X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 14 از 31 نخستنخست ... 413141524 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 196 به 210 از 463
    1. Top | #196
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بدترین راه کمک به ایثارگران و بازمانده شهدا سهمیه تحصیلیه
      چون تعدادشون زیاد نیست میتونن با فراهم کردن شرایط تحصیلی(مثل کلاس کنکور کتاب کمک درسی مشاور و ...) یا کمک مالی به این افراد کمک کنن
      هدف برگزاری کنکور تعیین سطح علمی داوطلبانه نه چیز دیگه

2. Top | #197
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gign نمایش پست ها
      بدترین راه کمک به ایثارگران و بازمانده شهدا سهمیه تحصیلیه
      چون تعدادشون زیاد نیست میتونن با فراهم کردن شرایط تحصیلی(مثل کلاس کنکور کتاب کمک درسی مشاور و ...) یا کمک مالی به این افراد کمک کنن
      هدف برگزاری کنکور تعیین سطح علمی داوطلبانه نه چیز دیگه
      اگر کاندیدا مجلس شدی خودم بهت رای میدم بری همه کارا رو درست راست کنی

3. Top | #198
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      دیگه واقعا خسته شدم نه از این بحث
      بلکه دوستان تاپیک را مطالعه نمیکنند و حرف های تکراری میزنند
      من نمیدونم چیزی که در همه جا پذیرفته شده و مورد احترام هست چرا باید اینقدر بحث کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4. Top | #199
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      از لحاظ علمی رو فعلا کاری ندارم

از لحاظ انسانیت 250 سال از ما جلوترن ؟ یعنی از نظر شما کشور های اروپایی مثلا همین آلمان که پرچمش رو گذاشتید آواتارتون کشوری متمدنی هست ؟ بد نیست یه آماری رو خدمتتون عرض کنم ! :
      فایل پیوست 40322

^ آمار درصدی فرزندان نا مشروع رو میبینیم که برای همین آلمان 35 درصد هست ! البته نسبت به بقیه کشور ها بدک نیست !!!!
      داداش اگه این چیزا برا شما فرهنگه ، بدون که فقط برا شما و بقیه غرب زده ها فرهنگه !
      اول از همه برچسب زدن کار درستی نیست ( غرب زده )

دوم از همه وقتی یک معیار میسنجن همه جوانبو میسنجن

روابط نامشروع یک نمونشه

بعد شما مطمعنی روابط نامشروع تو ایران کمه ؟؟! شاید بخاطر اینکه یک جرمه بزرگه تو ایران ازش اماری درز پیدا نمیکنه ؟؟

این همه دزدی و اختلاس اینا رو هم بیا لینک بزار دوست وطن پرست من

بیا امار سن فحشا رو بزن ؟ ! میدونم هیچکس روش نمیشه بگه تو کشور اسلامی سن فحشا به 13 سالگی رسیده

استفاده مواد مخدر به 15 سالگی

مقاله ای اس ای رو خوندی ؟؟

ایران 3 کشور افسرده دنیاس تا 5 سال دیگه رنک 1 خودکشی از سوریه میگیره ؟؟

نمیدونم استقبال مردم المانو از پناهنده های سوری دیدی ؟؟

ایران چرا اینکارو نکرد ؟
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

5. Top | #200
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hldvlpln نمایش پست ها
      اگر کاندیدا مجلس شدی خودم بهت رای میدم بری همه کارا رو درست راست کنی
      من دیگه بحثی نمی کنم
      چون وقتی که من مستند و معقول حرف میزنم کم میارید و مسخره می کنید

6. Top | #201
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      آغا ما میخوایم بریم و تمومش کنیم، الان میریم میایم می بینیم بازم حق این بیچاره هارو خوردن و مجبوریم باز دفاع کنیم
      چه کنیم آخه احساس مسئولیت میکنیم
      .................................................. ...................
      لطفا دوستانی که تاز میان تو تاپیک پست های قبلی رو بخونن پست حماسی نزارن.
      تشکر از شما

