آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 187 از 227 نخستنخست ... 87177186187188197 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 2,791 به 2,805 از 3400
    1. Top | #2791
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ffatemeh نمایش پست ها
      سلام راحله خانم. خوبید؟ تبریک میگم. من قصد دارم کنکور شرکت کنم و میخواستم از تجربیاتتون استفاده کنم؟
      شما چطور با بچه درس خوندید؟
      الان برا درس خوندن مشکلی ندارید باهاش؟
      کلا بگید من چطور بخونم و چطور درس ها رو تو هفته تقسیم کنم؟
      متشکر
      ممنون عزیزم.تو نوشته هات خوندم که حسابی مصمم هستی امیدوارم با تلاش و پشتکار به هدفت برسی.
      من سعی میکردم ساعتهایی که بچه ام خوابه مثلا صبح زود بیدار بشم و بخونم.وقتی بیدار میشد با سی دی باب اسفنجی ساعتها سرگرم میشد منم درس میخوندم.دایم در حال درس خوندن بودم بجز وقت بحانه و‌نهار و شام !!! تا قبل عید تنها تفریحم یک سریال دیدن بودن که بعد عید همونم نمیدیدم‌.بعد عید روزی ده ساعت میخوندم و بچه رو میذاشتم پیش مادرم خودم از صبح تا عصر کتابخانه میرفتم.
      سعی میکردم یک روز درمیان حتما شیمی و زیست رو خونده باشم.عصر و شب را اختصاص داده بودم به دروس عمومی.
      بعد از مطالعه هر درس حتما و حتما تست کار میکردم
      هیچوقت ناامید نشدم و همیشه پشتکار داشتم
      شبها نمیخوابیدم بلکه از فرط‌خستگی از حال میرفتم و بیهوش میشدم! یعنی اونقدر باید بخونی که از حال بری (:

2. Top | #2792
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما از کی شروع کردین خوندین؟ من تابستون رو نخوندم. روزی چند ساعت؟
      عزیزم من بطور جدی از پارسال همین موقع ها شروع کردم.از عید به بعد هم در حد خودکشی درس میخوندم! تفریح هم تعطیل.حتی کل ایام عید رو بحز روز اول صبح تا شب درس میخوندم
      سعی کن تا عید حتما به دروس‌مسلط باشی که از عید به بعد بیشتر وقتتو به تست زدن اختصاص بدی

3. Top | #2793
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      راحله جان امسال قبول شدین؟

sent from KC

4. Top | #2794
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط katayo0n نمایش پست ها
      راحله جان امسال قبول شدین؟

sent from KC
      بله عزیز امسال دندان ازاد اصفهان قبول شدم

5. Top | #2795
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط raheleh نمایش پست ها
      ای ول. افرین
      رتبه و ترازتون چند بود؟

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

6. Top | #2796
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات

واقعا لذت بردم
      آفرین به تلاش و پشتکار
      یه الگوی کاملا موفق
      انشالله بیشتر مارو راهنمایی بفرمایید

7. Top | #2797
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hadi.parsai.69 نمایش پست ها
      ای ول. افرین
      رتبه و ترازتون چند بود؟

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
      ممنون.رتبه ۱۴۶۲ منطقه یک و ترازم ۹۵۲۵

8. Top | #2798
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط katayo0n نمایش پست ها
      واقعا لذت بردم
      آفرین به تلاش و پشتکار
      یه الگوی کاملا موفق
      انشالله بیشتر مارو راهنمایی بفرمایید
      خیلی ممنون از شما
      شما فقط نهایت تلاشتونو بکنید و نگذارید شکستهای کوچیک ناامیدتون کنه
      با تلاش و پشتکار حتما موفق میشید

9. Top | #2799
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عزیزم من بطور جدی از پارسال همین موقع ها شروع کردم.از عید به بعد هم در حد خودکشی درس میخوندم! تفریح هم تعطیل.حتی کل ایام عید رو بحز روز اول صبح تا شب درس میخوندم
      سعی کن تا عید حتما به دروس‌مسلط باشی که از عید به بعد بیشتر وقتتو به تست زدن اختصاص بدی
      سلام
      خیلی لطف کردی جواب دادی.خیییییلی تلاش کردی و حقت بوده به نتیجه برسی. خداروشکر. ان شاءالله موفق باشی. من اماده هستم که بخونم ولی همسرم زیاد راضی نیست. همین مرددم کرده. به هر حال همراهی اون لازمه. تو بهترین شرایط برای خوندن هستم ولی باید اول دل همسرم رو به دست بیارم...خودش رتبه تک رقمی بوده میگه دوست ندارم عمرت پشت کنکور هدر بره بعد این همه درس خوندن. یه نظر دیگش هم اینه که اگه به فرض امسال هم قبول شدی تا درس رو تموم کنی 35 ساله هستی و رشته دندان اذیتت میکنه با اون سن و حداکثر تا 40 بتونی کار کنی... حالا شما چی میگید؟ واقعا واقعیت نیست

10. Top | #2800
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون.رتبه ۱۴۶۲ منطقه یک و ترازم ۹۵۲۵
      راحله جان تو یه تاپیکی دیدم شما گفتید سراسری قبول نشدید.ولی من از کسی که پزشکی گناباد قبول شده بود رتبشو پرسیدم گف 1900 شده!!اصلا امکان داره ؟!

11. Top | #2801
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      خیلی لطف کردی جواب دادی.خیییییلی تلاش کردی و حقت بوده به نتیجه برسی. خداروشکر. ان شاءالله موفق باشی. من اماده هستم که بخونم ولی همسرم زیاد راضی نیست. همین مرددم کرده. به هر حال همراهی اون لازمه. تو بهترین شرایط برای خوندن هستم ولی باید اول دل همسرم رو به دست بیارم...خودش رتبه تک رقمی بوده میگه دوست ندارم عمرت پشت کنکور هدر بره بعد این همه درس خوندن. یه نظر دیگش هم اینه که اگه به فرض امسال هم قبول شدی تا درس رو تموم کنی 35 ساله هستی و رشته دندان اذیتت میکنه با اون سن و حداکثر تا 40 بتونی کار کنی... حالا شما چی میگید؟ واقعا واقعیت نیست
      خیلی ممنون فاطمه جان.منم اوایل همسرم مخالف بود اما وقتی اشتیاق منو دید تشویقم میکرد...هر چند الان که شهر دیگه باید برم ناراحته...شما میدونی که فقط ازاد یا بین الملل میتونی بری؟با توجه به اینکه فوق داری...اگر شهر شما دانشگاه ازاد نداشته باشه ممکنه دچار مشکل بشی یکم!

در مورد سن و‌سال هم هیچوقت برای رسیدن به ارزوهات دیر نیست.واقعا ۳۵ سال سنی نیست که! یعنی واقعا فکر میکنی فقط پنج سال میشه کار کرد؟ نه بابا اینطوریام نیست!

12. Top | #2802
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arghavan_jk نمایش پست ها
      راحله جان تو یه تاپیکی دیدم شما گفتید سراسری قبول نشدید.ولی من از کسی که پزشکی گناباد قبول شده بود رتبشو پرسیدم گف 1900 شده!!اصلا امکان داره ؟!
      بله ارغوان جون هیییچ جا قبول نشدم پزشکی و دندون سراسر ایرانو زده بودم! بعضی شهرها با اختلاف یک یا دو نفر قبول نشدم!
      به هرکی میگم تعجب میکنه چون طبق قبولیهای پارسال منم حتما باید قبول میشدم

13. Top | #2803
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arghavan_jk نمایش پست ها
      راستی دوستتون منطقه یک بود!!؟ منم گناباد زدم پس چرا قبول نشدممم!؟

14. Top | #2804
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راستی دوستتون منطقه یک بود!!؟ منم گناباد زدم پس چرا قبول نشدممم!؟
      عزیزم دوستم نبود تو یکی از فرومای همین سایت اشنا شدم.منم واسه اینکه شما گفته بودی قبول نشدی شک کردم!
      البته ایشون مشهدی بود.ممکنه سهمیه بومی داشته باشه ؟

15. Top | #2805
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      یه توصیه به تمام کسانی که عشق پزشکی دارند . باید بگم که سنتون رو در نظر بگیرید امسال قانون جدید وزارت بهداشت برای تخصص پزشکی محدودیت سنیه . و دوم اینکه سبک سنگین کنید ببینم ارزششو داره که برید آزاد و پول خرج کنید . چوناگه تخصص قبول نشید همش بیخود بوده و اکیدا توصیه میکنم با توجه به لیسانسی که دارید دفترچه ی ارشد وزارت بهداشت رو دانلود کنید ببینم چه رشته ای میتونید شرکت کنید . تاپ ترین رشته پزشکی نبوده و نیست و نخواهد بود . رشته هایی مثل نانو تکنولوژی پزشکی . بیوتکنولوژی پزشکی . سم شناسی و پرستاری و ... در مقاطع ارشد بسیار بار علمی زیادی دارند و در واقع دانشمند محسوب میشید !!!!!! به این فک کنید 7 سال درس خوندید و اگه نشد تخصص قبول بشی چی ؟؟؟؟؟ دکتر فقط پزشک نیست .... اینو نمیدونم چرا بعضیا نمیخوان بفهمن .

صفحه 187 از 227 نخستنخست ... 87177186187188197 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فیزیک، فارغ، قبلی، لیسانس، لیسانسه، مهسا، موقع، مورد، میخوام، میخواستم، میشم، متولد، متاسفانه، مجدد، مخصوص، مسئولین، مشکل، مشتاق، مطالعه، معدل، چند، چی، نیست، نداره، نسبت، چشم، چطور، نظام، نظام وظیفه، همچین، همین، هوش، ها، های، هایی، هدف، هست، ولی، واسم، واسه، وحشتناک، وسط، وظیفه، یه، یاد، کمین، کنین، کنید، کنکور، کنکور 94، کنکور 95، کنار، که، کاری، کتاب، گل، گوش، پیش، پارسال، پزشکی، پست، پشت کنکوری، آقا، آمار، آوردن، آزمونای، آزمایشی، آزاد، افتاد، الان، التحصیلان، امسال، انگیزه، اول، این، اینه، اینکه، اگه، ادامه، ادغام، استقبال، اصلا، بچه، به، بهمون، بهتره، بودم، بیاریم، بگیرم، بالا، بالاتر، باهم، باشه، باشیم، ببینیم، بدم، بدو، بدین، بدید، برای، برسیم، بزنن، بزنیم، بزنین، بشم، تموم، تا، تایپیک، تاپیک، تاپیکی، جلو، جوری، جا، جدید، حالا، حرکت، خواستن، خوبه، خوبی، خوش، خب، دندون، دوم، دوره، دوستان، دینی، دیپ، دانشگاه، داوطلب، دارم، دارو، داریم، داشتم، داشته، در، درس، دستتون، رو، روز، راه، راهنمایی، رایگان، رشته، زور، زیاد، زبان، زدم، سنجش، سوی، سوال، سال، سازمان، سازمان سنجش، سر، شیمی، شد، شده، صنایع، صورت، ضمن، ضد، طور، علی، علاقتون، عربی، عشق، غذایی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن