چرخه لیزوژنی و لیتیک زمانی مورد بحث قرار میگیره که ویروس سلول رو آلوده کرده باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بنظرم نه درست نیست
کتاب درسی گفته در سلول جانوری ویروس ها میتونن انقدر اهسته همانند سازی کنند ک سلول تخریب نشه و بعدشم ویروس تبخال رو مثال زده و این ینی اینکه این ویروس همانند سازی انجام میده اما انقدر سرعتش پایینه که در ابتدا اسیب بافتی ایجاد نمیکنه اما برای مثال وقتی بدن تب داره سرعت همانندسازیش افزایش پیدا میکنه و موجب آسیب بافتی میشه.
و تعریف چرخهی لیزوژنی اینه که ویروس تا مدتی همانندسازی رو کلا انجام نمیده که این با متنیی ک ویروس تبخال به عنوان مثال برای اون متن اومده تطابق نداره چون اون متن میگه همانند سازی انجام میشه اما با سرعت کم و تعریف چرخه ی لیزوژنی میگه در ابتدا همانند سازی نداریم
سلام.غدد ترشح کننده ی موسین در کدام لایه مری قرار دارند؟
خواهش... بله
ویروس ایدز تو نوع خاصی از گلبول های سفید تکثیر میشه و اونها رو از بین میبره پس لیتیک رو داره
فکر میکنم به خاطر دورهی کمون در ایدز فکر میکنید این ویروس چرخهی لیزوژنی داره اما دقت کنید که تعداد لنفوسیت ها بعد از دوهفته به زیر ۲۰۰ میرسه و من فکر میکنم منظور کتاب از علائم بیماری ایدز عفونت و اینجور چیزاس نه کم شدن تعداد لنفوسیت ها
قبل از اینکه استدلالمو بگم خودم میدونید قطعی نمیدونم همچین چیزی هست یا نه چون تو تستا ندیدم دقیق ذکر کنن فقط سوالم بود....من میگم اگر ویروس اچ ای وی بیاد لنفوسیتای تی مارو الوده کند بلافاصله ساخت ویروس جدید رو نداریم چون اگه بلافاصله اینجوری بود که قطعا چرخه لیتیکو داشتیم....طبق فصل یک سال سوم طبق نمودار و پرسشای اون مشخص میشه ازمایش پادتن چند هفته طول میشه تا بیاد مثبت بشه و علایم بیماری گفته شش ماه تا ده سال طول میشه .پس من فک میکنم باید در ابتدا چرخه لیزوزنی باید داشته باشه...
منم نظر قطعی نمیتونم بدم
اما فکر نمیکنم لیزوژنی باشه
من فکر میکنم تعداد لنفوسیت ها بخاطر این بعد از چندهفته به زیر ۲۰۰ میرسه که درعین حال این که از بین میرن تولید هم میشن.
و همونطور ک گفتم منظور کتاب از اینکه گفته از زمان مبتلا شدن تا بروز علائم بیماری ممکنه ۶ ماه تا ۱۰ سال یا بیشتر طول بکشه ، عفونت و چیزهایی از این قبیل بوده نه کم شدن لنفوسیت
در مورد hiv نمیشه دقیق گفت کدوم چرخه رو داره و بنظرم یا تو کنکور نمیاد یا اگر بیاد لیتیکه.
از کجای کتاب باید بفهمیم که هیپوفیز با مننژ تماس داره؟!؟
من متن کتاب درسی یادم نیست
آیا در کتاب درسی از لوکیشن هیپوفیز در مغز و اینکه این غده در فرو رفتگی زین ترکی(sella turcica) واقع شده حرفی زده شده؟!