پس اون رگی که علامت زدم چیه ؟؟؟ مگه یه سیاهرگ نیست که داره از هیپوفیز پیشین خارج میشه و به هیپوفیز پسین میره؟؟!!!!
چرا پناه می بری به سرچ در گوگل ... شکل که جلوته .... پس این رگی که من علامت زدم چیه دقیقاً؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
به هیپوفیز کلا وارد نمی شه؟
سرخرگ هیپوفیز پسین بهش وارد میشه فکر کنم ؟
ام این دو تا شکل رو ببینین اگه متوجه شدین به منم بگین !فایل پیوست 85451فایل پیوست 85452
تو رو به 5 تن سراغ گوگل نرید!!! این عکسا با تصویر کتاب اختلاف زیادی داره...اصلاً اون اولی که ناقصه بیخیالش شو!!! اما دومی بهتره ولی فقط سیاهرگی که من 3 ساعته دارم میگم داره از هیپوفیز پیشین خارج میشه و به سمت هیپوفیز پسین میره و بعدش از هیپوفیز خارج میشه رو نشون میده !!! دومی نشون نداده اون دو تا سیاهرگی که از هیپوفیزمستقیم خارج میشن رو!!!
اره متوجه شدم نشون نداده ! ولی خب اصلا موضوع در مورد اون دو تا نبود برای همین فرستادم!
بازم ممنون که بررسی کردین
متن میگه به زیر هیپوتالاموس سرخرگ وارد میشه ، اینم شکل کتابت :
فایل پیوست 85453
متن گوگل نیست سایت کلینیک زیست شناسیه که بچه ها سوال میپرسن و دبیرا و بلداش پاسخ میدن.
شما از کجا میدونین اونی که از پیشین خارج شده و به پسین رفته سیاهرگه؟؟؟؟؟ کتاب که مشخص نکرده شما منبع حرفتون رو بگین .
بازم میگم هر رگی که از جایی خارج میشه و به جای دیگه وارد میشه لزوماً سیاهرگ نیست نمونه بارزش هم همون گلومرول و سرخرگ آوران و وابران
داداشی این سرخرگی که تو توی شکل نشونش دادی نرسیده به هیپوفیز پیشین هزار تا انشعاب مویرگی پیدا کرده!!! و بعدش سیاهرگ میشه و وارد هیپوفیز پیشین میشه !!! به خدایی که می پرستی قسمت میدم اینو یه نفر گفت بهم که دکترای زیست شناسی داره!!! منظور از اون سرخرگی که وارد میشه به هیپوفیز پیشین و توی اون متن بهم نشون دادی دو تا سرخرگی هست که اصلاً شکل کتاب اونارو نشون نمیده و از یه سمت دیگه ای وارد میشن به هیپوفیز پیشین که توی شکلی که مهتاب خانم گذاشتن(دومی) کاملاً مشخصه!!!! تو رو خدا این رو با اون قاطی نکن!!! در ضمن ببخشید اگه یکم تند رفتم ولی مطمئن باش اون رگ وسطیه سیاهرگ هست ولی چون دبیرای ما بیسوادن (بعضییاشون!!!) میخوان زود از زیر کار در برن!! میگه این یه رگه!! خدا شاهده جزوه 4 تا معلم رو خوندم همشون نوشتن رگی بین هیپوفیز پسین و پیشین وجود دارد خخخخخ یعنی طرف اصلاً نگفته این سیاهرگه یا سرخرگ اونوقت ما بدبختا رو به جون هم میندازن طراح کنکورم میاد میگرده ببینه کجا ها ما دعوامون شده حسابی تست طرح میکنه!!! بازم ببخشید!
حمید جان اون مثالی که شما میگی ( سرخرگ وابران) یه استثنا ست!!! و تعداد استثناها خیلی کمه و منم نگفتم همیشه من فقط رو مثالی مهر تایید زدم که مطمئن بودم جزو استثاهایی که شما میگی نیست مگر نه تو لیستی که به عنوان استثاناها رفتی حفظ کردی حتماً نوشته بودن!!!
بابا به خدا تو کل کتابای ما فقط 3 جا این استثناها هست: یکیش همینه که گفتی دومیش سرخرگ پشتی ماهی هست و سومیش سرخرگی هست که از پوست کرم خاکی خارج میشه!!! تموم شد و بس ... این که شما میای به من میگی حق ندارم بگم همیشه بعد سرخرگ سیاهرگه فقط واسه همین 3 جاست طبق کتاب پس من به خودم این اجازه رو میدم تو بقیه موارد همیشه بگم بعد سرخرگ سیاهرگه!!!! داداش موفق باشی و پیروز انشالله
دوستان ژنتیک حشره رو بخوای حل کنی بدون ژنوتیپ جواب میده برا همه مسایل؟ من ۹۰ درصد مسایل ای کیو بخش حشره رو بدون نوشتن ژنوتیپ حل میکنم ولی فک کنم ۱۰ یا ۱۵ درصد نمیشه ...روش مطمینیه؟