X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 82 از 939 نخستنخست ... 7281828392182 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,216 به 1,230 از 14072
    1. Top | #1216
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقا ارمیا نمایش پست ها
      سلامی چو بوی خوش ادکلنم!!!!
      به به سلام خوبین؟ حال بنده بپرسین عالیم
      خوب بعد دو هفته گذشته که به تاریخ پیوست و بهتره در موردش حرف نزنیم امروزو تشریح می​ کنم​​
      شب که ساعت ½۱ اومدم بخوابم اما به لطف پر خوابی دیروز ساعت ۲ به زور خوابم برد در کمال تعجب صب ده دقیقه مونده به هفت بیدار شدماما حسش نبود از جام پاشم چشامم هی بسته میشد عزممو جزم کردم رفتم آشپزخونه که کنار اتاقمه ویه لیوان برداشتم با آب یخ پر کردم​ دوباره رفتم دراز کشیدم رو تختم همین که چشام داشت بسته میشد در کمال جدیت آبو ریختم رو صورتم الا مشکل اینجا بود که اگه نیم خیز میشدم پیرهنم بیشتر خیس میشد خب بالاخره عجزممو جزم کردمو پاشدم برای اولین بار به اختیار خودم ورزش کردم و چایی درست کردم البته کیسه ای ها بعد قهوه ریختم توش(از قهوه متنفرم) و خوردمش
      شود آسان ز عشق هر کاری/که بود نزد عقل ب دشوار
      خب ½۷ شرو کردم درسین طرفای ساعت ۱۰ به زور از درس دل کندم و رفتم به صبحونه مشتی خوردمو بعد یه ربع اومدم سر درسم متاسفانه باید دنبال برادرمم میرفتم که وقتمو گرفت
      خب چون نمیخوام بعد یه مدت کله پا شم گاماس گاماس شروع میکنم یعنی امروز میتونستم ۱۳ساعت بدرسم اما هدفم ۱۰ساعته که بهش میرسم راحت فردام هدفم ۱۱ ساعت خوهد بود
      خب در مورد زود و دیر شروع کردن بابد بگم که فکر کنکور نباشین شروع کنین با توکل به خدا پیش برین خودش جایی دستتونو میگیره که باورتون نشه
      هرگز ای جان در دیار عشق بازی راه نیست/دیده ی نزدیک بین و عقل دور اندیش را
      خب حالا چی خوندم:
      فیزیک سوم فصل آخر کتاب و درسنامه گاج توسی و یکم تست
      زیست سوم فصل ۱۰ رشد گیاهان با همایش
      زیست پیش فصل آغازیان با همایش
      سه درس آخر ادبیات سوم(البته هنوز کاملا تموم نشده) با گاج شبز
      فک کنم تا وقتی بخوابم هم:
      یه بار آغازیانو مرور کنم
      یه درسم دینی بخونم سوم از مبحث قلم چی
      خب امروزو ترکوندم ساعت مطالعمو از صفر رسوندم به ۱۰
      فردا و فردا ها هم بهتر خواهم بود
      هدفمو یه کم منطقی کردم پزشکی سراسری حالا هر شهری شد اشکال نداره
      خب دوستان خوشبختانه عقلم از سفر قندهاری که رفته بود برگشته و داریم با هم درسا رو له میکنیم
      بترسید که رقیبتون اومد البته امیدوارم دوباره پنچر نشم
      خوب دیگه

تا به جایی رسی که می نرسد/پای اوهام و پایه ی افکار
      شب شیک

بابا افرین دمت جیز
      من که از ارادت خوشم اومد
      انشالا در تمام فرداهات موفق تر و پیروز تر باشی

2. Top | #1217
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.soroush نمایش پست ها
      بابا دکتر
      در خدمتیم داداش....بزن بترکون...حداقلش اینه که زدی ترکوندی
      ویرایش توسط storm001 : 16 اردیبهشت 1395 در ساعت 10:55

3. Top | #1218
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط storm001 نمایش پست ها
      در خدمتیم داداش....بزن بترکون...حداقلش اینه که زدی ترکوندی
      بابا داداش مایی

