اشک ضریب شکست نور خیلی کمی داره که اونو فقط توی تزهای علمی اعلام میکنن نه توی دبیرستان!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
پروکاریوت بلاخره اندامک داره یا نداره ؟؟
داخل کتاب درسی حرفی در مورد اندامک پروکاریوت نوشته شده ؟؟
داخل تست های میکروی دهم نوشته پروکاریوت اندامک نداره
بعدش داخل درسنامه نوشته پروکاریوت اندامک بدون غشا داره !!
اکثرا این تناقض هارو حدس میزنم از کجاس . قبل اینکه بگم تله و دام ها چی بوده . دقت کنین که میکرو منظورش اندامک های غشا دار مثل میتوکندری پلاست و.. بوده . اما صنف پروکاریوت اندامک هایی مثل ریبوزوم دارند . گاها تاژک هم دارند
ولی نقاطی که خودم وقتی سالهای پایم بود مشکل ایجاد میکرد :
مثلا اگه میتوکندری نداره پس کجا انرژی میسازه : که بعدا 12 خوندیم گیلیکولیز
و حتی در خصوص سیانوباکتری در این فکر بودم که کلروپلاست داره که اینطور نیست .
یه سوال
بر طبق کتاب جدید زیست دوازدهم آیا توالی پایان توسط رنابسپاراز در مرحله پایان رونویسی ، رونویسی ازش انجام میگیره؟
اول اینکه خیلی ممنون از دوتاتون:yahoo (81)::yahoo (81)::yahoo (81)::yahoo (81)::yahoo (81)::yahoo (81)::yahoo (81)::yahoo (81)::yahoo (81)::yahoo (81)::y (694):
دوم اینکه.. من باز گیج شدم ک اخرش جواب طراح سوال غلطه.. یا استدلال من:y (599)::y (599):
اخه هر دو استدلال بنظر درست میان..
و اینکه.. تو پاسخنامه صراحتا نوشته بود ک آب با ریشه جذب میشه و جزو مواد تولیدی در گیاه نیست..
کسی آیدی چیزی از اقای اشکان هاشمی داره برم از خودش بپرسم بی دقتی کرده یا ن؟ فک کنم فقط خودش میدونه دقت کرده یا ن:y (500):
بچها سلام، خیلی سبز گفته که پودوسیت ها به طور مستقیم با لایه گلیکوپروتئینی دیواره مویرگها در تماس اند.. . الان یعنی خود پودوسیت ها غشای پایه مخصوص خودشون ندارن؟