آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 47
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Devil May Cry نمایش پست ها
      کتاب درسی متاسفانه خالیه و جواب تمارین و خود آزمایی ها رو نداده یکی مث بنده که معلم زبان فارسی سال سومش ول متل بوده نمی تونه از رو کتاب درسی بخونه بعدشم کتاب واژگان ایهام داره متنو نگفته یا عبارات کنایی رو! تو کنکور علاوه بر معانی واژگانی که آخره کتابه از معنی واژگان متن کتاب که شاید کتاب هم معنیشون نکرده می یاد
      چی بگم والا
      من هرچی بگم شما یه حرفی واسه مخالفت دارین
      فقط انشاالله که موفق باشین

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کتاب درسی متاسفانه خالیه و جواب تمارین و خود آزمایی ها رو نداده یکی مث بنده که معلم زبان فارسی سال سومش ول متل بوده نمی تونه از رو کتاب درسی بخونه بعدشم کتاب واژگان ایهام داره متنو نگفته یا عبارات کنایی رو! تو کنکور علاوه بر معانی واژگانی که آخره کتابه از معنی واژگان متن کتاب که شاید کتاب هم معنیشون نکرده می یاد
      با کتاب درسی میشه موفق شد اما اگه مشکل سطح کتاب جامع (که در اصل تست)اصلا نتیجه خوبی نمیده

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Armin80 نمایش پست ها
      دوست عزیز 1-من هر 50 نفری رو که میگم کارنامشونو دیدم 2-خود شما چند زدین که دارین پیشنهاد میدین 3- بهترین منبع برای اموزش کتابه چون منبه اموزش کتابه 4-من حتی یه نفرم غیر شما ندیدم که بگه 5 گنج بهترین کتابه حتی 1 نفرم ندیدم که بگه 5 گنج حتی نزدیک خیی سبز و گاج
      دقیقا یادم نیس کدوم رتبه برتر بود که از پنج گنج استفاده می کرد ولی الان می رم ی سرچی می زنم که پیداش کنم دوست عزیز الان متاسفانه جو اینجوره که اول مهر بچه ها می یان می گن آقا اجازه ما چی بخریم دبیر هم طبق عادت سنتی می گه موضوعیبعدشم من به ایشون نگفتم الا و بلا حتما برو پنج گنج بگیر گفتم برو سر کوچتون تمام کتابایه ادبیات تو کتابفروشی هس خودت مقایسه کن ببین کدوم کامل ترهبعدشم دهن بین نباشین و معیاره سنجش و هیچ وقت حرف مردم قرار ندین شما تا خودتون تا حالا موضوعی رو با پنج گنج مقایسه کردی

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دقیقا یادم نیس کدوم رتبه برتر بود که از پنج گنج استفاده می کرد ولی الان می رم ی سرچی می زنم که پیداش کنم دوست عزیز الان متاسفانه جو اینجوره که اول مهر بچه ها می یان می گن آقا اجازه ما چی بخریم دبیر هم طبق عادت سنتی می گه موضوعیبعدشم من به ایشون نگفتم الا و بلا حتما برو پنج گنج بگیر گفتم برو سر کوچتون تمام کتابایه ادبیات تو کتابفروشی هس خودت مقایسه کن ببین کدوم کامل ترهبعدشم دهن بین نباشین و معیاره سنجش و هیچ وقت حرف مردم قرار ندین شما تا خودتون تا حالا موضوعی رو با پنج گنج مقایسه کردی
      دوست عزیز این کسایی که من میگم همه منابع رو میبینن بعد میگن 2-من هم به انها اطمینان دارم هم خودم هم مقایسه کردم

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      با کتاب درسی میشه موفق شد اما اگه مشکل سطح کتاب جامع (که در اصل تست)اصلا نتیجه خوبی نمیده
      بستگی به درسش داره اگه زیست و می گین بله طاهری فردا رتبه پنج و شیش می گفتن فقط 17 دور کتاب درسی زیست و خوندیمتو زیست بله حرفتونو قبول دارم

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من قصد توهین ندارم اما شما کنکور دادین اگه دادین چند زدین(اگه 95 دادی چند تا تست زدی)

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوست عزیز این کسایی که من میگم همه منابع رو میبینن بعد میگن 2-من هم به انها اطمینان دارم هم خودم هم مقایسه کردم
      من می گم خوده استارتر بره کتابا رو با هم مقایسه کنه ببینه کدوم کامل تره یا با کدوم راحت تره اینجوری به منبعش ایمان داره که خودش انتخاب کرده و اگه بخونه موفق می شه حالا یا موضوعی رو انتخاب می کنه یا پنج گنج و بستگی به سلیقه استارتر داره والسلام نامه تمام

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من می گم خوده استارتر بره کتابا رو با هم مقایسه کنه ببینه کدوم کامل تره یا با کدوم راحت تره اینجوری به منبعش ایمان داره که خودش انتخاب کرده و اگه بخونه موفق می شه حالا یا موضوعی رو انتخاب می کنه یا پنج گنج و بستگی به سلیقه استارتر داره والسلام نامه تمام
      دوست عزیز این جواب سوالم نبود

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من قصد توهین ندارم اما شما کنکور دادین اگه دادین چند زدین(اگه 95 دادی چند تا تست زدی)
      نه بابا توهین چیه؟بنده اگه می خواستم مشخصاتم و رو کنم قطعا تو قسمت مشخصات رو می کردم هیچ کس مشخصات خودش و برا ی کل کل تو یه تاپیک تو فضایه مجازی رو نمی کنهاگرم صبر کنین بنده دارم جواب حرفاتون و تک تک می دم باید پست قبلی رو جواب بدم بعد بیام پست بعداینجا فرومه کنکوره و جایی برایه تبادل اطلاعات نه جایی برا رو کردن اطلاعات شخصی

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نه بابا توهین چیه؟بنده اگه می خواستم مشخصاتم و رو کنم قطعا تو قسمت مشخصات رو می کردم هیچ کس مشخصات خودش و برا ی کل کل تو یه تاپیک تو فضایه مجازی رو نمی کنهاگرم صبر کنین بنده دارم جواب حرفاتون و تک تک می دم باید پست قبلی رو جواب بدم بعد بیام پست بعداینجا فرومه کنکوره و جایی برایه تبادل اطلاعات نه جایی برا رو کردن اطلاعات شخصی
      درصد کنکوذ اطلاعات شخصیه؟

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      درصد کنکوذ اطلاعات شخصیه؟
      اول اینکه هنوز نتایج نیومده و اینکه بله اطلاعات شخصیه شما برو تو سایت قلمچی و درصد کنکور ادبیات ی نفر و سرچ کن تمام مشخصات اون فرد و به شما می ده

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اول اینکه هنوز نتایج نیومده و اینکه بله اطلاعات شخصیه شما برو تو سایت قلمچی و درصد کنکور ادبیات ی نفر و سرچ کن تمام مشخصات اون فرد و به شما می ده
      من فقط گفتم ادبیات 1 2-چند تا سوال جواب دادی

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من فقط گفتم ادبیات 1 2-چند تا سوال جواب دادی
      بنده 100 زدم دادا خوبهدادا با دلیل و منطق صحبت کن بله خیلیا گاج و خوندن و درصد بالا 70 زدن خیلیا هم کتابایه دکتر سبطی و خوندن و بالیه 75 زدن و و و و و دقیقا شما بگو مشکلت چیه و چرا این سوال و می پرسی تا منم جوابتون بعدشم خدا رو شکر عمومیامو خوب زدم عمومیا چیزی نیس که کسی توش گیر باشه اختصاصیاص که رتبه و دانشگاهتو مشخص می کنههمه گیرشون تو اختصاصیاس

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بنده 100 زدم دادا خوبهدادا با دلیل و منطق صحبت کن بله خیلیا گاج و خوندن و درصد بالا 70 زدن خیلیا هم کتابایه دکتر سبطی و خوندن و بالیه 75 زدن و و و و و دقیقا شما بگو مشکلت چیه و چرا این سوال و می پرسی تا منم جوابتون بعدشم خدا رو شکر عمومیامو خوب زدم عمومیا چیزی نیس که کسی توش گیر باشه اختصاصیاص که رتبه و دانشگاهتو مشخص می کنههمه گیرشون تو اختصاصیاس
      خودت جواب خودتو دادی

15. Top | #45
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alivesali نمایش پست ها
      سلام دوستان خسته نباشید
      برای آرایه های ادبی چه منبعی رو پیشنهاد می کنید؟
      برای تست ادبیات چه منبعی؟
      ارایه
      تخته سیاه یا خیلی سبز
      ادبیات
      خیلی سبز یا مهروماه
      خلاف قوانین.

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)