4. Top | #1219
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آخرین خبر : يک د‌ختر قانون کنکور را تغيير د‌اد‌
      تاریخ انتشار: 95/02/15 19:11
      روزنامه شهروند/ شکايت يک د‌ختر، بالاخره کار خود‌ش را کرد‌. بهمن ‌‌سال گذشته بود‌‌‌ که شکايت يک شهروند‌‌‌ د‌‌‌رباره تاثير ٢٥‌د‌‌‌رصد‌‌‌ي نتايج امتحانات نهايي و سوابق تحصيلي به د‌‌‌يوان عد‌‌‌الت اد‌‌‌اري و رأي اين د‌‌‌يوان به نفع او، خبرساز شد‌‌‌. ماجرا تا همين د‌يروز اد‌امه د‌اشت و همه چشم به مجلس د‌اشتند‌ تا ببينند‌ تصميمش د‌راين‌باره به نفع رأي د‌يوان عد‌الت اد‌اري مي‌گيرد‌ يا به نفع رأيي که قبل از اين د‌ر شورايعالي سنجش به رياست وزير علوم گرفته شد‌ه و براساس آن نمرات امتحانات نهايي بر نتيجه کنکور، تاثير ٢٥‌د‌رصد‌ي د‌اشت.
      حالا اما مجلس تصميم نهايي‌اش را د‌راين‌باره گرفته و البته به نفع رأي د‌يوان عد‌الت اد‌اري و اين يعني يک‌بار د‌يگر، يکي از مهم‌ترين مواد‌ مربوط به قانون کنکور تغيير کرد‌ه است. نمايند‌گان مجلس د‌رجلسه علني د‌يروز با کليات طرح اصلاحيه اجراي قانون سنجش پذيرش د‌انشجو د‌ر د‌انشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي کشور مصوب‌ سال ١٣٩٢ و براي اجرا د‌ر‌سال ١٣٩٥ موافقت کرد‌ند‌.
      خبر را د‌يروز «محمد‌ روشن»، معاون حقوقي و امور مجلس وزارت علوم اعلام کرد‌. او گفت که مجلس شوراي اسلامي به طرح «اصلاح قانون سنجش و پذيرش د‌انشجو د‌ر د‌انشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي کشور» رأي مثبت د‌اد‌ه است: «براساس اين قانون سابقه تحصيلي عبارت خواهد‌ بود‌ از نمرات تعد‌اد‌ي از د‌روس د‌وره متوسطه د‌وم و پيش‌د‌انشگاهي که امتحانات آنها مطابق اصول سنجش اند‌ازه‌گيري، توسط وزارت آموزش‌‌وپرورش به صورت سراسري، نهايي، استاند‌ارد‌ و مطابق مصوبات شورايعالي آموزش‌وپرورش برگزار شد‌ه و به تد‌ريج تعد‌اد‌ د‌روس مفيد‌ د‌ر هر گروه آزمايشي، به کل اد‌وار فوق‌الذکر تعميم مي‌يابد‌.»
      به گفته معاون حقوقي و امورمجلس وزارت علوم: «همچنين اتخاذ تصميم د‌رباره ميزان و نحوه تاثير هريک از عوامل سوابق تحصيلي، متناسب با تحت پوشش قرارگرفتن امتحانات نهايي د‌وره ۳ساله آخر متوسطه آزمون عمومي و آزمون اختصاصي د‌ر سنجش خواهد‌ بود‌. براساس اين طرح و مصوبه مجلس شوراي اسلامي، اکنون وزارت آموزش‌وپرورش موظف است تمهيد‌ات لازم را براي اعمال ميزان سوابق تحصيلي د‌انش‌آموزان و افزايش سطح حفاظت و استاند‌ارد‌ آزمون د‌ر راستاي رعايت عد‌الت آموزشي انجام د‌هد‌.» روشن د‌راين‌باره گفته است: «با توجه به اين‌که پيشنهاد‌هاي نمايند‌گان مجلس د‌راين جلسه طرح نشد‌ه، د‌رجلسه آتي مجلس شوراي اسلامي د‌ر نخستين فرصت، بايد‌ پيشنهاد‌ها را مطرح و د‌رباره آن مجلس تصميم بگيرد‌، البته پيشنهاد‌هاي واصله همه د‌ر راستاي همين مصوبه امروز مجلس بود‌ه و اميد‌ مي‌رود‌ به شفاف‌سازي مصوبه و تسهيل د‌ر اجراي آن همراه با عد‌الت آموزشي کمک کند‌.»
      به گفته معاون حقوقي و امور مجلس وزارت علوم؛ «با توجه به د‌و فوريتي بود‌ن طرح، ظرف ۲۴ساعت، شوراي نگهبان نسبت به بررسي آن اقد‌ام و اظهارنظر خواهد‌ کرد‌، بد‌يهي است بعد‌ از تأييد‌ شورا و انتشار د‌ر روزنامه رسمي اين طرح به‌عنوان قانون لازم‌الاجرا خواهد‌ بود‌.»
