سوالات رو خودم طرح کردم از کتابی خارج از کتاب استفاده نکردم سال سومم و همه سوالاترو از داخل کتاب استنباط کردم حتی برخی از شکل هایی رو که قرار دادین بلد نیستم
دو : کتاب صراحتا نگفته ولی گفته بسیاری از پاسخ های محافظت کننده از بدن مثل انعکاسها پس از تحریک گیرنده های درد شروه به کار میکند (ص56) و در شکل صفحه 46 مشاهده میکنید که جسم سلولی نورونی که در ریشه پشتی است در وسط سلول است و در صفحه 31هم مشاهده میکنید که فقط جسم سلولی نورون حسی در وسط سلول است پس پاسخ سوال ما این است که اگر به هر نحوی نگذاریم این گیرنده تحریک شود انعکاسی رخ نمیدهد (مطلبی فوق ترکیب )
چهار منظورم کروموزم های هسته انسانی اند
پنج :زنبور نر اگر با میتوز گامت میدهد پس باید از شاخک یا هر سلول زنبور عسل هم با رسیدن به گامت ماده لقاح دهد
هشت: منظورم اینه اگر ناقلی که به هیچ عنوان به صورت طبیعی ساخت و استفاده نمیشده (منظورم نیکوتین نیست چون نیکوتین شباهت ساختاری با استیل کولین داره و جایگزین میشه) ناقلی که قبلا به هیچ وجه استفاده نشده و سلول پس سیناپسی گیرنده مربوط به آن را ندارد.
نه: خیلی پیچوندی !سلول های پیکری میتوز میکنن و تو میتوز تتراد نداریم من این میدونم اگه غلطه زیر دیپلم بگو ذهنیتم رو عوض کنم
ده:این سوال جوابی ندارد زیرا در حالت عادی (پروتئین سازی را در نظر نمیگیریم) همه سلول ها محتوی و توالی ژنتیکی مشابهی دارند (به علت فرایند نیمه حفاظتی) میتوانیم بگوییم یکسانی دارند و در این صورت همه سلول ها درصد و تعداد باز تیمین یکسانی دارند پس اگر بخواهیم برای rna تولیدی فرضی که از همه سلولها ترشح شود را بیابیم بگوییم تعداد باز یوراسبل در rna مشتق شده از یک ژن یکسان را بگوییم باید بگوییم یوراسیل در rna همه آنها یکسان است (حداقل شیش بار با دقت بخون چون خیلی یه جوری نوشتم
http://forum.konkur.in/images/smilie...20%2876%29.gif)(جواب برای سلول های پیکری گفته شده هاپلوئید ها را در نظر میگرفتم جواب سلول های پیکری بودند)