اول واکنش اکسید شدن no را مینویسم : No+1/2 o2 ==>no2
پس 5.6 لیتر o2 مورد نیاز (0.25) نیاز به 0.5 مول no داره و نیم مول no پانزده گرم وزن داره و 15-17.3=2.3 گرم no2 وجود داره که برابر است با 0.05 مول ،که میشه با احتساب جرم نیتروژن در این مخلوط و تقسیم بر جرم کل درصد جرمی نیتروژن را بدست اورد
17.3/(0.05*14+14*0.5) که تقریبا برابر با 0.445 است
همین الان داشتم تست احتمالی شیمی 94 را جمع بندی می کردم برای اول اردیبهشت ، حرفی ندارم ، جز این که بگم به این پست تا حالا ، 2/1 % از بازید کننده ها به آن پاسخ دادند ، جالبه
جناب مومنی فقط نگید که دوباره میخواید تست های احتمالیتون رو 270 تومن بفروشی!!!!فروش تست احتمالی شیمی کنکور ۹۳
ارسال شده در دسته کلاس آنلاین
بازديد : 8,445 views
هرساله بعد از چندین ساعت مطالعه و بررسی اقدام به ارائه تست هایی که با درصد خیلی بالایی احتمال انتخاب در کنکور سال جاری دارند ، می نمایم . ره آورد اصلی این اقدام را کنکوری های عزیز قبل از روز آزمون کنکور احساس می کنند و آن ، ایجاد یک جمع بندی خوب با استفاده از روش های فوق سریع ( منحصر به فرد ) با استفاده از کلاس های آنلاین و یا حضوری کانون شیمی می دانند . تکرار می کنم بیشتر از این که بگوییم این تست ها در کنکور ۹۳ مطرح خواهد بود ، مهم این است که از من روش های انفجاری و فوق سریع را برای حل این تست ها بخواهید . برای کسانی که نمی توانند در کلاس های حضوری کانون شیمی شرکت کنند ، تدریس فوق حضوری از طریق کلاس آنلاین را قرار دادم که در همه لحظات در کنار کنکوری های عزیز باشم . در خانه بمانید و کنکور ۹۳ را به خانه خود بیاورید .
مومنی : استاد آنلاین کانون شیمی گرگان
نام کتاب طراح سوالات تاریخ و زمان ارائه قیمت به ريال تراکنش احتمالی شیمی 2 استاد مومنی 1خرداد 93 800/000 انتظار 94 احتمالی شیمی 3 استاد مومنی 2 خرداد 93 900/000 انتظار94 احتمالی شیمی 4 استاد مومنی 15 خرداد 93 1000000 انتظار 94
کسی که اینجا حل نمیکنه دلیل نداره تو خونه خودش حل نکنه ..من یکی که اصلا حوصله ندارم h o h بیام اینجا بنویسم یا اون برنامم که میان اینجا جواب میدن بچه ها کارشو بلد نیستم یا وقت عکس گرفتن از برگمو ندارم که بعد بیام اینجا اپلود کنم بذارم.. من تو خونه حل میکنم..شما که داری ثواب میکنین سوالارو میذارین دیگه حالا یکی اینجا ج بده یا تو خونه فرقی نمیکنه لطفا به این تاپیک نظم بدین
سوال از سازوکار سوسک بمب افکن ، به اعتقاد من ، اگر امسال قراره سوالی از قانون هس و مراحل آن تستی طرح شود ، می تونه این تست باشه .
خلاف قوانین
ویرایش شده.
you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
کـــــــــاش زنــــــدگی از آخـــــــــر به اول بـــــــود...
پیـــــــــــر به دنیـــــــا می آمدیــــــــــــم...
آنـــگاه در رخــــداد "عشــــــــق" جـــــــوان میشدیــــــــــــم...
سپس کــــودکــــی معصـــــــــــوم میــــــشدیــــــــــــم.. .
و در نیـــــــــــــمه شبــــــی با نــــــــوازش مــــــــــادر...
آرام میــــــمردیــــــــــــم ...
ویرایش توسط faal_nazari : 28 فروردین 1394 در ساعت 01:02
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)