دقیقا یادم نیس کدوم رتبه برتر بود که از پنج گنج استفاده می کرد ولی الان می رم ی سرچی می زنم که پیداش کنم دوست عزیز الان متاسفانه جو اینجوره که اول مهر بچه ها می یان می گن آقا اجازه ما چی بخریم دبیر هم طبق عادت سنتی می گه موضوعیبعدشم من به ایشون نگفتم الا و بلا حتما برو پنج گنج بگیر گفتم برو سر کوچتون تمام کتابایه ادبیات تو کتابفروشی هس خودت مقایسه کن ببین کدوم کامل تره
بعدشم دهن بین نباشین و معیاره سنجش و هیچ وقت حرف مردم قرار ندین شما تا خودتون تا حالا موضوعی رو با پنج گنج مقایسه کردی
![]()
نه بابا توهین چیه؟بنده اگه می خواستم مشخصاتم و رو کنم قطعا تو قسمت مشخصات رو می کردم هیچ کس مشخصات خودش و برا ی کل کل تو یه تاپیک تو فضایه مجازی رو نمی کنه
اگرم صبر کنین بنده دارم جواب حرفاتون و تک تک می دم باید پست قبلی رو جواب بدم بعد بیام پست بعد
اینجا فرومه کنکوره و جایی برایه تبادل اطلاعات نه جایی برا رو کردن اطلاعات شخصی
![]()
بنده 100 زدم دادا خوبهدادا با دلیل و منطق صحبت کن بله خیلیا گاج و خوندن و درصد بالا 70 زدن خیلیا هم کتابایه دکتر سبطی و خوندن و بالیه 75 زدن و و و و و دقیقا شما بگو مشکلت چیه و چرا این سوال و می پرسی تا منم جوابتون بعدشم خدا رو شکر عمومیامو خوب زدم عمومیا چیزی نیس که کسی توش گیر باشه اختصاصیاص که رتبه و دانشگاهتو مشخص می کنه
همه گیرشون تو اختصاصیاس
![]()

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)