من این نقش پذیری رو خوب متوجه نشدم . تو فصل ۸ گفتار یک
الان اینکه جوجه غاز ها مادرشون رو میشناسن میشه نقش پذیری؟خب شناختن مادر مگه یادگیریه؟ تو کتاب گفته پیوند بین مادر و جوجه در نتیجه نوعی یادگیری نقش پذیری ایجاد میشود. اصلا نمیفهممش واقعا.
نمایش نسخه قابل چاپ
من این نقش پذیری رو خوب متوجه نشدم . تو فصل ۸ گفتار یک
الان اینکه جوجه غاز ها مادرشون رو میشناسن میشه نقش پذیری؟خب شناختن مادر مگه یادگیریه؟ تو کتاب گفته پیوند بین مادر و جوجه در نتیجه نوعی یادگیری نقش پذیری ایجاد میشود. اصلا نمیفهممش واقعا.
فایل پیوست 99722
با توجه به شکل میشه گف: در برش عرضی ناحیه ای از مغز انسان که به نخاع نزدیک تره فاقد بخش سفید یا خاکستری(نورون) است؟؟؟؟؟اگه اصلا رو این بخش(اون نقطه قهویه وسط مغز) بنویسنa
بگن ناحیه aفاقد یاخته عصبی است درسته؟
این عکس یه نمای شماتیک از گراف رادیولوژیه و اون قسمتی که نشون دادید ، بطن های مغزیه که داخلش مایع مغزی نخاعی وجود داره و در عکس گراف بصورت تاریک نشون داده میشه
پ ن :
سوالات گیاهی و یه سوال رفتار شناسی بالا رو هم بچه های کنکوری جواب بدید که بر اساس کتاب هاتون درست باشه .
دوستان ما تو کبد یاختهی بنیادی داریم؟
سلام کانال نشتی سدیمی پتاسیمی جداست یا یکیه؟
چه تاپیکی:yahoo (15):
پس من همین جا سوال میپرسم بین هزار تست فصل آزمون و موج آزمون کدوم کتاب خوبی هست و تستاش قشنگه راستی یه مورد موج آزمون کامل تفاوت کرده و فرق کرده برید یه نمونه ببینید چطوره
دوستان چه منبع مناسبی برای زیست شناسی پیشنهاد میدین که متن و شکل های کتاب درسی(یعنی کلا کتابو)خوب توضیح داده باشه؟راستش خیلی سبز دهم رو دیدم اما حس میکنم خیلی فراتر از دهم گفته یعنی مثلاً وقتی داری فصل یکش رو میخونی،خیلی از چیزا رو گفته که تو فصل یک نیست!!!!
درسنامه خیلی سبز خوبهاا بنظرم ... اره تو فصل یک دهم یکی بیشتر گفته که احتیاج نیست ولی تو بقیه پایهاا و فصلا خوبه ..میخوای فصلای دیگرم بخون
ولی خب اگه اوکی نیستی باهاش دوتا کتاب هستن که فقط درسنامه هستنو خیلی دقیق کتابو گفتن یکی فاگو (خارج از کتاب داره و حجیمه ) یکی هم جزوه طلایی ماز (این خیلی خوبه ولی خب نکته محوره)
ولی باز بنظرم همون خیلی سبز خیلی خوبه بقیه فصلاشم ی نگاهی بنداز بعد تصمیم بگیر