فایل پیوست 93116
نمایش نسخه قابل چاپ
فایل پیوست 93118
بر اساس این شکله کتاب که فک کنم به کتف و یکی از زندها ( نمیدونم کدومه ) وصله
بازم ممنون
سلام 3>
ببخشید ممکنه یکبار به طور کامل بفرمایید چه لنفوسیت هایی قدرت تقسیم دارن و کدوم ها نه ؟ نظام جدید هستم
و اینکه در فصل آزمون زیست گفته شده ایمنی حاصل از سرم برخلاف واکسن غیر اختصاصیه، اما عمارلو میگه دوتاش اختصاصیه . چه کنم من الآن ؟
سلام :yahoo (8):
لنفوسیت ها بر اساس ظاهرشون به دو دسته تقسیم میشن
لنفوسیت های B و T
هر دو قدرت تقسیم دارن که از تقسیم لنفوسیت های B لنفوسیت های B خاطره و پلاسموسیت ایجاد میشه که در ایمنی هورمورال و تولید پادتن نقش دارن
لنفوسیت های T هم با تقسیم Tکشنده و T خاطره ایجاد میشه که در ایمنی سلول نقش دارن
حالا Tو B خاطره میتونن بازم تقسیم شن ولی پلاسموسیت و T کشنده خیر
+
ایمنی حاصل از سرم موقتیه و اصلا ربطی به ایمنی اختصاصی نداره
سرم همون پادتن امادس
میشه عکس جزوه عمارلو رو هم بزاری که اینو گفته ؟ :)) ممنون :))!
سلاااام مجدد 3>
من الآن رفتم دیدم، علل الحساب عبارت و جوابش رو میفرستم، دیرتر اگر خواستی عکس هم میفرستم :( الآن شرایطش رو ندارم
نوشته بود کدام عبارت مقابل را به طور مناسب تکمیل میکند ؟
در انسان بالغ ایمنی حاصل از سرُم برخلاف واکسن به علت اینکه پادتن در بدن ساخته نمی شود، غیراختصاصی است . که من این رو زدم رفتم بعدی . توی پاسخنامه نوشته دقت کنید که در سرُم نیز با اتصال پادتن به میکروب، دفاع در بدن ایجاد می شود و نوعی دفاع اختصاصی محسوب می گردد . سوال 202 و از آزمون 3
نکات فصل آزمون رو یک جا جمع کنم میفرستم اینجا، تنبلی کردم یکم . ولی عمارلو رو هرچی تازه ببینم همینجا میگمش که یادم نره . موج آزمونم ده تاش رو زدم چندان چیز جدیدی نداشت
سلام بازم مجدد :))!
ببین خب حتی بگیم فاگوسیتوز میشه بعد اینکه پادتن ها متصل شدن به میکروب بازم میشه دفاع غیر اختصاصی که :|
سرم 100% ایمنی اختصاصی ایجاد نمیکنه چون اصلا خود بدن زحمت نکشیده تشخیص بده که حالا لنفوسیت های خاطره ایجاد بشن و اینمی اختصاصی به وجود بیاد
به نظر من که غلط گفته:yahoo (31):
میشه اینطور توجیه کرد.
در دفاع غیر اختصاصی روشی به کار گرفته میشه که در مورد طیف وسیعی از میکروب ها یکسان هست.
ولی در دفاع اختصاصی پاسخ نسبت به میکروب خاص اتفاق میفته.
در سرم این واکنش توسط سیستم ایمنی بدن نیست بلکه توسط پادتن آماده ای هست که وارد بدن شده.
ولی به هر حال یک ایمنی در بدن وجود داره اونم از نوع اختصاصی چون نسبت به میکروب خاصی این واکنش انجام میشه یعنی پادتن خاص روی میکروب خاص اثر میکنه ولی ایمنی غیر فعال هست.
سلام
سوال گفته در ساختار روده باریک انسان سلول ترشحی برون ریز و سلول ترشحی درون ریز وجود داره و مثال هاش هم سلول های ترشح کننده موسین و سکرتین بوده
الان سلول های ترشح کننده موسین وسکرتین کدومشون درون ریز جساب میشن ؟
سلام
سلول های برون ریز .... ترشح موسین در سرتاسر لوله گوارش
سلول های درون ریز ... ترشح هورمون سکرتین از سلول های درون ریز دوازدهه وارد خون شده و بر بخش برون ریز لوزالمعده تاثیر می گذارد و سبب افزایش ترشح بی کربنات سدیم از لوزالمعده می شود.
سلول های انترواندوکراین (بیشتر البته در دوازدهه حضور دارند) هورمون های سکرتین و کوله سیتوکینین به خون ترشح می کنند (درون ریز)
سلام نظر من :تقسیم بندی اختصاصی و غیر اختصاصی بودن بر اساس آنتی ژنی هست که شناسایی میشه و چون پادتن چه ترشح شده از خود بدن و چه آماده هر دو دارای گیرنده آنتی ژنی هستند پس اختصاصی.ولی چون اینجا لنفوسیت خاطره ساخته نشده غیر فعال.
اختصاصی بودن = گیرنده آنتی ژن
فعال بودن = ساخته شدن لنفوسیت خاطره