      اين طرح اما د‌يروز موافقان و مخالفاني د‌اشت؛ «حسينعلي حاجي د‌ليگاني»، يکي از نمايند‌گان مخالف اين طرح بود‌. او د‌ر سخنانش به‌عنوان مخالف گفت: «هم قانون فعلي و هم گزارشي که کميسيون ارايه کرد‌ه، از جامعيت کامل برخورد‌ار نيست و ايراد‌ات و اشکالات زياد‌ي د‌ر آن وجود‌ د‌ارد‌، لازم است قوانيني را تصويب کنيم که روح عد‌الت را براي جوانان و نوجوانان فراهم کند‌. يکي از اشکالات اين است که يک‌سري از افراد‌ از قبل نسبت به اين‌که نمرات برخي د‌روسشان د‌ر سرنوشت قبولي يا رد‌ آنها اثرگذار است، اطلاعي ند‌اشتند‌.»
      اما «علي مطهري»، نمايند‌ه تهران د‌رموافقت با اين طرح د‌و فوريتي گفت: «بايد‌ وضع فعلي سنجش و پذيرش د‌انشجو مورد‌ بررسي قرار گيرد‌. ممکن است د‌انش‌آموزي بنا به د‌لايلي مانند‌ سرد‌رد‌ يا بيماري از امتحان خود‌ باز بماند‌ و اين باعث مي‌شود‌ که حق د‌انش‌آموزان ضايع شود‌. د‌رشرايط فعلي د‌انش‌آموزان بيشتر فن تست‌زني را ياد‌ مي‌گيرند‌، بد‌ون اين‌که خود‌ مطلب را د‌رست د‌رک کرد‌ه باشند‌.»
      مطهري اد‌امه د‌اد‌: «حفظ مطالب به صورت طوطي‌وار موجب مي‌شود‌ که مغز د‌انش‌آموزان به صورت انباري از کالاهاي نامرتب باشد‌ و با اين شرايط د‌انش‌آموزان ما متفکر بار نمي‌آيند‌، لذا اين مسائل هم بايد‌ مورد‌ نظر قرار بگيرد‌.» «محمد‌مهد‌ي زاهد‌ي»، نمايند‌ه مرد‌م کرمان هم د‌ر موافقت با اين طرح گفت: «بايد‌ کاري کنيم تا د‌انش‌آموزان استعد‌اد‌هاي خود‌ را بروز د‌هند‌. اين اصلاحيه هيچ تغييري د‌ر قانون قبلي ايجاد‌ نمي‌کند‌، همان قانون است.»
      ماجراي تغيير قانون کنکور، بهمن‌ سال گذشته شروع شد‌‌‌. وقتي د‌‌‌‌يوان عد‌‌‌‌الت اد‌‌‌‌اري رأيي را صاد‌‌‌‌ر کرد‌‌‌‌ که سروصد‌‌‌‌اي زياد‌‌‌‌ي به راه اند‌‌‌‌اخت: ابطال قانون تاثير ۲۵‌د‌‌‌رصد‌‌‌ي معد‌‌‌‌ل‌ سال سوم متوسطه د‌‌‌‌ر کنکور؛ قانوني که د‌‌‌‌ر د‌‌‌‌و‌‌سال گذشته تاثير زياد‌‌‌‌ي را د‌‌‌‌ر نتايج کنکور و تحصيل د‌‌‌‌انش‌آموزان د‌‌‌‌بيرستاني گذاشته بود‌‌‌‌ و د‌‌‌ر بهمن ‌‌سال ٩٤، با شکايت يک شهروند‌‌‌‌ معمولي که نامش «فاطمه کريمي» است، ابطال شد‌‌‌‌ و مسير کنکور سراسري را د‌‌‌‌وباره عوض کرد‌‌‌. ماجرا از اين قرار بود‌‌‌ که ﻫﻴﺄﺕ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﺩﯾﻮﺍﻥ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﺍﺩ‌ﺍﺭي رأيي را صاد‌‌‌‌ر کرد‌‌‌‌ که براساس آن يکي از مهم‌ترين مصوبه‌هاي شوراي سنجش و پذيرش د‌‌‌‌انشجو ابطال شد‌‌‌‌ه است. ماجرا برمي‌گرد‌‌‌‌د‌‌‌‌ به مصوبه ‌سال گذشته شوراي سنجش و پذيرش د‌‌‌‌انشجو و مصوبه يک‌سال قبل از آن د‌‌‌‌رمجلس. اين د‌‌‌رحالي است که د‌‌‌‌ر مصوبه سومين جلسه شوراي سنجش و پذيرش د‌‌‌‌انشجو که د‌‌‌‌ر ۲۳ مهر‌‌‌ سال ٩٣ تصويب شد‌‌‌‌، تمام د‌‌‌‌يپلمه‌هاي نظام جد‌‌‌‌يد‌‌‌‌ آموزش متوسطه رشته‌هاي رياضي فيزيک، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي که د‌‌‌‌يپلم نظام جد‌‌‌‌يد‌‌‌‌ خود‌‌‌‌ را د‌‌‌‌ر سال‌هاي ١٣٨٤ تا ١٣٩٣ گرفته‌اند‌‌‌‌ و امتحانات ‌‌سال سوم د‌‌‌‌بيرستان آنان به صورت نهايي و سراسري برگزار شد‌‌‌‌ه است، مشمول سوابق تحصيلي بود‌‌‌‌ه و سوابق تحصيلي آنان حد‌‌‌‌اکثر به ميزان ٢٥‌د‌‌‌‌رصد‌‌‌‌ و با تاثير قطعي د‌‌‌‌ر گزينش نهايي آزمون سراسري ‌سال ١٣٩٤ شد‌‌‌‌ند‌‌‌‌. براساس تبصره ٥ ماد‌‌‌‌ه ٥ قانون «سنجش و پذيرش د‌‌‌‌انشجو د‌‌‌‌ر د‌‌‌‌انشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي کشور» مصوب د‌‌‌‌هم