7. Top | #202
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      من دیگه بحثی نمی کنم
      چون وقتی که من مستند و معقول حرف میزنم کم میارید و مسخره می کنید
      دوست عزیز اتفاقا شمایید که دارید اینطوری جلوه میدید وگرنه من منظورم این بود که حرف شما درسته و اگر دستت به جایی میرسه لطفا وضعیت رو درست کن من کل این جمله خشک رو به صورت کوتاه و طنز بهت گفتم حالا اگه متوجه نشدی مشکل من نیست.

8. Top | #203
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      متاسفانه اگه اعتراض رسمی بکنیم ستاره دار میشیم وگرنه خیلی ها از این وضع راضی نیستن
      من هر کاری میکنم نه از لحاظ عقلی نه از لحاظ عاطفی نمیتونم این رو قبول کنم که چرا به فرزندان جانباز این چنین ارفاقی میشه مگه فقط اینا برای مملکت زحمت میکشن حتی یه کشاورزم برای این مملکت زحمت میکشه پس باید به فرزند اینم تو کنکور سهمیه بدن

9. Top | #204
      در انتظار تایید ایمیل

Maghror
      نمایش مشخصات
      نکنه فکر کردی رو پیشونی شون زده خانواده ایثارگران؟کی اصلا میدونه اینا ایثارگرانن؟

امتحان تفسیر نهج البلاغه داشتیم ساعت 10 صب امتحان رو دادیم داشتیم بر میگشتیم خابگا دم در خابگا شازده پسر سهمیه دار تازه از خاب پاشده داشت میرفت دانشکده به ما گفت بیاین بریم امتحان داریم چرا بر میگردین خابگا ؟ خلاصه مام گفتیم تو هنوز ساعت امتحانتم نمیدونی و این حرفا
      نمرات اومد ... ما ها همه 18 ، 19 . و .... این اقایی که اصلا سر جلسه ام نرفته بود شد 20 ... زبونم لال اگه بخام چیزی رو دروغ بگم... در ضمن این اقا انتقالی گرفته بود جالبه انتقالی از کجا به کجا ... از بوشهر به شهید بهشتی مگه میشه ؟؟؟ مگه داریم ؟؟؟؟
      خاستم بگم تو دانشگا بد تر از کنکور به اینا سهمیه میدن هه هه الانم این اقا ترم 8 تشریف دارن خاستین اسم ادرس بدم برین به چشم ببینید

10. Top | #205
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط صبوادلا نمایش پست ها
      متاسفانه اگه اعتراض رسمی بکنیم ستاره دار میشیم وگرنه خیلی ها از این وضع راضی نیستن
      من هر کاری میکنم نه از لحاظ عقلی نه از لحاظ عاطفی نمیتونم این رو قبول کنم که چرا به فرزندان جانباز این چنین ارفاقی میشه مگه فقط اینا برای مملکت زحمت میکشن حتی یه کشاورزم برای این مملکت زحمت میکشه پس باید به فرزند اینم تو کنکور سهمیه بدن
      لطفا اگر حرف تازه ای دارید بیان کنید وگرنه دیگه از منطق برره ای استفاده نکنید و زیر شطرنج نزنید.

11. Top | #206
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 19behnma91 نمایش پست ها
      امتحان تفسیر نهج البلاغه داشتیم ساعت 10 صب امتحان رو دادیم داشتیم بر میگشتیم خابگا دم در خابگا شازده پسر سهمیه دار تازه از خاب پاشده داشت میرفت دانشکده به ما گفت بیاین بریم امتحان داریم چرا بر میگردین خابگا ؟ خلاصه مام گفتیم تو هنوز ساعت امتحانتم نمیدونی و این حرفا
      نمرات اومد ... ما ها همه 18 ، 19 . و .... این اقایی که اصلا سر جلسه ام نرفته بود شد 20 ... زبونم لال اگه بخام چیزی رو دروغ بگم... در ضمن این اقا انتقالی گرفته بود جالبه انتقالی از کجا به کجا ... از بوشهر به شهید بهشتی مگه میشه ؟؟؟ مگه داریم ؟؟؟؟
      خاستم بگم تو دانشگا بد تر از کنکور به اینا سهمیه میدن هه هه الانم این اقا ترم 8 تشریف دارن خاستین اسم ادرس بدم برین به چشم ببینید
      کدوم دانشگاه تحصیل می کردید؟چرا از این خبرا پیش ما نیست؟

