X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 2111213 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 185
    1. Top | #166
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من آخر نفهمیدم الان به نفع منطقه دو شد یا به ضررش ؟ من رتبم 145 منطقه شده. پارسال با این رتبه دندون بهشتی یا تهران میووردم. امسالم میارم به نظرتون ؟

2. Top | #167
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepehrhj نمایش پست ها
      من آخر نفهمیدم الان به نفع منطقه دو شد یا به ضررش ؟ من رتبم 145 منطقه شده. پارسال با این رتبه دندون بهشتی یا تهران میووردم. امسالم میارم به نظرتون ؟
      شما چرا نگرانی شما که کرمانی هستی و غیر بومی تهران اتفاقا" امسال به نفع شما شده چون دیگه ناحیه ای نیست کشوریه اگه با این رتبه پارسال دندون تهران غیر بومی برداشته امسالم حتما" بر میداره

3. Top | #168
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط toofan425 نمایش پست ها
      منم این چیزی که شما میگین رو خوندم.ولی به نظرم اصلا عقلانی نیست.چون این طوری یه نفر با رتبه سهمیه منطقه دو ۹۰۰ و کشوری ۲۰۰۰ قبول نمیشه و بعد یه نفر با رتبه ۸۰۰ منطقه سه و رتبه کشوری ۵۰۰۰ قبول میشه.
      به قوله خوده سنجش این در راستای عدالت اموزشیه؟!!
      وقتی یه نفرتویه منطقه باامکانات کمتررتبه ش شده800حق داره باکسی ک امکاناتش بیشتره مقایسه بشه.

4. Top | #169
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme19 نمایش پست ها
      وقتی یه نفرتویه منطقه باامکانات کمتررتبه ش شده800حق داره باکسی ک امکاناتش بیشتره مقایسه بشه.
      70 درصد شهرای منطقه3 تمام امکانات منطقه 1 رو دارن! و هوای با سرب هم مصرف نمیکنن، ترافیک هم ندارن و ..
      اگه عدالت باشه باید ظرفیت منطقه 1 زیاد شه نه 3

5. Top | #170
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      70 درصد شهرای منطقه3 تمام امکانات منطقه 1 رو دارن! و هوای با سرب هم مصرف نمیکنن، ترافیک هم ندارن و ..
      اگه عدالت باشه باید ظرفیت منطقه 1 زیاد شه نه 3
      چطوره فقط تهرانیابرن دانشگا.........چ.ن هواروآلوده میکنن خودشون........منک نیومدم سرب نریختم توهواتون.........والا.بعدشم همین منطقه3روستاهایی داره ک مدرسه ندارن........ب بدبختی دانش آموزاش درس میخونن..........بیام برات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

6. Top | #171
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من تمام 6 صفحه رو خوندم ودیدم هر کسی حرف خودشو میزنه در یک کلام من فارسی هستم برای انتخاب 3 رشته لوکس تجربی به ترتیب کدوم شهر ها و استانها رو بزنم ضمنا پردیس هم میخوام بزنم مرسی
      ویرایش توسط last shot : 09 مرداد 1394 در ساعت 12:28

7. Top | #172
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme19 نمایش پست ها
      چطوره فقط تهرانیابرن دانشگا.........چ.ن هواروآلوده میکنن خودشون........منک نیومدم سرب نریختم توهواتون.........والا.بعدشم همین منطقه3روستاهایی داره ک مدرسه ندارن........ب بدبختی دانش آموزاش درس میخونن..........بیام برات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
      من گفتم 70 درصد!
      این 70 درصد تقریبا تمام دبیرای خوب تهران رو دارنا! 2 هفته پیش واسه سفر رفته بودیم آذربایجان غربی، از هر شهرش رد می شدیم با تابلو بزرگ دبیرا رو نوشته بود! واقعا تفاوتی از نظر آموزشی در شهرستانها با تهران نیست! ببین دعوا که نداریم! تهرانیا و کلان شهر ها هم مشکل خاص خودشون رو دارن! من رفت و برگشت هر روزم به مدرسه حدود 2 ساعت طول میکشید! داشتیم کسایی که 3 ساعت تو راه بودن! خب این بچه آیا میتونه بعد از این همه رفت و آمد درس بخونه؟؟؟
      هر کسی مشکلات خاص خودش رو داره..حالا بیا برام!

