X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 87 از 227 نخستنخست ... 7786878897187 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,291 به 1,305 از 3400
    1. Top | #1291
      mmn
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظرم بعد از معرفی نامه هایی که داشتیم به موارد زیر بپردازیم بد نباشه:

1. برنامه هایی که واسه تابستون دارید مثلا خوندن پیش یا پایه؟

2. اصلا قصد شرکت در آزمونی رو دارید؟ چه موسسه ای؟ و از کی؟

3. کتابایی که دارید و راضی هستید ازشون رو معرفی کنید؟

4. اگه هم حوصله داشتید نحوه خوندن هر درس که قوی هستید رو توضیح بدید؟

فعلا همینا

2. Top | #1292
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      1.من میخوام اختصاصیای پیش و پایه به اضافه ی عربی رو تو تابستون بخونم تا جایی که میتونم
      2.احتمالا از مهر کانون برم شایدم فقط آزمونهای جمع بندی سنجش رو فقط شرکت کنم فعلا تصمیم قطعی نگرفتم
      3.ریاضی:کتاب جامع تحربی تخته سیاه.احتمالا کتاب بانک طلایی جامع مبتکران سعید بیاتیم بخرم
      زیست:گاج جامع/زیست عمارلو نشر دریافت/زیست خ سبز البته فقط خوندن جوابا رو بعنوان جزوه توصیه میکنم وگرنه خوندن سوالاش به نظر من ضروری نیس/ژنتیک تخته سیاه
      فیزیک:پیش نشر دریافت تالیف ذهبی/پایه گاج
      شیمی:مبتکران و خیلی سبز .شیمی آزمون فار تالیف مهندس علمداری
      ادبیات:کتابهای تالیف هامون سبطی از انتشارات نشر دریافت
      دینی:گاج/کتاب زیپ مولف محمد کریمی و هندی نشر فائق
      زمین:همایش زمین نشر دریافت تالیف چلاجور رو میخرم
      زبان:و از متن نترسیم کیاسالار/زبان جامع شهاب اناری یا کیاسالار رو میخرم
      عربی:عربی عمومی گاج/عربی جامع نشر الگو
      بیست سال بعد برای کارهایی که انجام نداده ای بیش از کارهایی که انجام داده ای افسوس میخوری.
      من هرگز چیزی درباره کسی نخواهم گفت مگر اینکه بتوانم چیز خوبی بگویم.

3. Top | #1293
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mmn نمایش پست ها
      به نظرم بعد از معرفی نامه هایی که داشتیم به موارد زیر بپردازیم بد نباشه:

1. برنامه هایی که واسه تابستون دارید مثلا خوندن پیش یا پایه؟

2. اصلا قصد شرکت در آزمونی رو دارید؟ چه موسسه ای؟ و از کی؟

3. کتابایی که دارید و راضی هستید ازشون رو معرفی کنید؟

4. اگه هم حوصله داشتید نحوه خوندن هر درس که قوی هستید رو توضیح بدید؟

فعلا همینا
      1- من شاغلم نمیدونم چقدر وقت کنم بخونم ولی سعیم اینه تابستون تخصصیهای پایه رو بخونم.. پیش رو بعد مهر شروع میکنم

2-شرکت نمیکنم.. کنکور قبلیم(91) هم شرکت نکردم ولی کتکور اولیم(87) قلمچی تقریبا همه آزموناشو رفتم

3- کتاب فقط برا دروس پایه گرفتم. فیزیک پایه الگو ، زیست خیلی سبز و الگو و نشر دریافت ، شیمی دوم و سوم مبتکران، ریاضیات جامع تجربی خیلی سبز. بجز شیمی مبتکران که میدونم عالیه بقیه کتابارو نخوندم و نمیدونم چجوریه. با توجه به نظرات بچه های همین سایت این کتابا رو انتخاب کردم

4-بجز زیست که فکر کنم زیاد براش وقت بذارم بقیه درسا اینجوریه که برم تو مودش یه مدت میخونم..مثلا دو سه هفته فقط فیزیک میخونم و کل فیزیک پایه رو میبندم! یا یه مدت فقط شیمی میخونم و ..
      عمومیا رو هم که بعد عید شروع میکنم. عربیم خوبه زبان اصلا نمیخونم. دین و زندگی هم یه هفته میخونم ادبیاتم همینطور. البته اگه قبل عیدم یه مدت حوصله تخصصی خوندن نداشتم سعی میکنم عمومیا رو در حد روخوانی بخونم

