X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 47 از 65 نخستنخست ... 3746474857 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 691 به 705 از 965
    1. Top | #691
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط xtt نمایش پست ها
      تو که اینا رو میبینی ما رو بکن آیننه عبرت
      برو بشین بخون موفق شو
      بخدا بعدا میفهمی که دیگه خیلی دیره
      موافقم یکی از بزرگترین حسرتای زندگیم اینه چرا یه سال دیگه ننشستم بخونم و همین سال اول انتخاب رشته کردم...

2. Top | #692
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      صبر میکنیم....
      ویرایش توسط Dj.ALI : 20 بهمن 1394 در ساعت 01:46

3. Top | #693
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      خوب درود بر شما...شمایی که میدونستی ادامش الکیه چرا اصلا از همون اول رفتی رشته ای رو خوندی که هیچ تضمینی واسه ی ایندت در زمینه ی شغلی ایجاد نمیکنه!!!من خودم الان سه ساله پشت کنکورم ولی با وجود همه ی سختی هاش تا الان راضی نشدم که رشته ای رو برم که دو هزار نمی ارزه و هیچ تضمینی نداره...وگرنه گرفتن مدرک و رفتن به رشته های مختلف و گرفتن لیسانس و...راحته!!اما مشکل این جاست که وقتی توی این رشته ها کار نیست و ادم میدونه که ایندش تضمین نیست چه دلیلی داره که وارد این رشته ها بشه حتی شده 6 سال هم پشت کنکور بمونه طرف بازم ارزشش بیش تر از اینه که بخواد بره لیسانس بگیره بعد بیاد دوباره اب رفته ز جوی رو بخواد بعد از چند سال به جوی برگردونه!
      دوست عزیز چرا کار نیست؟؟؟؟این مهمه.

4. Top | #694
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      خدا گر ز حکمت ببندد دری....ز رحمت گشاید در دیگری
      ویرایش توسط Dj.ALI : 20 بهمن 1394 در ساعت 01:42

5. Top | #695
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اون موقع کار بود...کجا کار بود!!هر سال شرایط بدتر شد که بهتر نشد!اصلا ربطی به خونواده نداره این خودتون هستید که باید برای اینده ی خودتون تصمیم بگیرید...به نظر شما خونواده ی من تا الان مشکلی نداشتن با این قضیه..چرا خیلی هم مشکل داشتن و بسیار هم منو سرزنش کردن ولی من خودم محکم وایستادم سر موضعم چون دارم وضعیت رو میبینم با چشمام که متاسفانه وضعیت زیاد جالبی هم نیست و بسیاری از دوستان با وجود ارغ التحصیل شدن در رشته های مختلف کار براشون پیدا نمیشه مجبورن بیان دوباره کنکور بدن....
      خوبه خودتم میگی هرساله وضعیت بدتر میشه.

6. Top | #696
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط بهار139 نمایش پست ها
      دوست عزیز چرا کار نیست؟؟؟؟این مهمه.
      کار نیست به هزار و یک دلیل...اختلاس های میلیاردی که به جای این که خرج اشتغال جوانان بشه خرج عشق و حال مسوولان میشه..فراهم نکردن زیر ساخت های مناسب برای جوونا...اهمیت و بها ندادن به جوون هایی که اینده ی این کشور رو میسازن..الان کشور چین از همون دوران کوچیکی میان رو دانش اموز سرمایه گذاری میکنن کشف استعداد میکنن و میبرن اون رو توی اون رشته ای که استعداد داره و روش سرمایه گزاری میکنن ولی تو کشور ما سرمایه ها رو میسوزونن فقط

7. Top | #697
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      خوبه خودتم میگی هرساله وضعیت بدتر میشه.
      اره دیگه...ببخشید شما دانشجوی چه رشته ای هستین؟

8. Top | #698
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط xtt نمایش پست ها
      من میگم تو بخون موفق بشو
      باشه چشم...
      ویرایش توسط Dj.ALI : 20 بهمن 1394 در ساعت 01:40

9. Top | #699
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اره دیگه...ببخشید شما دانشجوی چه رشته ای هستین؟
      اینو بگم که اینقد زود قضاوت نکنی من از رشته های توان بخشی فارغ التحصیل شدم بازار کارش خوبه چون ربطی به دولت نداره میری یه کلینیک خصوصی میزنی و شروع به کار میکنی حق ویزیتشم خوبه.دلیل دوباره کنکور دادن من بازار کار نیست نداشتن علاقه و راضی نبودن از موقعیت خودمه.

10. Top | #700
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کاش میشد از این مملکت رفت ....

Sent from my G630-U10 using Tapatalk

11. Top | #701
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      اینو بگم که اینقد زود قضاوت نکنی من از رشته های توان بخشی فارغ التحصیل شدم بازار کارش خوبه چون ربطی به دولت نداره میری یه کلینیک خصوصی میزنی و شروع به کار میکنی حق ویزیتشم خوبه.دلیل دوباره کنکور دادن من بازار کار نیست نداشتن علاقه و راضی نبودن از موقعیت خودمه.
      من زود قضاوت نمیکنم...ببینید الان متاسفانه خیلیا از شرایطشون راضی نیستن....شما همون موقع ها باید پیش بینی میکردید که جز رشته های پیرا پزشکی و پزشکی دیگه هیچ رشته ای نمیتونه تضمینی برای موفقیت ایندتون باشه! بخدا من خودمم دارم منفجر میشم از این که دارن همه ی راه ها رو به روی مردم میبندن!!این از افرادی مثل شما که دیگه اجازه ی استفاده از امکانات دولتی رو بهتون نمیدن توی دانشگاه با این قانون مسخرشون...الان خیلی از دوستام رشته ی تجربی بودن به خاطر این که معدل کمی داشتن و با توجه به این که 30 درصد معدل اثر داره تو کنکور چندین ماه از وقتشون رو گزاشتن و رفتن دیپلم مجدد انسانی گرفتن که بتونن با دیپ مجدد انسانی تو کنکور تجربی شرکت کنن که معدل براشون اثری نداشته باشه ولی الان دفترچه که اومده زده کسایی که دیپ مجدد گرفتن فقط حق دارن با اون دیپ مجدد تو همون رشته شرکت کنن..یعنی کسایی که رفتن دیپلم مجدد انسانی گرفتن فقط حق دارن تو کنکور انسانی شرکت کننو نمیتونن با دیپ انسانی تو تجربی شرکت کنن....خوب حالا فکر کنید خیلیا چندین ماه درگیر گرفتن دیپ مجدد بودن ولی شب خوابیدن صبح پاشدن دفترچه اومده بهشون گفتن حق شرکت ندارید....واقعا جواب این کارا ر وکی باید بده....واقعا دارن حق همه رو میخورن...

12. Top | #702
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      خدا گر ز حکمت ببندد دری.... ز رحمت گشاید در دیگری...
      ویرایش توسط Dj.ALI : 20 بهمن 1394 در ساعت 01:44

13. Top | #703
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      اونطور که من اطلاع دادم تو کشور های دیگه هر کس تو یه رشته شامل بورسیه شده (همین بدون شهریه سراسری خودمون)دیگه تو رشته های یگه شامل بورسیه نمیشه و اگه حتی حد نصاب رو هم بیاره باید مقداری شهریه پرداخت کنه
      مهمترین دلیل اونا هم اینکه کشور رو اونا برا اینده اون رشته حساب کرده...به نوعی میخواد تو همه رشته ها نیرو داشته باشه...
      البته اونجا به اندازه دانشجو بر میدارن و شایدم کم تا مثل اینجا نشه که به کمک دانشگاه ازاد پیام نور غیر انتفاعی و... الان همه لیسانس های یک شکل و خوب دارن و باعث میشه گزینش صرفا بر اساس رابطه باشه...چون معیار 99 درصد یکیه...
      نمی فهمم دلیل اینا واسه این کار چیه؟؟؟ هر چی هست به کمبود بودجه بر می گرده و یا پر کردن جیب_ _ _
      خیانتی که دانشگاه ازاد و پیام نور به این مملکت کرد هیچکس نکرد

14. Top | #704
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      من زود قضاوت نمیکنم...ببینید الان متاسفانه خیلیا از شرایطشون راضی نیستن....شما همون موقع ها باید پیش بینی میکردید که جز رشته های پیرا پزشکی و پزشکی دیگه هیچ رشته ای نمیتونه تضمینی برای موفقیت ایندتون باشه! بخدا من خودمم دارم منفجر میشم از این که دارن همه ی راه ها رو به روی مردم میبندن!!این از افرادی مثل شما که دیگه اجازه ی استفاده از امکانات دولتی رو بهتون نمیدن توی دانشگاه با این قانون مسخرشون...الان خیلی از دوستام رشته ی تجربی بودن به خاطر این که معدل کمی داشتن و با توجه به این که 30 درصد معدل اثر داره تو کنکور چندین ماه از وقتشون رو گزاشتن و رفتن دیپلم مجدد انسانی گرفتن که بتونن با دیپ مجدد انسانی تو کنکور تجربی شرکت کنن که معدل براشون اثری نداشته باشه ولی الان دفترچه که اومده زده کسایی که دیپ مجدد گرفتن فقط حق دارن با اون دیپ مجدد تو همون رشته شرکت کنن..یعنی کسایی که رفتن دیپلم مجدد انسانی گرفتن فقط حق دارن تو کنکور انسانی شرکت کننو نمیتونن با دیپ انسانی تو تجربی شرکت کنن....خوب حالا فکر کنید خیلیا چندین ماه درگیر گرفتن دیپ مجدد بودن ولی شب خوابیدن صبح پاشدن دفترچه اومده بهشون گفتن حق شرکت ندارید....واقعا جواب این کارا ر وکی باید بده....واقعا دارن حق همه رو میخورن...

علی دی جی جان خواهش می کنم این صحبت منو بر اساس جبهه مقایب بودن نگیر...خودم شدیدا میخوام معدل نباشه تو کنکور(هرچند بهم قبلا گفتن تاثیر+ داره و بخون و کم کاری از خودمون بوده)
      ولی همین دیپ مجدد به نظرت دور زدن قانون محسوب نمیشه؟؟

15. Top | #705
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه سوال خدمتتون دارم دوستان. من که پردیس و آزاد میخوام واسه ثبت نام گزینه غیردولتی هم باید بزنم؟ یعنی یه ۹۲۰۰ تومن دیگه باید بپردازم ؟ یا اون فرق داره؟

Sent from my G630-U10 using Tapatalk

صفحه 47 از 65 نخستنخست ... 3746474857 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن