خب فک کنم خودت جوابتو گرفتی!!یکم خوب فکر کن
نمایش نسخه قابل چاپ
خودت متوجه شدی پس خداروشکر!:))
دیگه ب مرز جر خوردن داشتم میرسیدم اگه بازم قانع نمی شدی میخواستم برات تصویر بافت شناسی مرجع ب زارم که قشنگ dura matter یا همون مننژ رو نشون بده در کنار هیپوفیز:))
غده هیپوفیز و غده پینه آل(ب فارسی غده صنوبری هم گفته می شه ب دلیل شکل این غده) جزیی از مغز هستن ولی از لحاظ فانکشن و فیزیولوژی جزو endocrine system یا همون دستگاه درون ریز حساب می شن نه دستگاه عصبی(nervous system) خواهشا این دوتا مطلب رو با هم قاطی نکنین;)
شب بخیر با آرزوی موفقیت:):y (518):
مگه جسم زرد دو نوع هورمون جنسی ترشح میکنه ؟
تو ابی قلمچی درست گرفته این جمله رو
از کجای کتاب میشه فهمید که دو نوع هورمون جنسی ترشح میکنه جسم زرد ؟
پردیس جسم زرد تحت اثر هورمون لوتئینی کننده دو هورمون پروژسترون و استروژن میسازه(البته بیشتر پروژسترون میسازه) متن کتاب:
سلام. این سوال رو کسی میتونه برام توضیح بده؟ پاسخ نامه زده گزینه ۳ ولی گزینه ها رو بررسی نکرده.من فقط گزینه ج به نظرم اومد که درست باشه.فایل پیوست 86051
سلام
همراه با استیل کوآنزیم ای nadh و co2 تولید می شه
الف)نادرسته چون در محل تولید پیرووات nadh تولید می شه
ب)نادرسته چون در تخمیر الکلی هم co2 تولید می شه
ج)درسته چون تو تخمیر لاکتیکی +nad تولبد می شه
د)درسته قسمت بحث برانگیز سوال این مورده درواقع مقایسه سرعت انتشار co2 با o2 هستش توضیحش زبونی خیلی طولانی می شه و مهم تر از اون گیج می شید من یه عکس میزارم که با دیدنش کامل متوجه بشید چی ب چیه خیلی سریع بدون گیج شدن
به اون قسمتای مربع های نارنجی و علامت های بزرگ و کوچیک ریاضی که گذاشتم تو عکس بیشتر دقت کنید اونا مقایسه سرعت های انتشار اکسیژن و کربن دی اکسیدن
فایل پیوست 86052