X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آِیا معدل نهایی سوم در کنکور 95 تاثیر گذار خواهد بود؟!

رأی دهندگان
    267. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بله

114 42.70%
    • خیر

153 57.30%
    صفحه 139 از 358 نخستنخست ... 39129138139140149239 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 2,071 به 2,085 از 5359
    1. Top | #2071
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      هیچ فکر کردین اون مسئول بی پدر و مادری ک تو سازمان سنجش مسبب اجرای این قانون شد ب چندین هزار نفر دانش اموز کنکوری ک ب طرق مختلف حقشون پایمال شده مدیونه؟؟
      دیگه بنظرتون اخرت میتونه سر بالا کنه؟؟؟میتونه از تک تک افراد حلالیت بطلبه؟؟؟
      من ک خرخره ش رو میجوم ب شخصهخرخره ش رو میجوممممممممممممممممممممم ممممممممممممم

و اینجایی که ایران است

2. Top | #2072
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezarko13 نمایش پست ها
      توی چهارساعت عادلانه نه با برگه جابجا کردن وتقلب
      مطمعنی عادلانس توی اون 4 ساعت؟؟؟
      توی کنکور کی میگه تقلب نمیشه!؟
      سر حوزه ای که من بودم تقلب صورت میگرفت به صورت گسترده که بیا و ببین

3. Top | #2073
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان هنوز هم چیزی معلوم نیست

توکلی گفته ناچاریم این قانون رو لغو کنیم

خدایی گفته همون 25 درصد

هنوز معلوم نیست چیزی ...

4. Top | #2074
      کاربر انجمن

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamlo7707 نمایش پست ها
      واقعا متاسفم برای دیوان عدالت(!) اداری!
      به حرف یک نفر باید قانون عوض شه؟!
      کنکوری های 93 و 94 که سوختن بدرک!!
      95 هم دارن میسوزن که وقتشون رو روی نهایی گذاشتن در حالی که میتونستن تستی کار کنن خیلی از مشاور ها هم طرح فقط تشریحی کار کردن رو برای تقویت بیشتر مهارت تشریحی داشتن ( بخاطر همون بالاتر رفتن درصد تاثیر)!
      فقط جامعه ی علمی تنبل! خوشحال میشن چون اونایی که مثل من دانشجو باشن میدونن تشریحی خوندن سال سوم مخصوصا برای رشته ی ریاضی چقدر مهمه ولی با این کار عملا همون انگیزه و زور و اجبار تشریحی خوندن هم از بین میره!
      تدبیر مسئولینه دیگه! الان اینجوری بیشتر درس میخونن بچه ها واسه کنکور؟!
      نه دیگه سومم ول میکنن میگن از چهارم شروع می کنیم!
      اینطوری هرکی کنکور شانسی ام بزنه و درست باشه قبوله ^__^
      دوستان کوته فکر خوشحال من .. کنکور یقینا سخت تر میشه و تمام سرنوشت شما خلاصه میشه توی 4 ساعت!
      متاسفم واسه دیوان عدالت(!)
      اولا کنکور اگه هم تقلب بشه اصلا قابل قیاس با امتحانات نهایی نیست
      دوما امتحانات نهایی یه بار برگزار میشه و هیچجوری هم جبران نمیشه ولی کنکور میتونی چندسال بدی اگه خواستی

5. Top | #2075
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      توکلی بیششتر از اینا میفهمه از وقتی این خدایی اومده گند زده

6. Top | #2076
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad hasan نمایش پست ها
      از دیوان عدالت اداریشکایت دارم باید کجا برم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      یه طوطی دارم هرشب قبل از خواب مسواک میزنه
      بیا خونه ما طوطیمو ببین از اون طرفم باهم میریم از دیوان عدالت شکایت میکنیم

راستی من الان زنگ زدم اموزش پرورش گفتم از دیوان عدالت کجا باید برم شکایت کنم؟

مسئولش گفت " آبو بریز همونجا که میسوزه "

