سلام
این پستم یه اتمام حجته با همه ی شما عزیزان که انگیزه ندارین و تازه شروع کردین و...
اولا بگم چون متنی آماده نکردم همینطوری فی البداهه دارم می نویسم شاید از این شاخه به اون شاخه بپرم
خب می بینم که دوستان در فقر انگیزشی به سر میبرن خوب حالا این خوبه ایشاالله هیچ وقت دچار فرق مالی نشین بخصوص وقتی دوستان بخوان پول نهارشونو بندازن به عهده شما که دیگه واویلا
.gif)
تو این متنم از حرفای مشاورام استفاده کردم یه وقت گفتم دخترم و پسرم فک نکنین جای ننه باباتونما با ارفاق میتونم هم سن بچه هاتون باشم
.gif)
میگین انگیزه ندارم شما اصلا میدونین انگیزه چیه و چطوری بوجود میاد آخه
اگه ادیسونو و انیشتین و ... هم مث شما فک میکردن الان باید با چراغ نفتی میرفتیم حمالی خو عزیز من میبینی وقتی یه روز درس میخونی شبسش چقد خوشحالی
از خستگی جون تو تنت نیست مغزت ارور میده اما بازم لبات تا حد ممکن کش میاد و چشات ستاره بارونه
شما یه روز شروع کن به خوندن نمیگم امروز میگم فردا آره امروزو استراحت کن امروزو به رویاهات فک کن به آینده به آرزوهات
تو حق نداری آرزوهاتو خاک کنی حق تسلیم شدن نداری نداری چون انسانی
دست از تلاش کشیدن یعنی قبول شکست یعنی مرگ قبل از رسیدن مرگ
تعجب نکنین خیلیا تو سنجوونیشون میمیرن اما تو 70 سالگی دفن میشن شما اینطوری نباشین
شما که اشرف مخلوقاتین عارتون نمی یاد گردن کج کردین و جلوی هر کسی دستتونو دراز می کنین واسه اینکه بیاد بهتون انگیزه بده
ماشاالله این مشاورام که فقط بلدن آدمو تلکه کنن نیم ساعت 50تومن برادر من مگه چیکار میکنی که تو یه جلسه حالا کاش حداقل امید بده راه پیش پای آدم بذاره چنتا از دوستای خودم رفتن چنان ترور شخصیتیشون کرده بود که تا یه هفته داشتم بهشون انگیزه میدادم اما بازم کما بیرون نیومدن
داستان علی یادتون فک کنم ادبیات دوم بود درس بچه های آسمان یادتونه آخرایه مسابقه افتاد زمین یعنی انداختنش زمین دیگه امیدا کور شد هیچ کس فک نمی کرد بتونه برنده شه اما علی چی
به یادآوردن چهره خواهرش بهش انگیزه داد (انگیزه یعنی این شما که کل فک فامیلتون با متعلقات بیاریم جلو چشمتون فوقش دو روز میتونه باک سوختتونو پر کنه میگم باک انگیزتونو چی کنین شاید سوراخه اینقد زود خالی میشه
.gif)
) اون بلند شد رفت که سوم بشه اما در کمال ناباوری اول شد
حالا اگه تو بودی همین که رسیدی به جایگاه کفشای بقیه رو دیدی میگفتی من با این کفشای پاره چطوری میتونم اونا رو با کفش نو و.. شکست بدم بعدم میرفتی یه گوشه بغ میکردی
یه مثال دیگه به دوران کودکیتون فک کنین:
پدرتون میگه ده دقیقه بیشتر وقت داری بازی کنی با تفکر الانت باید بشینی نق بزنی ده دقیق کمه و نمیشه تا وقتت از دست بره اما اون موقعها چشات برق میزد و بدوبدو میرفتی تا از وقتت بیشترین استفاده رو بکنی
الان داری حسرت مهرو میخوری اصلا نه دی یا نه همین فروردین میگی کاش برگرده اما دخترم پسرم همون موقع هام میگفتی دیره یادت بنداز فروردین گفتی سه ماه مونده دیگه دیرم اصلا من خودم شهریور میگفتم دیره بلانسبت چقد خر بودم ها کجاش دیر بود آخه
فک کنین فردا روز کنکورتونه یعنی 24یا25 تیر نمیگفتی خدایا دوماه بهم وقت بده اصلا دوماه چیه از خردا اصلا از اول تیر نشد یه هفته اما دیگه کار از کار گذشته مث روزای قبلی که به تاریخ پیوست این روزام میره
بخونی نخونی میرن پس چه بهتر که زیبا برن
آن کس که لذت یک روز زیستن را تجربه کند گویی که هزار سال زیسته است و آنکه امروزش را در نمی یابد.هزار سال هم به کارش نمی آید
دوستان درک میکنم نگرانین منم مث شمام فک می کنین هرچی مصیبته تو دنیا آوار شده رو سرتون اما اینجوری نیست باور کنین نیست
مثلا من صب اومدم ورزش کنم باز نمیدونم دقیقا چیکار کردم که هنوزم مچ دست چپم بدجور درد میکنه الانم دارم با مصیبت به خاطر شمایی می نویسم که میدونم نگرانین از آینده می ترسین
وستان شروع کنین باور کنین اون خدایی که با سرمونه خیلی دوسمون داره اونقدی که ازمون فقط یه دونه داره
حالا دوردونه های خدا حیف نیست این روزای زیبا رو با غصه خوردن تباه کنین به خدا اگه با گریه و زاری مشکل حل میشد و مرده ای زنده میشد من خودمو لت و پار میکردم اما باور کنین اینا چاره ساز نیست نگین تسکین پیدا می کنم امروز گریه میکنی تا الان نخوندی فردا گریه میکنی که دیروزو از دست دادی و همینطور تا آخر
آقا فک کنین فردا اولین روزه شروع همس قراره کارنامه معدلو بر اساس تلاشتون از فردا تا روز کنکور بدن پس بهترین تلاشتون بکنین
میدونی چرا میگم فردا چون هر وقت میگیم میشه اول میگین پس برم یه سروسامونی به اتاقمو خودم بدم که این باعث میشه یه روز آدم بره فرداشم باز تاسف میخوره
خب دیگه دستم واقعا اجازه نمیده بیشتر تایپ کنم
پس برین ببینم چیکار میخونین از فردا بترکونین گزارشتونم بذارین همینجا انگیزه بگیریم
هرچه مغز در محدودیت زمانی یادگیری قرار بگیرد.بازدهی آن افزایش می یابد
منم برم ناهارو گرم کنم مادرم خونه نیست دیر نیم ساعت فشرده بهم یاد داد چوری باید غذا رو گرم کنم فقط گف یکم آب بریز رو پلو بذارش رو دم به نظرتون یه پارچ بریزم کافیه حالا سرد یا گرم ای خدا (نمونه واقعی بدبختی من)
یه چیزی یادم رف اینجا اضافه می کنم همه میتونن سه سال مث خر بخونن تک رقمی بیارن قهرمان کسی که دو ماه بخونه سه رقمی بیاره
وقتی دیدید تمام قوانین به شکست شما ختم می شوند تنها راه پیروزی شکست قوانین است
فعلا تا فردا (راستی تشکر یادتون نره پدرم درومد با این دست نوشتم اونم طومار)
.gif)
.gif)