8. Top | #173
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      من گفتم 70 درصد!
      این 70 درصد تقریبا تمام دبیرای خوب تهران رو دارنا! 2 هفته پیش واسه سفر رفته بودیم آذربایجان غربی، از هر شهرش رد می شدیم با تابلو بزرگ دبیرا رو نوشته بود! واقعا تفاوتی از نظر آموزشی در شهرستانها با تهران نیست! ببین دعوا که نداریم! تهرانیا و کلان شهر ها هم مشکل خاص خودشون رو دارن! من رفت و برگشت هر روزم به مدرسه حدود 2 ساعت طول میکشید! داشتیم کسایی که 3 ساعت تو راه بودن! خب این بچه آیا میتونه بعد از این همه رفت و آمد درس بخونه؟؟؟
      هر کسی مشکلات خاص خودش رو داره..حالا بیا برام!
      من یک شهرستانیم و میگم حرفات خیلی خامه من پولشو دارم ولی دکتر x و y توی شهر تو هست این خزعبلات هم تحویل شهرستانیها نده الان از دست دست سنجش داغونم با این حرفات خودتو مزحکه نکن.مگه یه تهرونی بگه آموزش تهران مساوی شهرستانه!!!

9. Top | #174
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      حالا هم به صفحه 16 دفترچه یه نگاه بنداز ببنین چه بدبختی بزرگتری گریبان شهرستان رو گرفته حالا من و تو واسه 3 رشته لوکس تجربی شیراز با هم برابریم ما که حتی از اومدن برخی کتابا بیخبر میمونیم مگه به کمک نت اونم هرکی یه چیز میگه چون نمایندگی فار ندارم یا فلان انتشارات!رو سایتش هم 4تا صفحه گذاشته منو مجبور میکنه با این یه ذره از کتابش کل کتابو بخرم چون من محکومم به اطاعت به جرم شهرستانی بودن اما شما راحت کل کتابو ورق میزنی بالا پایین میکنی مشکلی باشه مستقیم میری سنجش ،میری قلمچی میری نشر فلان و بهمان .فهمیدی تهرونی ؟!دیگه راجع به شهرستان نظر نده علامه دهر !من توش بزرگ شدم تو ازش رد شدی
      ویرایش توسط last shot : 09 مرداد 1394 در ساعت 12:22

10. Top | #175
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      صفحه 54 و 55 هم آینه دق ماست 21 سال حبس . حالا سهمیه 50 50 هم دادن فهمیدم آقایون سنجش پسر دوستند از دخترا بدشون میاد امیدوارم نفری 7 تا دختر نصیبشون بشه!!

11. Top | #176
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پريسافرد نمایش پست ها
      من یک شهرستانیم و میگم حرفات خیلی خامه من پولشو دارم ولی دکتر x و y توی شهر تو هست این خزعبلات هم تحویل شهرستانیها نده الان از دست دست سنجش داغونم با این حرفات خودتو مزحکه نکن.مگه یه تهرونی بگه آموزش تهران مساوی شهرستانه!!!
      شهریه ی پارسال مدرسه ی من،15 میلیون تومن بود!من داشتم ، دادم! یه نفری توی تهران نداشته باشه نمیده! اونوقت یه مدرسه دولتی تو تهران خیلی ضعیف تر از یه مدرسه دولتی در یک روستاست! به خدا راست میگم!...تهران یه سری آدما امکانات آموزشی خوب و خیلی خوب دارن و بقیه بی نصیبن! تازه افرادی که مدرسه دولتی میرن، بعیده که تهش اصن سالم بمونن! برگ و ...
      یه کم سطح فکرت رو بیار بالا! بفهم چی میگی! دکتر x که میگی تو تهرانم میاد درس میده، ساعتی 1 تومن میگیره! گفتم در تاپیک های قبلی...
      اگه المپیاد بود ، قبول داشتمم امکانات شهرستانها کمه ولی کنکور اینطوری نیست! معلمای مدرسه ما که همشون هم تقریبا معروف بودن در دورترین نقاط کشور ، اهواز و ... هم درس میدادن!
      درست تر هم صحبت میکیردی بد نبودا...

