درود بر خدایگان زیست :))
چند تا سوال داشتم. اگه میدونین جواب بدین. مرسی :yahoo (65):
اولیش:
فایل پیوست 93250
فایل پیوست 93251
کسی میفهمه این پاسخنامه چی میگه؟ :| یه توضیحی هم به من بده :yahoo (68)::yahoo (110):
نمایش نسخه قابل چاپ
درود بر خدایگان زیست :))
چند تا سوال داشتم. اگه میدونین جواب بدین. مرسی :yahoo (65):
اولیش:
فایل پیوست 93250
فایل پیوست 93251
کسی میفهمه این پاسخنامه چی میگه؟ :| یه توضیحی هم به من بده :yahoo (68)::yahoo (110):
دومی :
فایل پیوست 93252
چرا گزینه ی 3 غلطه؟:yahoo (35):
سومی:
فایل پیوست 93253
اونجاش که گفته "بنابراین در مرکز استوانه آوندی پارانشیم وجود ندارد" چه ربطی داره؟ از کجا باید بدونیم دولپه ای ها اینجوری ان؟ :| همه شون اینطورین؟
سوال اولت که بالاتر پرسیدی بنظرم غلطه . توی قلمچی منم غلط زدم . اما از پاسخنامش چیزی نفهیدم
دومیش: اگه به شکل فصل 2 زیست دهم گفتار سه نگاه کنی . اون سمتی که چربی ها با انتشار وارد میشن ریزپرز داره و چین چینیه:)) . اونیکی سمت که ازش خارج میشن صافه . بنظرم خیلی خیلی ریز بینیه که بیای از همچین جایی سوال بدی ( خودمم غلط زدم:)) )
سومیش : وقتی میگه وسط استوانه آوندی پارانشیم داره یعنی مغز ریشه داره ( توی زیست دهم فصل هفت تعریف مغز ریشه رو اینجوری نوشته که بافت نرم آکنه ( پارانشیم ) است . پس منظور سوال مغز ریشه بوده که دولپه ای ها مغز ریشه ندارن و مغزشون توی ساقه س . اما اینکه از کجا باید تشخیص میدادم گوجه فرنگی دو لپس اینو خودمم نمیدونم:)):)):))
مرسی :)) در مورد سوال دومی خب مگه هر یاخته چند تا غشا داره؟ یا چند نوع؟ :| یکی بیشتر نداره :| که ریزپرزدارم هست :| حالا اینکه اونورش چین نداره دلیل نمیشه که بگیم غلطه؟ نه؟ :| آره واقعا این گزینه ش نامردی بود :yahoo (110):
:| درمورد سوال 3 سکوت کنم :| چرا خودم توجه نکردم بهش :| درمورد اینکه چرا گوجه فرنگی دولپه ایه یکی گفته بود باید از روی شکل برگاش بفهمی که دولپه ایه. ولی من شکل برگ هاشم پیدا نکردم :|
مثل اینکه نقل قولم حذف شده . دوباره مینویسمش . اینکه گوجه دو لپه ایه هروقت پیدا کردی به منم بگو:)) . اما اون سوال دومی رو احتمال میدم منظورش سطح ریزپرزداره غشا باشه نه اینکه غشای ریزپرزدار . چون یه طرفش ریزپرز داره . البته شایدم من اشتباه میکنم اما تا جایی که یادمه اینجوری باید باشه
سلام گفتمیه جمع بندی راجع به گوجه فرنگی بگم( کلا گیاه مرموزیه )
۱.اینو که دولپه هست هیچی دیگه .
۲.کنار بوته اش گل جالیز ( گیاه انگل) رشد میکنه.
۳.رنگ قرمز گوجه فرنگی مربوط به رنگ دیسه اونه ( نه کریچه)
۴زمانی که سمت داخلی پوست گوجه فرنگی را خراش میدیم زیر میکروسکوپ اول سبز و با گذشت زمان تغییر میکنه .
۵.اتیلن در رسیدن میوه نارسش نقش داره.
۶.از نظر گل دادن جز دسته گیاهان بی تفاوت هست.
۷.برگ بوته اش دارای پهنک و دم برگ است.
۸.مغز ساقه و ریشه اش رو هم میدونین دیگه.
سلام بهتره برای سوال دوم یکم دقت کنی اصلا ما توی روده کیلومیکرون داریم؟؟؟!!!! ما توی روده اسید چرب داریم و وقتی این اسید های چرب با انتشار ساده جذب شدن درون روده توسط شبکه ی آندوپلاسمی با پروتئین ها و لیپید های دیگه(زیادن حال نوشتن ندارم :yahoo (76): ) ترکیب میشن و کیلومیکرون به وجود حالا کیلومیکرون از سلول پرز به اگزوسیتوز به رگ لنفی وارد میشه
سوال سومت استوانه ی آوندی مربوط به ریشه هست و در هر دو نوع گیاه هم یافت میشه و فقط در تک لپه مغز ریشه بافت پارانشیم داریم. همه ی دولپه ای های استوانه آوندی ستاره ای شکل و بدون مغز ریشه هستند
راستی سوال اولا هم غلط هست و اینم بهت میگم آزمون شماره ی ۱۵ سخت ترین زیست رو داشت چون خیلی به جزئیات دقت داشت
البته جزئی نگری زیاد از ویژگی های گزینه دو هست
ماهیچه های صاف حلقوی پیلور، قطور تر از نواحی بالای معده هستند. ص/غ؟؟
عرض سلام و احترام
ماهیچه هاي صاف حلقوي (داخلی) و طولی (خارجی) دیواره ي معده در نزدیکی پیلور قطور تر از نواحی بالایی معده هستند.
در سوالاتی که شما در حال حل کردنشون هستنید طراحان در پاسخنامه می نویسن: "در نزدیکی" و به همین خاطر غلط میگیرن ، خب کتاب درسی هم همین رو میگه و باید غلط گرفت، ولی خود پیلور هم قاعدتا قطوره ولی اگر خود پیلور رو در نظر بگیریم برای این تست اون موقع دیگه قطور تر از ماهیچه بالایی خودش نیست و گفته کتاب نقض میشه (ولی البته که قطور تر از قسمت ها و نواحی بالایی معده هست) به همین خاطر همون "در نزدیکی" درست هستش و زیاد سر این نکته با تست ها کلنجار نرید.
سلام
چرا در هردو حالت کم کاری تیرویید و پرکاری تیرویید ظرفیت بدن انسان برای تولید atp کم هست؟