدایش الل های جدید ممکن است چرا درسته؟ اونایی که تولید مثل غیر جنسی دارن که نوترکیبی ندارن
2_قارچی که در چرخه ی خود ساختار تولیدمثل با دیواره ی ضخیم دارند میسیلیوم های که روی نان رشد میکنن استولون نام دارند چرا غلطه؟
3_در چرخه ی زندگی ریزوپوس برخلاف قارچ فنجانی سلولهای هاپلوییدی در درون ساختار تولید مثل جنسی روییده میشوند چرا درسته؟مگه توی هردوشون هاگ توی ساختار تولید مثلی رشد نمیکنه
سلام به همگي بچه ها نظرتون در مورد اين چيه؟ ارزش رفتنش رو واسه يكي مثل من داره؟هر چند كه زيست رو كامل مسلط هستم ولي باتوجه به تجربه پارسال كه ديدم درصد زيست چقدر تاثير در رتبه داشت يه حسي من رو به رفتن تحريك مي كنه يه حسي مي گه نه ارزشش رو نداره!!!
فایل پیوست 55310
سلام داش امین . حس دوم درس میگه
نه اصلا !
این آقا پارسال با نکات غلطی ک گفت ، ب همون چیزی که بچه ها خودشون یاد داشتن هم خدشه وارد کرد . نکات غلطی مثل لنفوسیت ها دیاپدز ندارند ، گلبول های قرمز چرخه کربس دارند و ...!! از جمله مسخره ترین و غلط ترین نکاتی بود ک گفتن ایشون و تو کنکور هم اتفاقا سوال اومد ولی کاملا عکس این مواردی ک این آقا گفته بود جواب سوال بود !
متاسفانه من پارسال به هر کی گفتم نره به حرفم گوش نکرد و ضربه شو هم تو کنکور دید .
و بازم متاسفانه! هنوز یه سری از بچه های از خدا بی خبر ، گول حرفای این افراد رو می خورن و پولشونو میریزن تو خزانه این خدایان زیست !!!!
گذشته از مبلغ مذکور ، وقتتو هدر نده واسه یاد گرفتن نکات غلط ! داش من . دو روز طلایی قبل کنکور که میتونی کلی چیزا رو مرور کنی . همین ک مسلط هستی باعث میشه با یه مرور جزئی مطالب رو به یاد بیاری .
حالا باز خود دانی . موفق باشی
لنفوسیتt قدرت دیاپدز ندارند، چرا که دیاپدز از انواع حرکات آمیبی است و با تشکیل پای کاذب انجام میشود. به این ترتیب، توانایی دیاپدز منحصر به فاگوسیتها (بیگانه خوارها) است. لنفوسیتهای t، با سلولهای سرطانی و سلولهای آلوده به ویروس مبارزه میکنند این سلولها در بافت هستند، نه خون. اما لنفوسیتهای t از مویرگهای خونی خارج میشوند و به بافت میروند، ولی مکانیسم این عمل با دیاپدز متفاوت است و دیاپدز نامیده نمیشود.
خروج اين لنفوسيت ها از جريان خون از طريق ونولهاي موجود در ناحيه پاراكورتكس عقده هاي لنفاوي انجام مي شود.اين ونولها داراي نوعي اندوتليوم طويل هستند كه سلولهاي آن شبيه به مونوسيت بوده و با سلولهاي اپي تليالي كه در ساير نقاط بدن هستند متفاوتند.لنفوسيت هاي موجود در جريان خون به اين سلولهاي اندو تليال چسبيده و سپس با عبور از بين سلولهاي فوق الذكر به عقده لنفاوي وارد مي شوندکلا خارج از کتاب بود
شکل سمت راست سلول های زاینده فولیکول هستن که گیرنده fsh دارن...سمت راست lh دارن
سلول های سمت چپ بنام تک معادل سلول های بینابینی در مرد هستن که lh روشون تاثیر داره
سلول راست معادل لوله های اسپرم ساز که fsh روشون تاثیر میزاره
حالا یکسری واکنش درشون اتفاق می افته که اگه خواستید اون ها رو هم بیشتر توضیح می دم
مطالب بالای شما خارج از کتابه نه تست کنکور
تعدادی از لنفوسیت ها بین خون و لنف در گردش اند ، این ینی دیاپدز دارند . اینو طراح به لنفوسیت تی بسط داده که در محدوده کتاب اصلا غلط نیست . ما مکانیسمی غیر از دیاپدز برای خروج از رگ نمی خونیم و طراح بر همین پایه سوال داده . لنفوسیت تی به سلول های سرطانی حمله می کنند . اگه این سلول ها در بافت باشند ، باید از رگ خارج بشن . این چیزی جز مفهوم دیاپدز نمی رسونه.
طراح بر طبق متن کتاب سوال داده . اون آقا هم رکب خورده !
خود من سر جلسه تست آخر کنکور رو با همین دید گزینه 4 زدم و کاملا درست بود .