7. Top | #2077
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واقعا متاسفم برای دیوان عدالت(!) اداری!
      به حرف یک نفر باید قانون عوض شه؟!
      کنکوری های 93 و 94 که سوختن بدرک!!
      95 هم دارن میسوزن که وقتشون رو روی نهایی گذاشتن در حالی که میتونستن تستی کار کنن خیلی از مشاور ها هم طرح فقط تشریحی کار کردن رو برای تقویت بیشتر مهارت تشریحی داشتن ( بخاطر همون بالاتر رفتن درصد تاثیر)!
      فقط جامعه ی علمی تنبل! خوشحال میشن چون اونایی که مثل من دانشجو باشن میدونن تشریحی خوندن سال سوم مخصوصا برای رشته ی ریاضی چقدر مهمه ولی با این کار عملا همون انگیزه و زور و اجبار تشریحی خوندن هم از بین میره!
      تدبیر مسئولینه دیگه! الان اینجوری بیشتر درس میخونن بچه ها واسه کنکور؟!
      نه دیگه سومم ول میکنن میگن از چهارم شروع می کنیم!
      اینطوری هرکی کنکور شانسی ام بزنه و درست باشه قبوله ^__^
      دوستان کوته فکر خوشحال من .. کنکور یقینا سخت تر میشه و تمام سرنوشت شما خلاصه میشه توی 4 ساعت!
      متاسفم واسه دیوان عدالت(!)
      اينا ((سنجش) خلاف قانون عمل كردن و طبق گفته ديوان عدالت بايد از سال 97 كل امتحاناي دوم سوم پيش نهايي بشه...
      يعني دانش آموزا از دوم شروع مي كنن به درست حسابي كار كردن و تشريحي خودن ...

كه خود اين هم بده چون تقلب تو امتحاناي نهايي زياده ... و خيلي نمره جابجا ميشه....

8. Top | #2078
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مطمعنی عادلانس توی اون 4 ساعت؟؟؟
      توی کنکور کی میگه تقلب نمیشه!؟
      سر حوزه ای که من بودم تقلب صورت میگرفت به صورت گسترده که بیا و ببین
      دوست عزیز تو کنکور سه تا دفترچه متفاوت داره هرکیم تقلب کرده منفی زده

9. Top | #2079
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان سن بازنشستگی تو سازمان سنجش چندساله؟؟؟؟؟

ننجون من میگه از وقتی به دنیا اومدم این توکلی تو سازمان سنجش بوده ...

10. Top | #2080
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pourya.sh1 نمایش پست ها
      من که دیگه راپیمایی 22بهمن نمیرم
      رایمم سفید میندازم
      فقط باید انسان بود
      شما قبلا میرفتی ؟
      ناموسن راستشو بگو

11. Top | #2081
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      دوستان هنوز هم چیزی معلوم نیست

توکلی گفته ناچاریم این قانون رو لغو کنیم

خدایی گفته همون 25 درصد

هنوز معلوم نیست چیزی ...
      تنها چیزی که الان معلوم نیست اینه که آیا کسایی معدل رو واسه کنکور در آوردن مجازات میشن یا نه......همه چی معلومه دیگه

12. Top | #2082
      کاربر انجمن

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      دوستان سن بازنشستگی تو سازمان سنجش چندساله؟؟؟؟؟

ننجون من میگه از وقتی به دنیا اومدم این توکلی تو سازمان سنجش بوده ...
      آره بابا فک کنم ایشون واسه کنکور زمان جنتی اینا هم برنامه ریزی میکرده

13. Top | #2083
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط l Reza l نمایش پست ها
      اولا کنکور اگه هم تقلب بشه اصلا قابل قیاس با امتحانات نهایی نیست
      دوما امتحانات نهایی یه بار برگزار میشه و هیچجوری هم جبران نمیشه ولی کنکور میتونی چندسال بدی اگه خواستی
      کنکور رو در هر صورت میتونی چند بار بدی دوست عزیز
      کسی که امتحان نهایی نتونه نمره ی خوبی از امتحان های تشریحی بگیره یعنی پایه ی درس هاش می لنگه
      نمیتونه تستی رو متوجه بشه حتی اگه با هزارتا جزوه بهش بفهمونن تهش هیچی نمیشه
      امتحان نهایی تعداد چندین امتحانه که میتونی هرکدوم رو خوب بگیری و درصدت رو بکشی بالا
      اما کنکور یک امتحانه که اگه شب قبل مریض باشی یا اتفاقی واست بیفته حاصل 12 سال درس خوندنت به باده
      برای کنکور هم هرکی پول بیشتر داشته باشه میره بهترین کلاس ها
      با یک سال درس خوندن میرن دانشگاه های خوب
      این میشه که سالیان سال عقبیم
      چون سطح علمی کشور پایینه
      موافق کنکور نیستم و حتی موافق نهایی نیستم سیستم اموزش کشور اشکال داره
      اما قانون بد خیلی بهتر از بی قانونیه

14. Top | #2084
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نام: 635747196711748626.jpg نمایش: 44 اندازه: 54.7 کیلو بایت