شهريور ٩٢ مجلس هم تاثير سابقه تحصيلي د‌‌‌‌ر پذيرش د‌‌‌‌اوطلباني که د‌‌‌‌اراي سابقه تحصيلي هستند‌‌‌‌، د‌‌‌‌ر‌‌سال اول اجراي قانون، حد‌‌‌‌اقل ٢٥‌د‌‌‌‌رصد‌‌‌‌ است. اين قانون از‌‌سال تحصيلي ٩٤-٩٣ لازم‌الاجرا شد‌‌‌‌ و با توجه به اين‌که پذيرفته‌شد‌‌‌‌گان آزمون سراسري ‌سال ٩٣ د‌‌‌‌ر‌سال تحصيلي ٩٤-٩٣ شروع به تحصيل مي‌کرد‌‌‌‌ند‌‌‌‌، اين قانون د‌‌‌‌ر آزمون سراسري ‌سال ٩٣ و ٩٤ هم اجرا شد‌‌‌‌. ‌سال گذشته اما هيأت عمومي د‌‌‌‌يوان عد‌‌‌‌الت اد‌‌‌‌اري با صد‌‌‌‌ور حکمي، بند‌‌‌‌ ٢ مصوبه شوراي سنجش و پذيرش د‌‌‌‌انشجو د‌‌‌‌ر ششم آذر ٩٢ مبني بر تاثير مستقيم و قطعي نمرات ‌سال آخر متوسطه د‌‌‌‌ر کنکور سراسري را ابطال کرد‌‌‌. به گفته شاکي «طبق ماد‌‌‌‌ه يک قانون سنجش و پذيرش د‌‌‌‌انشجو سوابق تحصيلي اين‌گونه تعريف شد‌‌‌‌ه است: نمرات د‌‌‌‌روس ٣‌‌سال آخر د‌‌‌‌وره متوسطه که به صورت سراسري، نهايي و استاند‌‌‌‌ارد‌‌‌‌ برگزار مي‌شود‌‌‌‌. د‌‌‌رحال حاضر د‌‌‌‌رکشور ما، فقط د‌‌‌‌ر يک‌سال يعني فقط د‌‌‌‌ر‌‌‌سال سوم متوسطه امتحانات به صورت نهايي برگزار مي‌شود‌‌‌‌ و بيش از د‌‌‌‌وسوم سوابق تحصيلي که د‌‌‌‌ر اين قانون مصوب شد‌‌‌‌ه، براي بند‌‌‌‌ه و ساير د‌‌‌‌انش‌آموزان موجود‌‌‌‌ نيست. د‌رحالي‌ که طبق اين قانون تاثير سوابق تحصيلي، فارغ از ميزان تاثير آن بايد‌‌‌‌ شامل نمرات هر سه‌سال باشد‌‌‌‌، نه‌تنها ‌سال سوم، اما با اين حال سازمان سنجش قصد‌‌‌‌ د‌‌‌‌ارد‌‌‌‌ فقط نمرات ‌سال سوم را تحت عنوان سوابق تحصيلي د‌‌‌‌ر کنکور تاثير قطعي (مستقيم) بد‌‌‌‌هد‌‌‌‌. اجرايي‌کرد‌‌‌‌ن تاثير سوابق تحصيلي تا زماني که د‌‌‌‌ولت و آموزش‌وپرورش زيرساخت‌هاي لازم را ايجاد‌‌‌‌ نکرد‌‌‌‌ه و امتحانات نهايي به صورت استاند‌‌‌‌ارد‌‌‌‌ د‌‌‌‌ر هر ٣‌سال برگزار نمي‌شود‌‌‌‌ و همچنان د‌‌‌‌ر امتحانات نهايي تقلب به‌طور گسترد‌‌‌‌ه صورت مي‌پذيرد‌‌‌‌ و هنوز د‌‌‌‌اوطلبان اشکالات عمد‌‌‌‌ه‌اي را به نحوه تصحيح و نحوه اد‌‌‌‌اره حوزه امتحانات نهايي وارد‌‌‌‌ مي‌کنند‌‌‌‌؛ ظلمي بس بزرگ د‌‌‌‌رحق د‌‌‌‌انش‌آموزان است، کمااينکه امکان جبران سوابق تحصيلي هم به هيچ‌وجه پيش‌بيني نشد‌‌‌‌ه است.»
      بعد‌‌‌ از آن «ابراهيم خد‌‌‌ايي»، رئيس سازمان سنجش د‌‌‌رباره اين رأي گفت: «موضوع رأي کنکوري د‌‌‌يوان عد‌‌‌الت اد‌‌‌اري به منظور ابطال تاثير قطعي ۲۵‌د‌‌‌رصد‌‌‌ سوابق تحصيلي د‌‌‌ر انتظار استفساريه مجلس است و اگر مجلس نظري ند‌‌‌اشته باشد‌‌‌، رأي د‌‌‌يوان را اجرا مي‌کنيم. موضوع رأي د‌‌‌يوان عد‌‌‌الت اد‌‌‌اري د‌‌‌رباره ابطال يک بند‌‌‌ از مصوبه تاثير قطعي ۲۵‌د‌‌‌رصد‌‌‌ سوابق تحصيلي، انعکاس زياد‌‌‌ي د‌‌‌ر بين د‌‌‌اوطلبان د‌‌‌اشت اما نکته مهم اين است که قوانين الزام‌آور هستند‌‌‌ و اين موضوع که ما بحث هيأت عمومي د‌‌‌يوان عد‌‌‌الت اد‌‌‌اري را اجرا کنيم يا نه؛ به موضوع قوانين بازمي‌گرد‌‌‌د‌‌‌.» هرچند‌‌‌ به نظر مي‌رسيد‌‌‌ اين ماجرا تا پايان ‌سال گذشته به نتيجه برسد‌‌‌ اما د‌‌‌ر اسفند‌‌‌ به ‌د‌‌‌ليل تقارن با انتخابات و مسائل مربوط به آن، مجلس تصميم جد‌‌‌يد‌‌‌ي د‌‌‌رباره حکم د‌‌‌يوان عد‌‌‌الت اد‌‌‌اري نگرفت و طبق گفته رئيس سازمان سنجش، اگر تفسير د‌‌‌يگري از اين قانون ارايه نشود‌‌‌، رأي د‌‌‌يوان عد‌‌‌الت اجرا مي‌شود‌‌‌ و تاثير سوابق د‌‌‌ر کنکور از بين خواهد‌‌‌ رفت.
      این خبر رو از توی یکی از تاپیک ها برداشتم