با آرزوی موفقیت برای همه
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

4. Top | #1294
      mmn
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      1. من تابستون زیست رو با تست دوره می کنم راستش کتاب هاش رو خوندم ولی وقت واسه تست نداشتم سعی می کنم پایه های تخصصی رو جمع کنم + عربی + 2فصل اول فیزیک پیش

2. از مهر به احتمال زیاد کانون ثبت نام کنم

3. کتابها:
      زیست: گاج + الگو +ژنتیک کرامت (خیلی سبز ها رو حواستون باشه به روز شده هاشو بگیرید)

ریاضی :خط ویژه+خیلی سبز

فیزیک: گاج

شیمی: دوم مبتکران، سوم خیلی سبز، پیش خیلی سبز + مسئله های خط ویژه(جلد دوم)

ادبیات: تاریخ ادبیات تصویری تخته سیاه+ الگو ، لغت و املا الگو + دریافت ، زبان فارسی الگو و دریافت ، آرایه الگو ، قرابت دریافت

عربی: تابستون خیلی سبز، با آزمون ها الگو

دینی: خط ویژه+نقره ای گاج

زبان: تقریبا بی نیازم ولی برای احتیاط لغت:لقمه(با تکمیلی) و ریدینگ و تست کیاسالار

4. زیست رو اگر بعد از n بار خوندن و تست زدن بتونید تست ازش طراحی کنید دیگه آخر تسلطه ضمنا به نظرم هر نکته جدیدی برخورد کردید حاشیه نویسی کنید چون تو هر بار مرور نکته ها هم مرور میشن

نکته: حواستون باشه بعضی از کتاب ها تغییر کردند یا واسه پیش یه مقدار تغییر می کنن (مثل شیمی پیش) پس واسه تهیه کتاب تست حواستون باشه چاپ جدید رو بگیرین

5. Top | #1295
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      1. من تابستون زیست رو با تست دوره می کنم راستش کتاب هاش رو خوندم ولی وقت واسه تست نداشتم سعی می کنم پایه های تخصصی رو جمع کنم + عربی + 2فصل اول فیزیک پیش

2. از مهر به احتمال زیاد کانون ثبت نام کنم

3. کتابها:
      زیست: گاج + الگو +ژنتیک کرامت (خیلی سبز ها رو حواستون باشه به روز شده هاشو بگیرید)

ریاضی :خط ویژه+خیلی سبز

فیزیک: گاج

شیمی: دوم مبتکران، سوم خیلی سبز، پیش خیلی سبز + مسئله های خط ویژه(جلد دوم)

ادبیات: تاریخ ادبیات تصویری تخته سیاه+ الگو ، لغت و املا الگو + دریافت ، زبان فارسی الگو و دریافت ، آرایه الگو ، قرابت دریافت

عربی: تابستون خیلی سبز، با آزمون ها الگو

دینی: خط ویژه+نقره ای گاج

زبان: تقریبا بی نیازم ولی برای احتیاط لغت:لقمه(با تکمیلی) و ریدینگ و تست کیاسالار

4. زیست رو اگر بعد از n بار خوندن و تست زدن بتونید تست ازش طراحی کنید دیگه آخر تسلطه ضمنا به نظرم هر نکته جدیدی برخورد کردید حاشیه نویسی کنید چون تو هر بار مرور نکته ها هم مرور میشن

نکته: حواستون باشه بعضی از کتاب ها تغییر کردند یا واسه پیش یه مقدار تغییر می کنن (مثل شیمی پیش) پس واسه تهیه کتاب تست حواستون باشه چاپ جدید رو بگیرین

آقای mmn میشه بپرسم هدفتون چیه که میخواین دوباره کنکور بدین؟مگه شاغل نیستین؟

6. Top | #1296
      mmn
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 7star نمایش پست ها
      آقای mmn میشه بپرسم هدفتون چیه که میخواین دوباره کنکور بدین؟مگه شاغل نیستین؟
      شاید کمتر کسی باشه که با شرایط من هوس کنکور کنه! راستش زمانی که رشته دبیرستان رو انتخاب می کردم هیچ اشنایی با رشته های پزشکی نداشتم و به نظر من برای پیشرفت توی اکثر رشته های مهندسی باید بری دانشگاه های خوب دنیا ادامه بدی که من موقعیتش رو نداشتم

ولی از چند سال پیش یه پرستار و یه دندون پزشک به خانواده اضافه شد خوب قطعا وقتی شما هم تو همچین جوی باشید کم کم آشنایی بدست میاد و ممکنه به دنبالش علاقه مندی هم بوجود بیاد

ضمن اینکه زمان کنکور مشاور انگیزشی هم بودم برای اون دندون پزشک! که از اینجا کم کم با کتاب های زیست هم آشنا شدم و....

