نقل قول نوشته اصلی توسط one man army نمایش پست ها
دوست عزیز بحث دروغ گویی نیست اون کسایی که اینجا مصاحبه کردن طرفدار کنکور اسان است نیستن

منم طرفدار و دوست دار کنکور اسان است نیستم دی وی دی مسعودیم مفتی گیرم اومده و ریالی بابت موسسات کنکوری هزینه نمی کنم !

خود مسعودی یا همین کامیار یا هر کس دیگه ای که ریاضی و فیزیک تدریس میکنه میگه که تدریس من یک ولی تمرین خودت هزار !

مسعودی یا هر کس دیگه ای فقط درسشو میده و میره این خودتی که باید تست بزنی وقت بزاری تمرین کنی نکته خاص بکشی بیرون

واگرنه صرفا بری بشینی سر کلاس بهترین دبیر درس گوش ندی وقت نزاری هیچی نمیشی !‌ دی وی دی هم ببینی و تمرین و تلاش نکنی پشتش بازم هیچی نمیشی

فرقی نداره دبیرت من باشم مسعودی باشه کامیار باشه یا ....
ولی داداش از من قبول کن...مسعودی درسنامه هاش کامل نیستن....فرمولهای کتاب رو اول کار یه اشاره کوتاه میکنه و بعد ولشون میکنه.....

توی یه تست گرما بود..یادمه....دو تا تست نوشت...گفت یکی رو به روش کنکور حل میکنم و یکی رو به روش تشریحی....بعد حل کرد....من تستی رو که ب روش تشریحی حل کردم سعی کردم خودم به روش تستی حل کنم ولی نشد...ینی از اونجا بود که جرقه بی اعتمادیم بهش شروع شد...خیلی خوب و روتین و از قبل تعیین شده تستی رو که نمیشد با روش تستی حل کرد رو حل نکرد...

بعدشم برای هر تستی یه روش تستی گفتن خیلی غلطه...از اون گذشته همین چیزارو توی گاج هم نوشته...توی مهروماهم تکنیک ها هست....ادم میتونه یک دهم وقتی که برای 100 تا دی وی دی میذاررو بذاره روی گاج و مهروماه و مکمل بخوندشون...و تست انبوه بزنه و خیلی خوب و عالی یاد بگیره....این بهتر نیست؟ادم راه و چاه رو هم خودش کشف میکنه.....

بعدشم مشکل داشت میتونه از دی وی دی کسی مثل کامی استفاده کنه...همه چی رو اثبات میکنه و جوری درس میده که نمونش توی هیچ کتابی نیست....و توی حجم کم ادمو راه میندازه و خیلی چیزا ر جا میندازه....همه روشهاشم مبتی بر روش کتاب درسی هستش...و رروشهارم اثبات میکنه...