12. Top | #207
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad-Rp نمایش پست ها

روابط نامشروع یک نمونشه

بعد شما مطمعنی روابط نامشروع تو ایران کمه ؟؟! شاید بخاطر اینکه یک جرمه بزرگه تو ایران ازش اماری درز پیدا نمیکنه ؟؟

بیا امار سن فحشا رو بزن ؟ ! میدونم هیچکس روش نمیشه بگه تو کشور اسلامی سن فحشا به 13 سالگی رسیده

ایران چرا اینکارو نکرد ؟
      با سلام دوست عزیز
      عجیب است شما از کشوری حرف میزنید و میگید 250 سال انسانیت جلوتر است که تنها تمدن اون 400 سال است تشکیل شده اون وقت میگید 250 سال جلوتر هم است .

اگر شما شیفته تفکر غرب هستید و انسانیت آن اگر تفکر صدرایی، تفکر جعفری ،و تفکری ابن سینا ،ابن عربی ،را ببینید آیا چیزی برای گفتن دارید .تمام فلاسفه غرب باید سر به بیابان میگذارند

تفکری که مبنا ان اومانیسم سکولار و نئوکنیزی است برای جامعه امروز حرفی برای گفتن ندارند .

ایا هانری کربن را میشناسید ؟کسی که بعد از مناظره با علامه طباطبایی روز های آینده از آن پرسیدند ذکر جلی و خفی شما چیست؟ لبخندی زد و گفت: هر شب تا صبح قال الباقر و قال الصادق می‌خوانم، این‌ها ذکر من است.

و در اخر به امار غلط و عوام فریب شما اشاره میکنم
      نمیدونم چه طور این امار را بدست اوردید اما طبق تحقیقات تا رده 20 جهان اسمی از ایران نبود در اکثر سایت ها
      و در ضمن ملاک شادی هم طبق نظریه های مختلف تفاوت دارد
      اما در مورد خودکشی که یکی از اراجیف هست که فرمودید ،بالاترین امار خودکشی به ترتیب زیر است :
      10- کره جنوبی ( 44 مورد خودکشی در میان 100 هزار نفر )

9- گویان ( 46 مورد خودکشی در میان 100 هزار نفر )

8- اوکراین ( 48 مورد خودکشی در 100 هزار نفر )

7- ژاپن ( 50 مورد خودکشی در 100 هزار نفر )

6- لهستان ( 54 مورد خودکشی در میان 100 هزار نفر )

5- قزاقستان ( 56 مورد خودکشی در میان 100 هزار نفر )

4- سریلانکا ( 62 مورد خودکشی در میان 100 هزار نفر )
      3- جمهوری فدراتیو روسیه ( 64 مورد خودکشی در میان 100 هزار نفر )

2- لیتوانی ( 66 مورد خودکشی در میان 100 هزار نفر )

1- بلاروس ( 74 مورد خودکشی در میان 100 هزار نفر )

و در اخر شما بهتر میدونید که ایران مدافع این سوریه و امثالهم بوده و همی الان هم خیلی شون پناه داده شدند ولی صدای اون در نمیاد ولی غربی بلده از اون ور به داعش کمک کنه بعد اشک تمساح بریزه

ویرایش توسط hsjohvid : 19 شهریور 1394 در ساعت 22:25

13. Top | #208
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اولا که طبق مدرک زیر هشتاد درصد نداریم
      فایل پیوست 40331
      دوما برای مثال تراز قبولی در پزشکی یک دانشگاه متوسط حدود 10000 میشه
      که هفتاد درصد این میشه 7000
      حالا شما میدونی تراز 7000 واسه چه رتبه ای میشه؟
      دقیقا ایشون تو هپروتن
      مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
      هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!