راستش من به پزشکی بیشتر علاقه مندم چون بازار کار برام مهم نیست و انتخاب های زیادی تو تخصص داره و یه جورایی انتها نداره و اینکه پزشکی ایران نسبتا قویه

اما خوب پزشکی خیلی رشته وقت گیریه ضمن اینکه شیفت داره و... که با توجه به شرایط من دندون انتخاب مناسب تریه و اطرافیام زجر نمی کشن

واقعیتش هدفم فقط برای قرار گرفتن دوباره در یه محیط علمی و فرار از روزمرگی و عدم رشد فکری! چون خدا رو شکر خیلی نیاز مالی ندارم نه اینکه بچه پولدار باشم ولی به هر حال خیلی آدم

حریصی نیستم و بُعد روحی کار برای خیلی مهمتره تا جنبه مادی!!(چقدر شعار دادم)

ضمنا اگه شما به کاری که می کنید علاقه داشته باشید و در اون موفق باشین پول خودش به دنبال موفقیت خواهد آمد...

آهان داشت یادم می رفت اسم کوچیکم محمده
      ویرایش توسط mmn : 11 خرداد 1394 در ساعت 18:46

7. Top | #1297
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام به همه. من 26 سالمه و مدرک کاردانی دارم و متاهل و یه پسره 4 ساله هم دارم.
      خیلی خوشحالم که می تونم از تجربیات شما استفاده کنم.

8. Top | #1298
      کاربر اخراجی

Ashegh
      نمایش مشخصات

9. Top | #1299
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خوش به حالتون بچه ها

10. Top | #1300
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      شاید کمتر کسی باشه که با شرایط من هوس کنکور کنه! راستش زمانی که رشته دبیرستان رو انتخاب می کردم هیچ اشنایی با رشته های پزشکی نداشتم و به نظر من برای پیشرفت توی

اکثر رشته های مهندسی باید بری دانشگاه های خوب دنیا ادامه بدی که من موقعیتش رو نداشتم

ولی از چند سال پیش یه پرستار و یه دندون پزشک به خانواده اضافه شد خوب قطعا وقتی شما هم تو همچین جوی باشید کم کم آشنایی بدست میاد و ممکنه به دنبالش علاقه مندی هم بوجود

باد

ضمن اینکه زمان کنکور مشاور انگیزشی هم بودم برای اون دندون پزشک! که از اینجا کم کم با کتاب های زیست هم آشنا شدم و....

راستش من به پزشکی بیشتر علاقه مندم چون بازار کار برام مهم نیست و انتخاب های زیادی تو تخصص داره و یه جورایی انتها نداره و اینکه پزشکی ایران نسبتا قویه

اما خوب پزشکی خیلی رشته وقت گیریه ضمن اینکه شیفت داره و... که با توجه به شرایط من دندون انتخاب مناسب تریه و اطرافیام زجر نمی کشن

واقعیتش هدفم فقط برای قرار گرفتن دوباره در یه محیط علمی و فرار از روزمرگی و عدم رشد فکری! چون خدا رو شکر خیلی نیاز مالی ندارم نه اینکه بچه پولدار باشم ولی به هر حال خیلی آدم

حریصی نیستم و بُعد روحی کار برای خیلی مهمتره تا جنبه مادی!!(چقدر شعار دادم)

ضمنا اگه شما به کاری که می کنید علاقه داشته باشید و در اون موفق باشین پول خودش به دنبال موفقیت خواهد آمد...
      آقا من هم دقیقا شرایط شما رو داشتم ( بجز تاهل البته ) و دقیقا هم انگیزم همین بود. منم شاغلم و از لحاظ مالی تقریبا مشکلی ندارم ولی همین حس روزمرگی و یکنواختی داره آزارم میده . مطمئنم الان 90 درصد کسانی که این پستو می خونن میگن خوشی زده زیر دلشون ، ملت در به در دنبال کارن اینا از یکنواختی کارشون شکایت می کنن ولی من واقعا به این تیجه رسیدم که زندگی خیلی کوتاهه و باید سعی کرد موقع مرگ که رسید خیلی حسرت عمر گذشته رو نخوریم . 90 درصد بازنشسته های محل کار من حسرت عمر از دست رفتشون رو می خورن متاسفانه
      ویرایش توسط stephanie : 11 خرداد 1394 در ساعت 16:21

11. Top | #1301
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من هوز شروع به خوندن نکردم و در حال جمع آوری منابع هستم . حالا شما فکر می کنید با شرایط من بتونم امسال نتیجه بگیرم؟ از چه درسی واسه شروع کنم؟ و .....

12. Top | #1302
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آوید نمایش پست ها
      من هوز شروع به خوندن نکردم و در حال جمع آوری منابع هستم . حالا شما فکر می کنید با شرایط من بتونم امسال نتیجه بگیرم؟ از چه درسی واسه شروع کنم؟ و .....
      اول درسای پایه اختصاصیا رو خوب و عالی کار کن بعد برو سراغ درسای عمومی و بعدم پیش

13. Top | #1303
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام

اقایون شما خدمت هم رفتین میخواید دوباره کنکور بدین یا پیچوندین؟!
      یه سوال دیگه هم اینکه دیدم اینجا بعضی ها مهندسی شریف یا علم و صنعت خوندن ولی میخوان بیان پزشکی!انگیزتون چیه؟!چی داره این پزشکی که همه دنبالشن؟!ینی فقط پول و درامد؟!!!!

14. Top | #1304
      mmn
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آوید نمایش پست ها
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      اول درسای پایه اختصاصیا رو خوب و عالی کار کن بعد برو سراغ درسای عمومی و بعدم پیش
      البته غیر از مواردی که دوستمون گفتن ارتباط مستقیم داره با سطح پایه درسی و ساعتی که در هر روز میزارید واسه مطالعه

ضمنا پیوسته درس بخونید و وقفه نیفته تو مطالعتون

به هر حال وقت زیادی هم دارید...
      ویرایش توسط mmn : 11 خرداد 1394 در ساعت 19:56

15. Top | #1305
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      انشاالله همتون موفق باشید

صفحه 87 از 227 نخستنخست ... 7786878897187 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فیزیک، فارغ، قبلی، لیسانس، لیسانسه، مهسا، موقع، مورد، میخوام، میخواستم، میشم، متولد، متاسفانه، مجدد، مخصوص، مسئولین، مشکل، مشتاق، مطالعه، معدل، چند، چی، نیست، نداره، نسبت، چشم، چطور، نظام، نظام وظیفه، همچین، همین، هوش، ها، های، هایی، هدف، هست، ولی، واسم، واسه، وحشتناک، وسط، وظیفه، یه، یاد، کمین، کنین، کنید، کنکور، کنکور 94، کنکور 95، کنار، که، کاری، کتاب، گل، گوش، پیش، پارسال، پزشکی، پست، پشت کنکوری، آقا، آمار، آوردن، آزمونای، آزمایشی، آزاد، افتاد، الان، التحصیلان، امسال، انگیزه، اول، این، اینه، اینکه، اگه، ادامه، ادغام، استقبال، اصلا، بچه، به، بهمون، بهتره، بودم، بیاریم، بگیرم، بالا، بالاتر، باهم، باشه، باشیم، ببینیم، بدم، بدو، بدین، بدید، برای، برسیم، بزنن، بزنیم، بزنین، بشم، تموم، تا، تایپیک، تاپیک، تاپیکی، جلو، جوری، جا، جدید، حالا، حرکت، خواستن، خوبه، خوبی، خوش، خب، دندون، دوم، دوره، دوستان، دینی، دیپ، دانشگاه، داوطلب، دارم، دارو، داریم، داشتم، داشته، در، درس، دستتون، رو، روز، راه، راهنمایی، رایگان، رشته، زور، زیاد، زبان، زدم، سنجش، سوی، سوال، سال، سازمان، سازمان سنجش، سر، شیمی، شد، شده، صنایع، صورت، ضمن، ضد، طور، علی، علاقتون، عربی، عشق، غذایی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن