اون سریالی که دوستتون با اطلاع ناکافی براتون خریداری کردن
طبق این بنده
ز) داوطلباني كه در آزمون سراسري سال 1394 مجاز به انتخاب رشته نشدهاند و يا غايب جلسه آزمون بودهاند، منحصراً مجاز به انتخاب رشـتههـاي تحصـيلي بـهروش پذيرش با اعمال سوابق تحصيلي ميباشند و در صورت درج كدرشته محلهاي رشتههايي كه نمره آزمون در آن تأثير دارد، اجـازه تأييـد و ادامـه مراحـلانتخاب رشته اينترنتي به آنان داده نخواهد شد و ميبايست در همان مرحله نسبت به حذف كدرشتههاي مربوط، از اولويتهـاي انتخـابي خـود اقـدام نمـوده وسپس مراحل بعدي را ادامه دهند.تبصره: داوطلبان مشمول بند فوق: 1- بر حسب اينكه در يك گروه آزمايشي و يا چند گروه آزمايشي در آزمون سراسري سال 1394 ثبتنام نمـودهانـد، مـيتواننـدرشتههاي مربوط به گروه يا گروههاي آزمايشي كه در آن ثبتنام نمودهاند را انتخاب نمايند. 2- چنانچه قبلاً فقط در يك يا دو گروه آزمايشي ثبتنام نمودهانـدو علاقمند به انتخاب رشته از ساير گروههاي آزمايشي ميباشند ميبايست ابتدا هزينه اعلام علاقمندي براي گروههاي آزمايشي مربوط يعنـي مبلـغ 150/000ريال را از طريق كارتهاي بانكي عضو شبكه شتاب پرداخت و سپس نسبت به انتخاب رشته اقدام نمايند
منبع :دفترچه راهنمای انتخاب رشته سنجش صفحه 12
شما کنکور تجربی دادی
خب پس میتونی 15000 تومن بدی که زحمتشو دوست محترمتون پیش از شما کشیده
بعد کنکور ریاضی یا انسانی رشته های بی آزمونشو انتخاب کنی

LinkBack URL
About LinkBacks

.gif)

.gif)
.gif)

الان رفتم سایت ثبت نام کنم دیدم معدلم اشتباه زده رفتم برگه ثبت نامم رو دیدم وای خودم اشتباه مال پیش رو وارد کردم.الان اون بالا نوشته اگه معدل مورد تایید نیست زیرش معدل درستو بنویسید بنظرتون اینکار کافیه؟یا میگن تقلب کردم؟اگه بخوام از سنجش بپرسم که وقت ثبت نام تموم میشه
نه خدا