ولی مورد الف صراحتا قید کرده رنای پیک ساخته شده در پروکاریوت! متوجه نمیشم چطور منظورش یوکاریوته؟
نمایش نسخه قابل چاپ
این اسما چیه جان من هوهسته ای پیش هسته ای... چی میکشید از دستش...
حاشیه نریم فقط یوکاریوت ها اینترون و اگزون دارند فک کنم شما باید بهش بگید پیرایش و پروکاریوت ها اصلا ندارند سوال هم گفته قطعا ندارند دیگه درسته دیگه
البته از لحاظ علمی کاملا غلطه و ما تو ژنوم آرکی باکتر ها اینترون میبینیم ولی خوب نکته کنکوریش همینه که پروکاریوت اگزون و اینترون ندارد
خب گزینه ی یک درسته
منظورش اینه که تغییراتی که توی رنا ها بعد از رونویسی رخ میده تو پروکاریوت اتفاق نمیوفته (یعنی رنای پروکاریوت از رونویسی تا ترجمه تغییری نمیکنه) و این تغییرات مثل پیرایش فقط تو یوکاریوت هاست..
یکی هم این که ذاتا طول عمر رناهای پروکاریوت ها کمه ولی ساز و کارهایی باعث میشن عمر رنای یوکاریوت افزایش پیدا کنه نه پروکاریوت (صفحه ی ۳۲)
پس رنای پرکاریوت هیچ تغییری نمیکنه و گزینه ی یک درسته :)
این جمله آیا درسته که : « در مسیر سیمپلاستی، مواد از غشا و پروتئین های مخصوص عبور آب عبور میکنند»؟
مگه مسیر سیمپلاستی از راه لانها و پلاسمودسمها نیست؟ پس چطور کتاب الگو همچین ادعایی میکنه؟:yahoo (35):
سلام عزیزان
متن کتاب: رفتارهای غریزی درافراد مختلف یک گونه به یک شکل انجام میشود...
مثلا الگوی عمل ثابت وتنیدن تار و رفتار جوجه کوکو
لکن الگوی عمل ثابت در برگرداندن تخم توسط غاز ماده توسط نرهای همان گونه انجام نمیشه چون اصلا تخم نمیذارن
دوم ماهی شکم قرمز ک به نرهای شکم قرمز حمله میکرد در ماده های همان گونه انجام نمیشه!
سوالی که دارم
این جمله درسته یا خیر؟اخرش این رفتارها درافراد مختلف یک گونه به یک شکل انجام میشود؟!اگر چنین چیزی دادن اگر صحیح بزنیم متنه کتابه اگر نزنیم به استناد نرها هست!اخرش چ کنیم
سلام عزیز : ) !
:yahoo (65):سوال خوبیه
اتفاقا من در یکی کتاب ها دیده بودم که گفته بود معمولا وابسته به جنس هستند این رفتار ها
یعنی در همه ی افراد هم جنس یک گونه به یک شکل دیده میشن
و حتی در یک دوره ی خاص این کارو میکنن (مثلا در غاز ماده وقتی لازمه از تخم هاشون مراقبت کنن)
جمله رو باید درست بزنیم چون عین متن کتابه : )!
سلام فرمودید متن کتاب
درخصوص متن کتاب دومین صفحه از فصل نه پیش دانشگاهی مولف محترم فرموده همه ویروسها جهت الوده سازی وارد سلول میشن
درحالی که دانش اموز میدونه کع باکتریوفاژ چنین کاری نمیکنه و چندین بار هم بعنوان تست اومده و جمله کتاب غلط گرفتن.
زیاد بمتن کتاب استناد نکنید
درجای دیگم میگه حالتی ک بیشتر بخاطر عوامل بیماریزا دمای بدن بالا میره تب هست
واقعا بعد از پونزدهتا چاپ هنوز چنین غلطهایی تو کتاب هست جای تعجبه
+
ازهمین جهاته که میترسم ریسک کنم
درود مجدد برشما
شما دنبال کنکور دادنی یا غلط از کتاب گرفتن ؟
بعدم کتاب گفته برای تولید مثل وارد سلول میشن منظورش این نبوده برای تولید مثل همه ی ویروس وارد میشود :/
جمله ی دوم رو متوجه نشدم چی گفتید !
در ضمن با یک سرچ ساده میشه یه عالمه ازین موارد رو پیدا کرد در نت
شما بهتره بجای اتلاف وقت روی این حواشی و تلف کردن انرژیتان روی غلط های کتاب درسی تعداد بیشتری تست بزنین تا این غلط هارم یاد بگیرین
چون کنکور همین کتابه یا چنین غلط هایی : )!
پس به متن کتاب استناد کنید نه متن کتاب های علمی :))!
با سپاس
یه سوال مربوط به نظام قدیم داشتم
آیا خون فقط در مغز استخوان ساخته میشه؟
پس خون ماهی های غضروفی که استخوان ندارن چی؟!