12. Top | #177
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      ببین خواهر! درسته من شرایط تو رو درک نکردم ولی تو هم شرایط من رو درک نمیکنی...نمی فهمی چی میگم...سر جمع 10 تا مدرسه خوب در تهران وجود داره که میانگین هر ککدوم 25 تا تجربی داشته باشن میشه 250 تا فرض میکنیم 100 تا هم تو 2-3 تا موسسه خوب تهران، میشه 300 نفر که از امکانات خوب آموزشی بهره بردن...همین! قبوله که اینا در آسایش کامل درس خوندن اما بقیه چی؟ فرق بقیه با یه شهرستانی چیه؟ بخدا بد تره.میدونی چرا؟ چون پر از دغدغه فکریه..کلی چیزای بد تو این شهر دیده میشه که مغز آدم رو میبنده...شما که اینقدر منطقی صحبت میکنی(از نظر خودت) بحث رو جامع ببین

13. Top | #178
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      صفحه 54 و 55 هم آینه دق ماست 21 سال حبس . حالا سهمیه 50 50 هم دادن فهمیدم آقایون سنجش پسر دوستند از دخترا بدشون میاد امیدوارم نفری 7 تا دختر نصیبشون بشه!!
      هر چیزی اصولی داره...نمیشه که بر اساس خواست شما رفتار کنن
      تعداد پزشک های زن خیلی بیشتر از پزشگای مرد شده و این واسه یه جامعه نمیتونه مفید باشه
      عصبانیتت رو کنترل کن
      داروسازی ورودی 90 دانشگاه تهران، تعداد دخترا 2/5 برابر پسرا بود، این خوب میتونه باشه؟
      علی رغم اینکه همه میدونن شایستگی دخترا بیشتر هم هست

14. Top | #179
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      حالا هم به صفحه 16 دفترچه یه نگاه بنداز ببنین چه بدبختی بزرگتری گریبان شهرستان رو گرفته حالا من و تو واسه 3 رشته لوکس تجربی شیراز با هم برابریم ما که حتی از اومدن برخی کتابا بیخبر میمونیم مگه به کمک نت اونم هرکی یه چیز میگه چون نمایندگی فار ندارم یا فلان انتشارات!رو سایتش هم 4تا صفحه گذاشته منو مجبور میکنه با این یه ذره از کتابش کل کتابو بخرم چون من محکومم به اطاعت به جرم شهرستانی بودن اما شما راحت کل کتابو ورق میزنی بالا پایین میکنی مشکلی باشه مستقیم میری سنجش ،میری قلمچی میری نشر فلان و بهمان .فهمیدی تهرونی ؟!دیگه راجع به شهرستان نظر نده علامه دهر !من توش بزرگ شدم تو ازش رد شدی
      من در ماه حدود 50 ساعت صرف رفت و آمد به مدرسم میشد! شما میتونید با صرف حداکثر 10 ساعت خودتون رو به مرکز استانتون برسونید و کتاب خریداری بفرمایید با تمامی ضوابطی که ذکر کردید! اگه حرفم غلطه بگید! داریم یه بحث میکنیم دیگه...

15. Top | #180
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ده ساعت رفتن به مرکز استان به حرف آسونه فقط به حرف. صبح زود باید پاشی تا زود برسی شیراز به ترافیک نخوری. فکر میکنی رفتن به مرکز خاله بازیه؟ من امروز یک کتاب بخوام بگیرم پاشم برم شیراز هفته دیگه کتاب بخوام پاشم برم شیراز مگه الکیه خانواده باید برسونن چرا چون مسیر کتابفروشی یکسره که نیست با ماشین شخصی سریعتر میشه انجامش داد والا برو ترمینال و .....باید صبح زود راه بیفتیم چون ترافیک شیراز به خاطر یک طرفه بودن مسیرها وحشتناکه متروشم تازه راه افتاده محدودیت ساعت داره خیلی کم کار میکنه. اونم برخی مسیرها فعال شده نه همه.بعدشم باید برگردی خونه خونواده داغون شده اصلا هزینه بنزینش میدونی برای یک رفت و برگشت چقدر میشه خستگیش از اون هم مهمتره میدونی من قبلا کلاس یک استاد توی شیراز میرفتم با چند تا از بچه ها میرفتیم از مدرسه بدو بدو میرفتیم خونه ناهار هنوز نخورده سوار اتوبوس میشدیم واسه هفته 1 الی دو جلسه اون هم در اوج ترافیک کلاساش شروع میشد برای 3 ساعت کلاس از 11 ظهر تا حدود 11 شب درگیر بودیم تا برگردیم خونه داغون خسته اصلا خاطرش هم ما رو اذیت میکنه تو چیزی نمیدونی برای بحث دو طرف باید اطلاعات داشته باشند نه اینکه تو واقعیت رو ندونسته نظر بدی پافشاری هم کنی .

صفحه 12 از 13 نخستنخست ... 2111213 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)