14. Top | #209
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad-Rp نمایش پست ها

روابط نامشروع یک نمونشه

ایران چرا اینکارو نکرد ؟
      روابت نا مشروع تو ایران زیاده ؟ شما چرا فقط تهران رو در نظر میگیری ؟ خیلی جا های ایران اصلا دختر بی حجاب جرئت نمیکنه پا بذاره تو خیابون چون خود مردم نمیخوان شهرشون فاسد بشه !

شما حتی برو فیلمای هالیوودی رو ببین ! تا دلت بخواد نشون میدن که طرف با مادرش زندگی میکنه و انگار نه انگار پدر داره ! توی ایران اینجور خونواده ها چقدره ؟

سن فهشا اگه اینجا 13 سالگیه اونجا 9 سالگیه ! در ضمن این سن چه ربطی به تعداد داره ؟

ایران کشور افسرده هست ؟ والا ما که تا دیدیم ملت همیشه در صحنه برای باخت تیم ملی هم ریختن خیابون و خوشحالی کردن ! کلا از هرکی بپرسی میگه ایرانیا کلا خوشن !الکی خوش !!

در مورد مهاجر ها که نمیدونم چرا همچین چیزی رو مطرح میکنید هم :
      اما خبرگزاری فرانسه امروز دلیل جالبی را برای مهربانی آلمانی ها با مهاجران را مطرح کرده است. اکنون حدود ۲۰% جمعیت آلمان بیش از ۶۵ سال سن دارد و طبق مطالعات، اگر روند فعلی ادامه داشته باشد، در سال ۲۰۴۰ حدود ۳۰% جمعیت یا تقریبا یک سوم بیش از ۶۵ سال سن دارند. این جمعیت پیر مولد نیست. چون در سن بازنشستگی است و حقوق آنها را باید جمعیت مولد تامین کند. لذا این در آینده نه چندان دور یک مشکل بزرگ برای آلمان خواهد شد.
      خبرگزاری فرانسه در تحلیل خود می نویسد: «در حالیکه روزانه هزاران پناهجو وارد آلمان می شوند، محافل اقتصادی این کشور تلاش دارند هرچه زودتر زمینه ورود سریع این پناهجویان را به بازار کار در این کشور فراهم کنند. برآوردها نشان می دهند که کمبود نیروی کار در آلمان در سال‌های آینده به یکی از معضلات جدی در این کشور بدل خواهد شد. بر مبنای آمار منتشر شده، آلمان با رقم بیشتر از ٦ درصد، پائین ترین سطح بیکاری را از هنگام اتحاد دو آلمان داراست اما در همین حال، به بیشتر از ١۴٠ هزار مهندس، برنامه ریز و کارگر فنی، نیاز دارد. گذشته از آن صنایع دستی و هتل داری شدیدا بدنبال استخدام هستند. یک انستیتوی آلمانی پیش بینی کرده است که در صورت دوام وضعیت موجود، آلمان تا سال ٢٠٢٠ با کمبود یک ملیون و هشتصد هزار نفر و تا افق سال ٢٠۴٠ با کمبود نزدیک به چهار میلیون نفر در بازار کار روبرو خواهد شد.»

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

15. Top | #210
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      لطفا اگر حرف تازه ای دارید بیان کنید وگرنه دیگه از منطق برره ای استفاده نکنید و زیر شطرنج نزنید.

ترجیح میدم طرف مقابلم اول این بخش از حرف رو بفهمه بعدا یه حرف جدید بزنم

صفحه 14 از 31 نخستنخست ... 413141524 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن