X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آِیا معدل نهایی سوم در کنکور 95 تاثیر گذار خواهد بود؟!

رأی دهندگان
    267. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

114 42.70%
    • خیر

153 57.30%
    صفحه 140 از 358 نخستنخست ... 40130139140141150240 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 2,086 به 2,100 از 5359
    1. Top | #2086
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pourya.sh1 نمایش پست ها
      من که دیگه راپیمایی 22بهمن نمیرم
      رایمم سفید میندازم
      فقط باید انسان بود
      ببخشیدا خوب نرو فکر کردی اونا به....حساب میکنن؟؟ اونا کار خودشونو میکنن مگه اینکه تظاهرات کنن داوطلبای کنکور که تهرانیا .....ندارن

2. Top | #2087
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lord raiden نمایش پست ها
      تنها چیزی که الان معلوم نیست اینه که آیا کسایی معدل رو واسه کنکور در آوردن مجازات میشن یا نه......همه چی معلومه دیگه
      برادر شما الان تنها دغدغه فکریت اینه که ایا مسئولین ذیربط مجازات میشن یا نه ؟
      پاشو یه آب بزن به صورتت
      نور مانیتور به عصب بیناییت فشار اورده اون عصب هم داره به مغزت فشار الکی میاره

3. Top | #2088
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lord raiden نمایش پست ها
      تنها چیزی که الان معلوم نیست اینه که آیا کسایی معدل رو واسه کنکور در آوردن مجازات میشن یا نه......همه چی معلومه دیگه
      فکر کنم شما از جلسه ای که قراره عصر برگزار بشه خبر داری ، ها ؟؟؟؟؟

4. Top | #2089
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      اگه شیراز بودن دخل این خدایی میوردم
      که بشه کدخدایی

آقا خبر جدید ؟؟؟؟؟؟میشه یه خلاصه بگی ..این همه صفحه رو خوندن حفصله میخواهد
      الهی آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم...
      و آنگونه ام بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم

5. Top | #2090
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h@m!d reza نمایش پست ها
      اينا ((سنجش) خلاف قانون عمل كردن و طبق گفته ديوان عدالت بايد از سال 97 كل امتحاناي دوم سوم پيش نهايي بشه...
      يعني دانش آموزا از دوم شروع مي كنن به درست حسابي كار كردن و تشريحي خودن ...

كه خود اين هم بده چون تقلب تو امتحاناي نهايي زياده ... و خيلي نمره جابجا ميشه....
      همین سوم نهایی بود
      و دیدیم هر سال چقدر اعتراض میکنن به سختی آزمون ها
      چون درست درس نمیخونیم و انتظار داریم سوالات آب باشه با روزی 2 ساعت درس خوندن
      اگر نه خیلی ها معدل 20 شدن همین امتحانات نهایی رو بدون تقلب
      برای یک سال نهایی دادن اینطور اعتراض کردن وای به حال 3 سال
      کار سازمان سنجش غلط بوده بالاهم عرض کردم اما بستر سازی از یه جایی شروع میشه
      قانون بد بازم بهتر از بی قانونیه
      متاسفم واسه افراد پرتلاشی که جاشون اینجا نیست

6. Top | #2091
      کاربر انجمن

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamlo7707 نمایش پست ها
      کنکور رو در هر صورت میتونی چند بار بدی دوست عزیز
      کسی که امتحان نهایی نتونه نمره ی خوبی از امتحان های تشریحی بگیره یعنی پایه ی درس هاش می لنگه
      نمیتونه تستی رو متوجه بشه حتی اگه با هزارتا جزوه بهش بفهمونن تهش هیچی نمیشه
      امتحان نهایی تعداد چندین امتحانه که میتونی هرکدوم رو خوب بگیری و درصدت رو بکشی بالا
      اما کنکور یک امتحانه که اگه شب قبل مریض باشی یا اتفاقی واست بیفته حاصل 12 سال درس خوندنت به باده
      برای کنکور هم هرکی پول بیشتر داشته باشه میره بهترین کلاس ها
      با یک سال درس خوندن میرن دانشگاه های خوب
      این میشه که سالیان سال عقبیم
      چون سطح علمی کشور پایینه
      موافق کنکور نیستم و حتی موافق نهایی نیستم سیستم اموزش کشور اشکال داره
      اما قانون بد خیلی بهتر از بی قانونیه
      در مورد خط اولت به نظرت من غیر این گفتم؟؟
      بعدشم کسی که قبل از کنکور مریض بشه، امید به کنکور سال بعد داره ولی کسی که قبل از امتحانات نهایی مریض بشه چی؟؟؟ باید بره بمیره؟؟

7. Top | #2092
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      هیچی فعلا هیچی معلوم نیس هر کسی ی چیزی گفته

هنوز اعلام نکردن تاثیر معدل کشکه؟؟؟؟؟

عب نداره دیر یا زود اعلام میکنن...

8. Top | #2093
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط l Reza l نمایش پست ها
      در مورد خط اولت به نظرت من غیر این گفتم؟؟
      بعدشم کسی که قبل از کنکور مریض بشه، امید به کنکور سال بعد داره ولی کسی که قبل از امتحانات نهایی مریض بشه چی؟؟؟ باید بره بمیره؟؟
      در مورد خط اول پیامت رو بخونی یک بار دیگه متوجه میشی دوست عزیز
      در مورد خط دوم هم یک بار دیگه توصیه میکنم پیام من رو بخونی
      بازه ی امتحان نهایی طولانی تر از کنکوره و شما یک امتحان رو شاید از دست بدین و امتحان های دیگه باقیه
      در صورتی که کنکور رو کلا از دست میدید تا سال دیگه
      البته میل شماست که کدوم راه رو تشریف ببرین
      انتظار بیشتر همراه با اعمال شاقه(!) یا جبران کردن راحت ترِ دروس
      نهایی خیلی ساده تر از کنکوره

9. Top | #2094
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DARKSIDER نمایش پست ها
      هنوز اعلام نکردن تاثیر معدل کشکه؟؟؟؟؟

عب نداره دیر یا زود اعلام میکنن...
      خب خدایی که گفته 25 درصد تاثیر داره هنوز ....

10. Top | #2095
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      فکر کنم شما از جلسه ای که قراره عصر برگزار بشه خبر داری ، ها ؟؟؟؟؟
      دوست عزیز جلسه برگزار شد کجای کاری شما؟؟ نتیجشم خدایی گفت دیگه بخدا بعضیا......استغفرا...

11. Top | #2096
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظرتون این تاثیرو برمیدارن؟

12. Top | #2097
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      خب خدایی که گفته 25 درصد تاثیر داره هنوز ....

بزار جواب این پستت رو ندم....~

13. Top | #2098
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من از هرکی میپرسم میگن دیوان گفته دیگه تمومه

14. Top | #2099
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezarko13 نمایش پست ها
      به نظرتون این تاثیرو برمیدارن؟
      اینطور که بوش میاد

نه 25 درصد سرجاشه ، ولی از مثبت یا قطعی بودنش چیزی معلوم نیست ...

15. Top | #2100
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezarko13 نمایش پست ها
      من از هرکی میپرسم میگن دیوان گفته دیگه تمومه
      دیوان هم جزو کالا های فروشی ست ...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 32 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

100، baraye، com، home، http، ﭼﻮﻥ، ﮐﻪ، ﯾﮏ، ﺁﺯﻣﻮﻥ، ﺍﯾﻦ، ﺍﺯ، ﺍﻋﻼﻡ، ﺑﺎ، ﺑﻮﺩﻥ، ﺗﺠﺮﺑﯽ، ﺟﻬﺖ، ﺧﺪﺍﯾﯽ، ﺩﺭﺱ، ﺯﺑﺎﻥ، ﺷﺮﻭﻉ، ﻓﻘﻂ، ﻣﺎﻩ، ﻣﻦ، ﻣﻮﺭﺩ، ﻧﺘﺎﯾﺞ، ﻧﻬﺎﯾﯽ، ﻧﻮﻉ، ﻫﺮ، ، news، page، php، show، فقط، فیزیک، فکر، فایل، فارس، فارغ، فرق، فرصت، فضای، فعلا، فعال، قوانین، قانون، قانونی، قبل، قبول، قرار، قسم، قضاوت، قضایی، قطعی، قطعا، كنكور، كند، كه، كسي، لینک، لیسانس، لازم، لحاظ، لطفا، لغو، مقاومت، مقابل، مقابله، مقطع، ممکنه، من، منکه، منتشر، منتظري، منتظری، منظور، مهم، موفق، مونده، موافقید، موثر، مورد، موضوع، می، میکنید، میگم، میگن، میاد، میبره، میتونن، میتونه، میخواهم، میدم، میدونید، میره، میشه، میشه؟، مگر، ما، ماده، مبنی، متوقف، متوجه، متوسطه، مثل، مثلا، مثبت، مجلس، مجاز، مجازی، محمد، محکوم، مختلف، مدیر، مدتی، مدرك، مربوط، مربوطه، مردم، مسیر، مستقیم، مشکل، مشاوره، مشاوره تحصیلی، مشخص، مشغول، مصوبه، مصوبات، مصاحبه، مطلب، مطابق، معلوم، معمولی، معدل، معدلم، معدلشون، نفر، نفس، نفعمه، نقض، نمونه، نمیکنم، نمیگیره، نمیدونم، نمره، نمرات، چند، چه، نهم، نه؟، نهایی، نوع، چی، نیم، چیه، چیزی، نیست، نکنه، نام، نامش، نتيجه، نتیجه، نتایج، نتایج کنکور، نثار، نحوه، نخواهد، ندادم، ندادن، ندارم، نداره، نذری، چرا، نسبت، نشود، نشد، نظام، نظام وظیفه، نظر، نظر سنجی، نظرم، نظرتون، هم، هممون، همچنین، همه، همین، همیشه، همگی، همان، هنوز، هندسه، هنر، هوا، هيأت، هی، هیچوقت، هیچکس، هیأت، ها، های، هایی، هر، هس، هست، هستم، هستش، وقفه، وقت، ول، ولي، ولی، وي، وی، واقعا، وضع، وظیفه، يكي، يا، یه، یک، یکی، یا، یاد، یعنی، کلیه، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنید، کنکور، کنکور 95، کنکور سراسری، کنکوری، کنکور؛، کند، که، کپی، کامل، کار، کاری، کاربران، کاردانی، کارشناسی، کرد، کردم، کردن، کرده، کسی، کسایی، کسب، کشور، گفت، گفتم، گفته، گوش، گیر، گذار، گذاشتن، گذاشته، گذشته، گرفتم، گرفته، گروه، گردش، گزينه، گزارش، ۱۰، ۹۳، ۹۴، پيام، پی، پیدا، پیروز، پیش، پانزدهم، پایین، پاسخ، پاسخگویی، پخش، پذيرش، پذیرش، پرورش، پرداخت، پرسش، پزشكی، پزشکی، پس، www، آقای، آموزی، آموزان، آموزش، آموزشی، آن، آنلاین، آنچه، آنها، آینده، آیین، آیا، آپلود، آپارات، آب، آبان، آخر، آذر، آذرماه، آرشیو، آزمون، آزاد، اقا، الكترونيكي، الآن، الان، اموزش، امید، امیدوار، امکان، اما، امتحان، امتحان نهایی، امتحانات، امر، امروز، انقد، انتخاب، انجمن، انجام، اند، انساني، انسانی، اهمیت، اول، اولین، اومده، اون، اونی، اوج، اين، اينطور، این، اینم، اینه، اینو، اینکه، اینجا، ایا، ایران، اکثر، اگه، اگر، ابطال، اثر، اجرا، اجرايي، اجرای، اجرایی، اخبار، اخذ، اخر، اخرین، ادامه، اداری، ادبیات، ارسال، از، ازای، اسلامی، اسم، اساس، است، استفاده، است،، اشکال، اشتباهی، اشعار، اصلا، اصول، اطلاع، اعلام، اعلامیه، اعمال، اعتراض، اعتراضات، بلاخره، بمونه، بچه، بند، بنده، به، بهمن، بهتر، بهترین، بهداشت، بود، بودن، بوده، بود؟، بیاد، بیشتر، بک، بکنیم، بگم، با، باقي، بالا، بالای، بالاتر، بالاست، بايد، باید، بار، بارها، باز، بازم، باشم، باشن، باشند، باشه، باشیم، باشگاه، باطل، بتونه، بحث، بخونیم، بخونید، بخونش، بخدا، بد، بدن، بده، بدون، بدونید، بدین، بدید، بدانیم، بداند، بذارید، بر، برنامه، برای، بردارن، برداشته، برداشته شدن سوابق تحصیلی، بزنم، بزنن، بزنه، بزرگی، بسیار، بشم، بشه، بعیده، بعد، بعدا، تلاش، تمام، تنهایی، توکل، توکلی، توانید، توجه، توش، توضيح، توضیح، تک، تأثير، تأثیر، تا، تایید، تاپیک، تابستان، تاثير، تاثیر، تاثیر مثبت، تاثیر معدل، تاثیر سوابق، تاثیری، تاثیرگذاری، تازه، تحصيلي، تحصیل، تحصیلی، تر، ترمیم، ترمیم معدل، تره، تراز، تست، تشکر، تشریحی، تصویب، تصویری، تضمینی، تغییر، جلو، جلوگیری، جمهوری، جمعه، جای، جبران، جدید، جدیدی، جدا، جریان، جزئيات، جعفر، حق، حقوق، حل، حلی، حوزه، حال، حالی، حالا، حجم، حداقل، حداکثر، حذف، حسين، حسابان، حضوری، خلاف، خلاص، خلاصه، خوندن، خواهم، خواهد، خواست، خوب، خوبی، خود، خودم، خیلی، خیلیا، خارج، خبر، خبرنگار، خبرگزاری، خدمت، خدا، خدایی، خستگی، خصوص، دفترچه، دلتون، دو، دوم، دوره، دوست، دوستان، دوستانی، دوستای، ديوان، دیماه، دینی، دیوان، دیگه، دیپلم، دکتر، دانش، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، داوطلبان، داد، دادن، داده، دارم، داره، داریم، دارای، دارد، دارد؟، داشت، داشتن، داشته، داغ، دبيرستان، دبیرستان، در، در کنکور، درود، دروس، درباره، درج، درخواست، درخواستی، درس، درسال، درصد، درصدی، ذهنمو، رقمی، رو، روابط، روز، روش، رياضي، ریاضی، رئیس، را، راه، راهنما، راي، رای، رابطه، راحت، رتبه، رشته، رضا، رعایت، زنده، زندگی، زیاد، زیادی، زیر، زیست، زبان، زحمت، زد، زدن، زده، سنجی، سنجش، سنجش؟، سه، سوم، سومم، سوی، سوال، سوالی، سوابق، سوابق تحصیلی، سوابق،توكلي،كنكور، سیما، سیمای، سال، سال سوم، سال‌های، سايت، سایت، سازمان، سازمان سنجش، سخنرانی، سر، سراسري، سراسری، سربازی، سردرگمی، شما، شهریه، شهریور، شهریورماه، شود، شورای، شیمی، شیوه، شکایت، شکر، شامل، شاید، شبكه، شبهه، شبکه، شخصیت، شد، شدن، شده، شروع، شرایط، شرع، ششم، صفحه، صوتی، صورت، صورتی، صادر، صدور، صدا، صرفا، ضمن، طبق، طرفه، طرح، ظلم، علمی، علوم، علاقه، علت، عمل، عمومي، عمومی، عنوان، عوض، عالی، عادلانه، عبارت، عدم، عدالت، عربی، عزیز، عزیزم، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن