کتاب درسیام پایینه
اینایی ک من گرفتم پایینه
نمایش نسخه قابل چاپ
ندیدم ذره بینو ولی من از شلوغ بازی خوشم نمیاد...
از طرفی تو کتاب کمک اموزشی بعضی جاها مرجوع میشی به صفحه ی x کتاب درسی حالا باید x درسی رو تو کتاب ذره بین پیدا کنی
البته فک کنم شماره صفحات یکیه
اگه دوس داری علاوه بر نکات کتاب چنتا نکته دیگه هم همراه با متن بخونی ذره بین
ولی بقول خودت هیچی کتاب نمیشه
ببخشیییید چن تا سوال خیلی ضروووری دارم ک واقعن منو گیج کرده . اپاندیس و لوزه گره لنفی دارن؟ همه اندام های لنفی ساختار لنفی دارن ؟ این درسته که طحال ساختار لنفی نداره و ساختار خونی داره؟ بعد اینکه پروتئین مکمل فقط در خون اند؟ تو بافت ممکن نیس باشن؟ اگه تو بافت هم باشن فعال هم میتوونن بشن همونجا؟ یا اینکه کلن فقط تو خون وجود دارنو فعالن؟ ممنووون میشم پاسخ بدین :yahoo (101):
سلام.
اپاندیس و لوزه گره لنفی دارن؟ خیر.لنف دارن اما گره ندارن.
همه اندام های لنفی ساختار لنفی دارن ؟خیر.مثلا مغز استخوان اندام لنفویید هست ولی لنف نداره!!
این درسته که طحال ساختار لنفی نداره و ساختار خونی داره؟ بله.ساختار خونی داره و فقط رگ های لنفی وابران داره.
بعد اینکه پروتئین مکمل فقط در خون اند؟ تو بافت ممکن نیس باشن؟ در خون و موکوس و ماکروفاژ ها و لنف و ... هستند.
اگه تو بافت هم باشن فعال هم میتوونن بشن همونجا؟بله.
التماس دعا
استادkahkoo,دکترتوفان: سوال:
1.غ یاصحیح:علت؟؟؟؟؟(بعدازپایان پتانسیل عمل تراکم پتاسیم داخل سلول شدیداکاهش می یابد.)))
2.آیامالاریامنجربه آسیب مغزی میشود؟اگرآره چگونه؟
3.اگربگوییم که پتانسیل عصبی همواره نقطه به نقطه سیرمیکندباتوجه به میلین هاکه پتانسیل آنجا ایجادنمیشودغلط میشود؟
4.اساتید لگنچه اصلاچیه؟ توشکل پایین کتاب اومده اون سوراخ روگفته مگه کلیه سوراخه؟ یامنظورش اون قسمتی هست که با1مشخص کردم؟؟ستون های کلیه چیه آیااون قسمتی هست که با2مشخص کردم؟خواهشا اگه شکلی مرتبط هست که به فهم کمک میکنه ضمیمه وتوضیح بشه که حدس میزنم سوال کنکوربشه.
فایل پیوست 451785.سرخرگ وسیاهرگ قوسی چی هست اصلا؟
پیشاپیش تشکر.
سلام
١-مغز اعصاب حسي و حركتي و مختلط و نخاع فقط اعصاب مختلط داره؟
٢-عصب جسم سلولي داره؟
٣-تو شكل ١٣-٢ زيست سال سوم اون سه لايه خارجي بعد از جمجمه چي هستن؟
٤-شكل مغز گوسفند كتاب جديد چرا اينطوريه:yahoo (50):هيچي معلوم نيس!!!!
1.غ یاصحیح:علت؟؟؟؟؟(بعدازپایان پتانسیل عمل تراکم پتاسیم داخل سلول شدیداکاهش می یابد.)))
نادرسته، به فعل جمله توجه کنید باید از از فعل ماضی استفاده می کرد به این صورت :
" پس از پایان پتانسیل عمل تراکم پتاسیم درون سلول شدیداً کاهش یافته است.
2.آیامالاریامنجربه آسیب مغزی میشود؟اگرآره چگونه؟
طبق متن کتاب در فصل 9 زیست پیش بله
وقتی پلاسمودیوم فالسیپاروم وارد گلبول های قرمز میشن باعث افزایش حجم گلبول ها میشن که اگر این اتفاق در مویرگ های مغزی بیفته سبب تورم مغزی و در نهایت آسیب مغزی میشه.
3.اگربگوییم که پتانسیل عصبی همواره نقطه به نقطه سیرمیکندباتوجه به میلین هاکه پتانسیل آنجا ایجادنمیشودغلط میشود؟
نادرسته دلیلش هم اینه که پتانسیل عصبی به دو صورت نقطه به نقطه (پیوسته) و جهشی سیر می کنه.
4.اساتید لگنچه اصلاچیه؟ لگنچه یک فضا هست که به دو حفره منتهی میشه
توشکل پایین کتاب اومده اون سوراخ روگفته مگه کلیه سوراخه؟بله در کلیه حفره داریم
یامنظورش اون قسمتی هست که با1مشخص کردم؟؟منظورش قسمت 1 هست.
ستون های کلیه چیه آیااون قسمتی هست که با2مشخص کردم؟قسمت بین هرم ها هستند که خودتون مشخص کردید.
خواهشا اگه شکلی مرتبط هست که به فهم کمک میکنه ضمیمه وتوضیح بشه که حدس میزنم سوال کنکوربشه.
5.سرخرگ وسیاهرگ قوسی چی هست اصلا؟ در شکل نام گذاری شده
فایل پیوست 45179
١-مغز اعصاب حسي و حركتي و مختلط و نخاع فقط اعصاب مختلط داره؟ در حد کتاب درسته
٢-عصب جسم سلولي داره؟ خیر
٣-تو شكل ١٣-٢ زيست سال سوم اون سه لايه خارجي بعد از جمجمه چي هستن؟ اونا دو لایه اصلی هستن
اولی لایه ضریع یا پریوستئوم هست که از جنس بافت پیوندی هست و روی استخوان ها رو به جز در محل مفصل می پوشونه که در فصل 8 زیست 1 هم دیدید.
لایه دوم هم پوست سر هست که خودش از 4 لایه جداگانه تشکیل شده
٤-شكل مغز گوسفند كتاب جديد چرا اينطوريه:yahoo (50):هيچي معلوم نيس!!!!همینه که هست :))
لگنچه به دو یا سه حفره اصلی به نام کالیس بزرگ منتهی میشه که باز خود اون ها به انشعابات کالیس کوچک میرسن.
قسمتی از مجاری ادراری و رگ های خونی از ستون ها کلیوی عبور می کنند که مجاری ادراری به لگنچه میرسن و از این طریق ارتباط دارن.
اینم اضافه کنم که این ستون ها سبب اتصال بهتر بخش قشری به کلیه میشن.
دوستان من به یه مشکلی برخوردم...
الان حدود100تا تست از گاج جامع زدم حتی یدونه هم غلط نداشتم
واصلا تست شمارشی هم ندیدم...
یه جورایی ناامیدم کرد این کتاب...کنکور که فکر نکنم مثل این کتاب سوالاتش معمولی باشه....
نشر الگو هم سوالاتش خسته کننده و گاها غلط دار هست...
ولی خیلی سبز سال دوم دبیرستان(ویرایش جدید)رو که دارم واقعا هم درس نامه هاش عالیه....هم تست هاش....
مخصوصا تست های مفهومی فوق العادش...که تو کنکور هم تست مفهومی جایگاه خاص بالایی داره...
به نظرتون از کدوم کتاب کار کنم....اکثر هم کلاسی هام نشر الگو میزنن...موندم
تبليغي نوشتي متنت رو !
ولي دوست عزيز نگاه كن ببين با كدوم كتاب راحت تري من به ترتيب اين سه كتاب رو معرفي ميكنم هر كدوم رو دوست داشتي انتخاب كن:
١) زيست نشر الگو
٢) ابي كانون جديدترين ويرايش
٣) زيست گاج جامع ( شير)
در ضمن اين متنت تقريبا بر خلاف قوانين استارتر مطلبه :| و تاپيك هاي زيادي براي اين موضوع وجود داره