15. Top | #2085
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      دوستان محترم تاپیک عمومی هستش لطفاً ادب و احترام متقابل رو رعایت کنید و شأن خودتون رو پایین نیارید ، پست هایی که بی احترامی شد رو هم حذف کنید
      نقل قول نوشته اصلی توسط mraday نمایش پست ها
      بابات پشتيبانه?
      بهش بگو آروم باشه
      هه هه هه ك.. ليس

نفهم باباته بابات داره داد ميزنه
      اينا رو ول كن گوش كن ببين فاميلات چي ميگن
      قربون دستت مدیر اینا رو هم حذف کن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 27 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

100، baraye، com، home، http، ﭼﻮﻥ، ﮐﻪ، ﯾﮏ، ﺁﺯﻣﻮﻥ، ﺍﯾﻦ، ﺍﺯ، ﺍﻋﻼﻡ، ﺑﺎ، ﺑﻮﺩﻥ، ﺗﺠﺮﺑﯽ، ﺟﻬﺖ، ﺧﺪﺍﯾﯽ، ﺩﺭﺱ، ﺯﺑﺎﻥ، ﺷﺮﻭﻉ، ﻓﻘﻂ، ﻣﺎﻩ، ﻣﻦ، ﻣﻮﺭﺩ، ﻧﺘﺎﯾﺞ، ﻧﻬﺎﯾﯽ، ﻧﻮﻉ، ﻫﺮ، ، news، page، php، show، فقط، فیزیک، فکر، فایل، فارس، فارغ، فرق، فرصت، فضای، فعلا، فعال، قوانین، قانون، قانونی، قبل، قبول، قرار، قسم، قضاوت، قضایی، قطعی، قطعا، كنكور، كند، كه، كسي، لینک، لیسانس، لازم، لحاظ، لطفا، لغو، مقاومت، مقابل، مقابله، مقطع، ممکنه، من، منکه، منتشر، منتظري، منتظری، منظور، مهم، موفق، مونده، موافقید، موثر، مورد، موضوع، می، میکنید، میگم، میگن، میاد، میبره، میتونن، میتونه، میخواهم، میدم، میدونید، میره، میشه، میشه؟، مگر، ما، ماده، مبنی، متوقف، متوجه، متوسطه، مثل، مثلا، مثبت، مجلس، مجاز، مجازی، محمد، محکوم، مختلف، مدیر، مدتی، مدرك، مربوط، مربوطه، مردم، مسیر، مستقیم، مشکل، مشاوره، مشاوره تحصیلی، مشخص، مشغول، مصوبه، مصوبات، مصاحبه، مطلب، مطابق، معلوم، معمولی، معدل، معدلم، معدلشون، نفر، نفس، نفعمه، نقض، نمونه، نمیکنم، نمیگیره، نمیدونم، نمره، نمرات، چند، چه، نهم، نه؟، نهایی، نوع، چی، نیم، چیه، چیزی، نیست، نکنه، نام، نامش، نتيجه، نتیجه، نتایج، نتایج کنکور، نثار، نحوه، نخواهد، ندادم، ندادن، ندارم، نداره، نذری، چرا، نسبت، نشود، نشد، نظام، نظام وظیفه، نظر، نظر سنجی، نظرم، نظرتون، هم، هممون، همچنین، همه، همین، همیشه، همگی، همان، هنوز، هندسه، هنر، هوا، هيأت، هی، هیچوقت، هیچکس، هیأت، ها، های، هایی، هر، هس، هست، هستم، هستش، وقفه، وقت، ول، ولي، ولی، وي، وی، واقعا، وضع، وظیفه، يكي، يا، یه، یک، یکی، یا، یاد، یعنی، کلیه، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنید، کنکور، کنکور 95، کنکور سراسری، کنکوری، کنکور؛، کند، که، کپی، کامل، کار، کاری، کاربران، کاردانی، کارشناسی، کرد، کردم، کردن، کرده، کسی، کسایی، کسب، کشور، گفت، گفتم، گفته، گوش، گیر، گذار، گذاشتن، گذاشته، گذشته، گرفتم، گرفته، گروه، گردش، گزينه، گزارش، ۱۰، ۹۳، ۹۴، پيام، پی، پیدا، پیروز، پیش، پانزدهم، پایین، پاسخ، پاسخگویی، پخش، پذيرش، پذیرش، پرورش، پرداخت، پرسش، پزشكی، پزشکی، پس، www، آقای، آموزی، آموزان، آموزش، آموزشی، آن، آنلاین، آنچه، آنها، آینده، آیین، آیا، آپلود، آپارات، آب، آبان، آخر، آذر، آذرماه، آرشیو، آزمون، آزاد، اقا، الكترونيكي، الآن، الان، اموزش، امید، امیدوار، امکان، اما، امتحان، امتحان نهایی، امتحانات، امر، امروز، انقد، انتخاب، انجمن، انجام، اند، انساني، انسانی، اهمیت، اول، اولین، اومده، اون، اونی، اوج، اين، اينطور، این، اینم، اینه، اینو، اینکه، اینجا، ایا، ایران، اکثر، اگه، اگر، ابطال، اثر، اجرا، اجرايي، اجرای، اجرایی، اخبار، اخذ، اخر، اخرین، ادامه، اداری، ادبیات، ارسال، از، ازای، اسلامی، اسم، اساس، است، استفاده، است،، اشکال، اشتباهی، اشعار، اصلا، اصول، اطلاع، اعلام، اعلامیه، اعمال، اعتراض، اعتراضات، بلاخره، بمونه، بچه، بند، بنده، به، بهمن، بهتر، بهترین، بهداشت، بود، بودن، بوده، بود؟، بیاد، بیشتر، بک، بکنیم، بگم، با، باقي، بالا، بالای، بالاتر، بالاست، بايد، باید، بار، بارها، باز، بازم، باشم، باشن، باشند، باشه، باشیم، باشگاه، باطل، بتونه، بحث، بخونیم، بخونید، بخونش، بخدا، بد، بدن، بده، بدون، بدونید، بدین، بدید، بدانیم، بداند، بذارید، بر، برنامه، برای، بردارن، برداشته، برداشته شدن سوابق تحصیلی، بزنم، بزنن، بزنه، بزرگی، بسیار، بشم، بشه، بعیده، بعد، بعدا، تلاش، تمام، تنهایی، توکل، توکلی، توانید، توجه، توش، توضيح، توضیح، تک، تأثير، تأثیر، تا، تایید، تاپیک، تابستان، تاثير، تاثیر، تاثیر مثبت، تاثیر معدل، تاثیر سوابق، تاثیری، تاثیرگذاری، تازه، تحصيلي، تحصیل، تحصیلی، تر، ترمیم، ترمیم معدل، تره، تراز، تست، تشکر، تشریحی، تصویب، تصویری، تضمینی، تغییر، جلو، جلوگیری، جمهوری، جمعه، جای، جبران، جدید، جدیدی، جدا، جریان، جزئيات، جعفر، حق، حقوق، حل، حلی، حوزه، حال، حالی، حالا، حجم، حداقل، حداکثر، حذف، حسين، حسابان، حضوری، خلاف، خلاص، خلاصه، خوندن، خواهم، خواهد، خواست، خوب، خوبی، خود، خودم، خیلی، خیلیا، خارج، خبر، خبرنگار، خبرگزاری، خدمت، خدا، خدایی، خستگی، خصوص، دفترچه، دلتون، دو، دوم، دوره، دوست، دوستان، دوستانی، دوستای، ديوان، دیماه، دینی، دیوان، دیگه، دیپلم، دکتر، دانش، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، داوطلبان، داد، دادن، داده، دارم، داره، داریم، دارای، دارد، دارد؟، داشت، داشتن، داشته، داغ، دبيرستان، دبیرستان، در، در کنکور، درود، دروس، درباره، درج، درخواست، درخواستی، درس، درسال، درصد، درصدی، ذهنمو، رقمی، رو، روابط، روز، روش، رياضي، ریاضی، رئیس، را، راه، راهنما، راي، رای، رابطه، راحت، رتبه، رشته، رضا، رعایت، زنده، زندگی، زیاد، زیادی، زیر، زیست، زبان، زحمت، زد، زدن، زده، سنجی، سنجش، سنجش؟، سه، سوم، سومم، سوی، سوال، سوالی، سوابق، سوابق تحصیلی، سوابق،توكلي،كنكور، سیما، سیمای، سال، سال سوم، سال‌های، سايت، سایت، سازمان، سازمان سنجش، سخنرانی، سر، سراسري، سراسری، سربازی، سردرگمی، شما، شهریه، شهریور، شهریورماه، شود، شورای، شیمی، شیوه، شکایت، شکر، شامل، شاید، شبكه، شبهه، شبکه، شخصیت، شد، شدن، شده، شروع، شرایط، شرع، ششم، صفحه، صوتی، صورت، صورتی، صادر، صدور، صدا، صرفا، ضمن، طبق، طرفه، طرح، ظلم، علمی، علوم، علاقه، علت، عمل، عمومي، عمومی، عنوان، عوض، عالی، عادلانه، عبارت، عدم، عدالت، عربی، عزیز، عزیزم، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن