کار نیست به هزار و یک دلیل...اختلاس های میلیاردی که به جای این که خرج اشتغال جوانان بشه خرج عشق و حال مسوولان میشه..فراهم نکردن زیر ساخت های مناسب برای جوونا...اهمیت و بها ندادن به جوون هایی که اینده ی این کشور رو میسازن..الان کشور چین از همون دوران کوچیکی میان رو دانش اموز سرمایه گذاری میکنن کشف استعداد میکنن و میبرن اون رو توی اون رشته ای که استعداد داره و روش سرمایه گزاری میکنن ولی تو کشور ما سرمایه ها رو میسوزونن فقط
من زود قضاوت نمیکنم...ببینید الان متاسفانه خیلیا از شرایطشون راضی نیستن....شما همون موقع ها باید پیش بینی میکردید که جز رشته های پیرا پزشکی و پزشکی دیگه هیچ رشته ای نمیتونه تضمینی برای موفقیت ایندتون باشه! بخدا من خودمم دارم منفجر میشم از این که دارن همه ی راه ها رو به روی مردم میبندن!!این از افرادی مثل شما که دیگه اجازه ی استفاده از امکانات دولتی رو بهتون نمیدن توی دانشگاه با این قانون مسخرشون...الان خیلی از دوستام رشته ی تجربی بودن به خاطر این که معدل کمی داشتن و با توجه به این که 30 درصد معدل اثر داره تو کنکور چندین ماه از وقتشون رو گزاشتن و رفتن دیپلم مجدد انسانی گرفتن که بتونن با دیپ مجدد انسانی تو کنکور تجربی شرکت کنن که معدل براشون اثری نداشته باشه ولی الان دفترچه که اومده زده کسایی که دیپ مجدد گرفتن فقط حق دارن با اون دیپ مجدد تو همون رشته شرکت کنن..یعنی کسایی که رفتن دیپلم مجدد انسانی گرفتن فقط حق دارن تو کنکور انسانی شرکت کننو نمیتونن با دیپ انسانی تو تجربی شرکت کنن....خوب حالا فکر کنید خیلیا چندین ماه درگیر گرفتن دیپ مجدد بودن ولی شب خوابیدن صبح پاشدن دفترچه اومده بهشون گفتن حق شرکت ندارید....واقعا جواب این کارا ر وکی باید بده....واقعا دارن حق همه رو میخورن...
خدا گر ز حکمت ببندد دری.... ز رحمت گشاید در دیگری...
ویرایش توسط Dj.ALI : 20 بهمن 1394 در ساعت 01:44
اونطور که من اطلاع دادم تو کشور های دیگه هر کس تو یه رشته شامل بورسیه شده (همین بدون شهریه سراسری خودمون)دیگه تو رشته های یگه شامل بورسیه نمیشه و اگه حتی حد نصاب رو هم بیاره باید مقداری شهریه پرداخت کنه
مهمترین دلیل اونا هم اینکه کشور رو اونا برا اینده اون رشته حساب کرده...به نوعی میخواد تو همه رشته ها نیرو داشته باشه...
البته اونجا به اندازه دانشجو بر میدارن و شایدم کم تا مثل اینجا نشه که به کمک دانشگاه ازاد پیام نور غیر انتفاعی و... الان همه لیسانس های یک شکل و خوب دارن و باعث میشه گزینش صرفا بر اساس رابطه باشه...چون معیار 99 درصد یکیه...
نمی فهمم دلیل اینا واسه این کار چیه؟؟؟ هر چی هست به کمبود بودجه بر می گرده و یا پر کردن جیب_ _ _
خیانتی که دانشگاه ازاد و پیام نور به این مملکت کرد هیچکس نکرد
یه سوال خدمتتون دارم دوستان. من که پردیس و آزاد میخوام واسه ثبت نام گزینه غیردولتی هم باید بزنم؟ یعنی یه ۹۲۰۰ تومن دیگه باید بپردازم ؟ یا اون فرق داره؟
Sent from my G630-U10 using Tapatalk
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)