5. Top | #1220
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بابا چقد گیر این معدلید
      حالا فرض کنید تاثیر قطعی باشه
      باید تلاش کنید یا نه ؟؟
      حالا هر جوری میخان تاثیر بدن معدل و تو تلاش تو کردی دیه

سپاس

6. Top | #1221
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط e.z1376 نمایش پست ها
      بابا چقد گیر این معدلید
      حالا فرض کنید تاثیر قطعی باشه
      باید تلاش کنید یا نه ؟؟
      حالا هر جوری میخان تاثیر بدن معدل و تو تلاش تو کردی دیه

سپاس
      شما وقتی بدونی تاثیر مثبت هست و دیگه اونقد از بقیه عقب نیسی،با انگیزه تر میخونی....درسته؟
      چون دغدغه فکریت کمتره...
      فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم

7. Top | #1222
      کاربر اخراجی

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dangh نمایش پست ها

شما وقتی بدونی تاثیر مثبت هست و دیگه اونقد از بقیه عقب نیسی،با انگیزه تر میخونی....درسته؟
      چون دغدغه فکریت کمتره...
      نظر من اینه باتوجه به بدترین احتمال سخت ترین تلاش رو انجام بدید،تا بعدا پشيمون نشید،بخودتونم دلگرمی ندید، فقط تلاش برای اینکه روی معدل رو هم کم کنید

8. Top | #1223
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      بله دقیقا...شما وقتی ببینی بهت اهمیت داده شده 100% تلاش مضاعف می کنی....
      فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم

9. Top | #1224
      کاربر اخراجی

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام
      این پستم یه اتمام حجته با همه ی شما عزیزان که انگیزه ندارین و تازه شروع کردین و...
      اولا بگم چون متنی آماده نکردم همینطوری فی البداهه دارم می نویسم شاید از این شاخه به اون شاخه بپرم
      خب می بینم که دوستان در فقر انگیزشی به سر میبرن خوب حالا این خوبه ایشاالله هیچ وقت دچار فرق مالی نشین بخصوص وقتی دوستان بخوان پول نهارشونو بندازن به عهده شما که دیگه واویلا
      تو این متنم از حرفای مشاورام استفاده کردم یه وقت گفتم دخترم و پسرم فک نکنین جای ننه باباتونما با ارفاق میتونم هم سن بچه هاتون باشم
      میگین انگیزه ندارم شما اصلا میدونین انگیزه چیه و چطوری بوجود میاد آخه
      اگه ادیسونو و انیشتین و ... هم مث شما فک میکردن الان باید با چراغ نفتی میرفتیم حمالی خو عزیز من میبینی وقتی یه روز درس میخونی شبسش چقد خوشحالی
      از خستگی جون تو تنت نیست مغزت ارور میده اما بازم لبات تا حد ممکن کش میاد و چشات ستاره بارونه
      شما یه روز شروع کن به خوندن نمیگم امروز میگم فردا آره امروزو استراحت کن امروزو به رویاهات فک کن به آینده به آرزوهات
      تو حق نداری آرزوهاتو خاک کنی حق تسلیم شدن نداری نداری چون انسانی
      دست از تلاش کشیدن یعنی قبول شکست یعنی مرگ قبل از رسیدن مرگ
      تعجب نکنین خیلیا تو سنجوونیشون میمیرن اما تو 70 سالگی دفن میشن شما اینطوری نباشین
      شما که اشرف مخلوقاتین عارتون نمی یاد گردن کج کردین و جلوی هر کسی دستتونو دراز می کنین واسه اینکه بیاد بهتون انگیزه بده
      ماشاالله این مشاورام که فقط بلدن آدمو تلکه کنن نیم ساعت 50تومن برادر من مگه چیکار میکنی که تو یه جلسه حالا کاش حداقل امید بده راه پیش پای آدم بذاره چنتا از دوستای خودم رفتن چنان ترور شخصیتیشون کرده بود که تا یه هفته داشتم بهشون انگیزه میدادم اما بازم کما بیرون نیومدن
      داستان علی یادتون فک کنم ادبیات دوم بود درس بچه های آسمان یادتونه آخرایه مسابقه افتاد زمین یعنی انداختنش زمین دیگه امیدا کور شد هیچ کس فک نمی کرد بتونه برنده شه اما علی چی
      به یادآوردن چهره خواهرش بهش انگیزه داد (انگیزه یعنی این شما که کل فک فامیلتون با متعلقات بیاریم جلو چشمتون فوقش دو روز میتونه باک سوختتونو پر کنه میگم باک انگیزتونو چی کنین شاید سوراخه اینقد زود خالی میشه ) اون بلند شد رفت که سوم بشه اما در کمال ناباوری اول شد
      حالا اگه تو بودی همین که رسیدی به جایگاه کفشای بقیه رو دیدی میگفتی من با این کفشای پاره چطوری میتونم اونا رو با کفش نو و.. شکست بدم بعدم میرفتی یه گوشه بغ میکردی
      یه مثال دیگه به دوران کودکیتون فک کنین:
      پدرتون میگه ده دقیقه بیشتر وقت داری بازی کنی با تفکر الانت باید بشینی نق بزنی ده دقیق کمه و نمیشه تا وقتت از دست بره اما اون موقعها چشات برق میزد و بدوبدو میرفتی تا از وقتت بیشترین استفاده رو بکنی
      الان داری حسرت مهرو میخوری اصلا نه دی یا نه همین فروردین میگی کاش برگرده اما دخترم پسرم همون موقع هام میگفتی دیره یادت بنداز فروردین گفتی سه ماه مونده دیگه دیرم اصلا من خودم شهریور میگفتم دیره بلانسبت چقد خر بودم ها کجاش دیر بود آخه
      فک کنین فردا روز کنکورتونه یعنی 24یا25 تیر نمیگفتی خدایا دوماه بهم وقت بده اصلا دوماه چیه از خردا اصلا از اول تیر نشد یه هفته اما دیگه کار از کار گذشته مث روزای قبلی که به تاریخ پیوست این روزام میره
      بخونی نخونی میرن پس چه بهتر که زیبا برن
      آن کس که لذت یک روز زیستن را تجربه کند گویی که هزار سال زیسته است و آنکه امروزش را در نمی یابد.هزار سال هم به کارش نمی آید
      دوستان درک میکنم نگرانین منم مث شمام فک می کنین هرچی مصیبته تو دنیا آوار شده رو سرتون اما اینجوری نیست باور کنین نیست
      مثلا من صب اومدم ورزش کنم باز نمیدونم دقیقا چیکار کردم که هنوزم مچ دست چپم بدجور درد میکنه الانم دارم با مصیبت به خاطر شمایی می نویسم که میدونم نگرانین از آینده می ترسین
      وستان شروع کنین باور کنین اون خدایی که با سرمونه خیلی دوسمون داره اونقدی که ازمون فقط یه دونه داره
      حالا دوردونه های خدا حیف نیست این روزای زیبا رو با غصه خوردن تباه کنین به خدا اگه با گریه و زاری مشکل حل میشد و مرده ای زنده میشد من خودمو لت و پار میکردم اما باور کنین اینا چاره ساز نیست نگین تسکین پیدا می کنم امروز گریه میکنی تا الان نخوندی فردا گریه میکنی که دیروزو از دست دادی و همینطور تا آخر
      آقا فک کنین فردا اولین روزه شروع همس قراره کارنامه معدلو بر اساس تلاشتون از فردا تا روز کنکور بدن پس بهترین تلاشتون بکنین
      میدونی چرا میگم فردا چون هر وقت میگیم میشه اول میگین پس برم یه سروسامونی به اتاقمو خودم بدم که این باعث میشه یه روز آدم بره فرداشم باز تاسف میخوره
      خب دیگه دستم واقعا اجازه نمیده بیشتر تایپ کنم
      پس برین ببینم چیکار میخونین از فردا بترکونین گزارشتونم بذارین همینجا انگیزه بگیریم
      هرچه مغز در محدودیت زمانی یادگیری قرار بگیرد.بازدهی آن افزایش می یابد
      منم برم ناهارو گرم کنم مادرم خونه نیست دیر نیم ساعت فشرده بهم یاد داد چوری باید غذا رو گرم کنم فقط گف یکم آب بریز رو پلو بذارش رو دم به نظرتون یه پارچ بریزم کافیه حالا سرد یا گرم ای خدا (نمونه واقعی بدبختی من)
      یه چیزی یادم رف اینجا اضافه می کنم همه میتونن سه سال مث خر بخونن تک رقمی بیارن قهرمان کسی که دو ماه بخونه سه رقمی بیاره
      وقتی دیدید تمام قوانین به شکست شما ختم می شوند تنها راه پیروزی شکست قوانین است
      فعلا تا فردا (راستی تشکر یادتون نره پدرم درومد با این دست نوشتم اونم طومار)
      ویرایش توسط Healer : 16 اردیبهشت 1395 در ساعت 15:10

10. Top | #1225
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      این پستم یه اتمام حجته با همه ی شما عزیزان که انگیزه ندارین و تازه شروع کردین و...
      اولا بگم چون متنی آماده نکردم همینطوری فی البداهه دارم می نویسم شاید از این شاخه به اون شاخه بپرم
      خب می بینم که دوستان در فقر انگیزشی به سر میبرن خوب حالا این خوبه ایشاالله هیچ وقت دچار فرق مالی نشین بخصوص وقتی دوستان بخوان پول نهارشونو بندازن به عهده شما که دیگه واویلا
      تو این متنم از حرفای مشاورام استفاده کردم یه وقت گفتم دخترم و پسرم فک نکنین جای ننه باباتونما با ارفاق میتونم هم سن بچه هاتون باشم
      اگه ادیسونو و انیشتین و ... هم مث شما فک میکردن الان باید با چراغ نفتی میرفتیم حمالی خو عزیز من میبینی وقتی یه روز درس میخونی شبسش چقد خوشحالی
      از خستگی جون تو تنت نیست مغزت ارور میده اما بازم لبات تا حد ممکن کش میاد و چشات ستاره بارونه
      شما یه روز شروع کن به خوندن نمیگم امروز میگم فردا آره امروزو استراحت کن امروزو به رویاهات فک کن به آینده به آرزوهات
      تعجب نکنین خیلیا تو سنجوونیشون میمیرن اما تو 70 سالگی دفن میشن شما اینطوری نباشین
      شما که اشرف مخلوقاتین عارتون نمی یاد گردن کج کردین و جلوی هر کسی دستتونو دراز می کنین واسه اینکه بیاد بهتون انگیزه بده
      ماشاالله این مشاورام که فقط بلدن آدمو تلکه کنن نیم ساعت 50تومن برادر من مگه چیکار میکنی که تو یه جلسه حالا کاش حداقل امید بده راه پیش پای آدم بذاره چنتا از دوستای خودم رفتن چنان ترور شخصیتیشون کرده بود که تا یه هفته داشتم بهشون انگیزه میدادم اما بازم کما بیرون نیومدن
      داستان علی یادتون فک کنم ادبیات دوم بود درس بچه های آسمان یادتونه آخرایه مسابقه افتاد زمین یعنی انداختنش زمین دیگه امیدا کور شد هیچ کس فک نمی کرد بتونه برنده شه اما علی چی
      به یادآوردن چهره خواهرش بهش انگیزه داد (انگیزه یعنی این شما که کل فک فامیلتون با متعلقات بیاریم جلو چشمتون فوقش دو روز میتونه باک سوختتونو پر کنه میگم باک انگیزتونو چی کنین شاید سوراخه اینقد زود خالی میشه ) اون بلند شد رفت که سوم بشه اما در کمال ناباوری اول شد
      حالا اگه تو بودی همین که رسیدی به جایگاه کفشای بقیه رو دیدی میگفتی من با این کفشای پاره چطوری میتونم اونا رو با کفش نو و.. شکست بدم بعدم میرفتی یه گوشه بغ میکردی
      پدرتون میگه ده دقیقه بیشتر وقت داری بازی کنی با تفکر الانت باید بشینی نق بزنی ده دقیق کمه و نمیشه تا وقتت از دست بره اما اون موقعها چشات برق میزد و بدوبدو میرفتی تا از وقتت بیشترین استفاده رو بکنی
      الان داری حسرت مهرو میخوری اصلا نه دی یا نه همین فروردین میگی کاش برگرده اما دخترم پسرم همون موقع هام میگفتی دیره یادت بنداز فروردین گفتی سه ماه مونده دیگه دیرم اصلا من خودم شهریور میگفتم دیره بلانسبت چقد خر بودم ها کجاش دیر بود آخه
      فک کنین فردا روز کنکورتونه یعنی 24یا25 تیر نمیگفتی خدایا دوماه بهم وقت بده اصلا دوماه چیه از خردا اصلا از اول تیر نشد یه هفته اما دیگه کار از کار گذشته مث روزای قبلی که به تاریخ پیوست این روزام میره
      آن کس که لذت یک روز زیستن را تجربه کند گویی که هزار سال زیسته است و آنکه امروزش را در نمی یابد.هزار سال هم به کارش نمی آید
      دوستان درک میکنم نگرانین منم مث شمام فک می کنین هرچی مصیبته تو دنیا آوار شده رو سرتون اما اینجوری نیست باور کنین نیست
      مثلا من صب اومدم ورزش کنم باز نمیدونم دقیقا چیکار کردم که هنوزم مچ دست چپم بدجور درد میکنه الانم دارم با مصیبت به خاطر شمایی می نویسم که میدونم نگرانین از آینده می ترسین
      وستان شروع کنین باور کنین اون خدایی که با سرمونه خیلی دوسمون داره اونقدی که ازمون فقط یه دونه داره
      حالا دوردونه های خدا حیف نیست این روزای زیبا رو با غصه خوردن تباه کنین به خدا اگه با گریه و زاری مشکل حل میشد و مرده ای زنده میشد من خودمو لت و پار میکردم اما باور کنین اینا چاره ساز نیست نگین تسکین پیدا می کنم امروز گریه میکنی تا الان نخوندی فردا گریه میکنی که دیروزو از دست دادی و همینطور تا آخر
      آقا فک کنین فردا اولین روزه شروع همس قراره کارنامه معدلو بر اساس تلاشتون از فردا تا روز کنکور بدن پس بهترین تلاشتون بکنین
      میدونی چرا میگم فردا چون هر وقت میگیم میشه اول میگین پس برم یه سروسامونی به اتاقمو خودم بدم که این باعث میشه یه روز آدم بره فرداشم باز تاسف میخوره
      پس برین ببینم چیکار میخونین از فردا بترکونین گزارشتونم بذارین همینجا انگیزه بگیریم
      منم برم ناهارو گرم کنم مادرم خونه نیست دیر نیم ساعت فشرده بهم یاد داد چوری باید غذا رو گرم کنم فقط گف یکم آب بریز رو پلو بذارش رو دم به نظرتون یه پارچ بریزم کافیه حالا سرد یا گرم ای خدا (نمونه واقعی بدبختی من)
      یه چیزی یادم رف اینجا اضافه می کنم همه میتونن سه سال مث خر بخونن تک رقمی بیارن قهرمان کسی که دو ماه بخونه سه رقمی بیاره
      بابا دمت گرم پسر
      انشالا زودتر دستت خوب شه بیشتر بنویسی بهمون انرژژژژی بدی
      اقا ارمیا یدونه باشی
      راستی بنظرم یه پارچ زیاده من امتحان کردم مثل دوغ شد تو نصفه پارچ رو بریز ببینیم چی میشه

11. Top | #1226
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      من اگه می دونستم تهدیداتم اینقدر زود جواب می ده....زودتر تهدیدت کرده بودماز یه تنبل تبدیل شده به یه مشاور
      راستی داداش آرمیا،شما که از مشاور ها ایراد می گیری(باهات موافقم) و می گی تو نیم ساعت 50 تومن می گیرند حالا بگو ببینم شما که قراره پزشک بشی،یه پزشک تو 3 دقیقه چیکار می کنه که 25 تومن پول ویزیتشه؟!!!

12. Top | #1227
      کاربر اخراجی

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بعله دیگه طوفانی اگه میدونستم اینجوری میشه زودتر ازت کمک میگرفتم میگم شاید بیام پیشت یکم کتک بخورم فک کنم از بعدش تبلیغ کنم رتبه یک منتظر شماست!!!!!!!!!!!!
      خوب در مورد پزشکا اصلا در موردش بحث نکن که اگه یک میلیونم بگیره حق داره طرف پدرش دراومده پزشکی قبول شده اما انصافا خیلیاشون آدمای خوبین و از فقیرا کم میگیرن ما هم که فعلا پدرامون دست به جیب میشن واسه بعدم خودمون دکتر میشیم پول ندیم دیگه
      خب برنجم بگم آقا نصف یه کاسه کوچولو آب ریختم بعد رفتم یه ساعت بعد برگشتم دیدم هنو گرم نشده بعد تحقیقات بسیار و پیگیری شدید فهمیدم زیر گازو روشن نکردم خلاصه ساعت 5 تازه تونستم یه جوری کارا رو ماسمالی کنمو با داداشم عین قحطی زده ها به غذا حمله کردیم
      هرکی این روزا از کنارم رد میشه میگه دکی جون من مواظبم سرما نخورم وقتی دکتر شدی رایگان شم اینجوری پیش بره اگه دکتر بشمباید کاسه گدایی دستم بگیرم برم هزینه برق و آب و.. مطبمو دربیارم البته هنوز نه به داره نه به باره اما انشاالله که میشه
      نگران نباشید چون دستم مجروحه عکس دان کردم براتون میذارم
      من عاشق مشاورم پزشکی قبول شدم(بگین انشاالله) با پولش یه مطب مشاوره تحصیلی میزنم

13. Top | #1228
      کاربر اخراجی

Mehrabon
      نمایش مشخصات

14. Top | #1229
      کاربر اخراجی

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      این عکس واسه عکسایی که از استرس کنکور افسرده شدن و به قول خودشون در حد مرگ ناراحتن:فایل پیوست 53792

اینم یه سند محکم که موفق میشیم.سند از این محکم تر دیگه نداریم
      فایل پیوست 53793
      خدا خودش قول داده شما الان یکم ول کن تن پروری رو.خودش جوابتو میده

این پایینیم ربطی نداره ها اما خوشم اومد گذاشتمش شما فرض کنین منظورم اینکه این نیم وجبی هم امید داره اینهمه تلاش میکنه.به قانون جاذبه گفته ذکی تا ببینه اون بالاها چی میگذره.از منم فوضولتره:
      فایل پیوست 53794

15. Top | #1230
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      یا الان یا هیچ وقت

صفحه 82 از 939 نخستنخست ... 7281828392182 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن