آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 12 از 22 نخستنخست ... 2111213 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 318
    1. Top | #166
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ostadmomeni نمایش پست ها
      این تست را با حساسیت هر چه تمام تر پاسخ دهید .
      فایل پیوست 24086
      این مسیله قاعدتا باید به این روش حل بشه :تعداد مول اولیه و انتهای hcl رو که داریم هر مول hcl یک مول naoh را خنثی می کند===> تعداد مول مصرفی naoh=تعداد مول خنثی شده hcl
      چون تعداد مول hcl در حالت دوم خیلی کمه میشه ازش صرف نظر کرد و به همون مول اولیه که میشه تعداد مول خنثی ش ده ی hcl و مول مصرفی naoh اکتفا کرد. تعداد مول رو ضربدر جرم مولی می کنی گرم naoh به دست میاد.با این حال جوابی که من به دست آوردم بین گزینه ها نیست نمی دونم دیگه باید از چه روشی رفت
      کـــــــــاش زنــــــدگی از آخـــــــــر به اول بـــــــود...

پیـــــــــــر به دنیـــــــا می آمدیــــــــــــم...

آنـــگاه در رخــــداد "عشــــــــق" جـــــــوان میشدیــــــــــــم...

سپس کــــودکــــی معصـــــــــــوم میــــــشدیــــــــــــم.. .

و در نیـــــــــــــمه شبــــــی با نــــــــوازش مــــــــــادر...

آرام میــــــمردیــــــــــــم ...

2. Top | #167
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط faal_nazari نمایش پست ها
      این مسیله قاعدتا باید به این روش حل بشه :تعداد مول اولیه و انتهای hcl رو که داریم هر مول hcl یک مول naoh را خنثی می کند===> تعداد مول مصرفی naoh=تعداد مول خنثی شده hcl
      چون تعداد مول hcl در حالت دوم خیلی کمه میشه ازش صرف نظر کرد و به همون مول اولیه که میشه تعداد مول خنثی ش ده ی hcl و مول مصرفی naoh اکتفا کرد. تعداد مول رو ضربدر جرم مولی می کنی گرم naoh به دست میاد.با این حال جوابی که من به دست آوردم بین گزینه ها نیست نمی دونم دیگه باید از چه روشی رفت
      سلامی دیگر ، تلاش شما مورد تقدیر است ، و در ضمن ، انگار این انجمن فقط ( فعال نظری ) را دارد و دیگران صورت مسئله را پاک می کنند ، تا واقعیت کنکور را نبینند .
      قدری بیشتر فکر کن دوست عزیز ، مسلما تو می تونی این سوال را حل کنی

3. Top | #168
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلامی دیگر ، تلاش شما مورد تقدیر است ، و در ضمن ، انگار این انجمن فقط ( فعال نظری ) را دارد و دیگران صورت مسئله را پاک می کنند ، تا واقعیت کنکور را نبینند .
      قدری بیشتر فکر کن دوست عزیز ، مسلما تو می تونی این سوال را حل کنی
      گزینه ی 3 یعنی 0.44
      اول مقدار NaOH که نیازه تا خنثی بشه رو حساب میکنیم که میشه 0.04. بعد مقدار NaOH برای اینکه غلظت OH بشه 10 به توان منفی 1 رو حساب میکنیم که میشه 0.4 پس در مجموع 0.44

4. Top | #169
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من pOH معلممون یاد نداده بهمون ولی از h3o همین 0.44 به دست آوردم
      ضرورت داره poh یاد بگیرم؟

5. Top | #170
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      استادیه سوال داشتم اگه اشکالی نداره همین جا مطرحش کنم...
      نام: Untitled.jpg نمایش: 60 اندازه: 40.4 کیلو بایت

تو این واکنش وقتی میگه stp مگه نباید فاز آبو مایع در نظر بگیریم وفقط به نیتروژن توجه کنیم؟ولی اینجا آبم گاز درنظر گرفته و جوابش ازین طریق بدست میاد!
      تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

6. Top | #171
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام استاد مومنی لطفا اگه میشه کل تست هایی رو که تا حالا مطرح کردید رو در قالب یک فایل یکجا قرار بدید تا بتونیم تو نزدیکای کنکور دوباره تمرین کنیمشون.

7. Top | #172
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behrouz نمایش پست ها
      استادیه سوال داشتم اگه اشکالی نداره همین جا مطرحش کنم...
      نام: Untitled.jpg نمایش: 60 اندازه: 40.4 کیلو بایت

تو این واکنش وقتی میگه stp مگه نباید فاز آبو مایع در نظر بگیریم وفقط به نیتروژن توجه کنیم؟ولی اینجا آبم گاز درنظر گرفته و جوابش ازین طریق بدست میاد!
      سلام ، قبلا هم در این پست فکر کنم توضیح دادم ، آره طراح سوال باید می گفت ( شرایط آزمایش ) و ما می دانیم که در مخلوط گازها ، از قانون حجمی گیلوساک استفاده کنیم ، قانون آووگادرو ملاک محاسبه نخواهد بود . پس این اشتباه ، تاثیری بر جواب نخواهد داشت .

8. Top | #173
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dmb نمایش پست ها
      سلام استاد مومنی لطفا اگه میشه کل تست هایی رو که تا حالا مطرح کردید رو در قالب یک فایل یکجا قرار بدید تا بتونیم تو نزدیکای کنکور دوباره تمرین کنیمشون.
      درود من بر شمای کنکوری ، حتما این کار انجام خواهد شد ، ولی این پروسه هنوز ادامه دارد تا 31 فروردین ،

9. Top | #174
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      درود من بر شمای کنکوری ، حتما این کار انجام خواهد شد ، ولی این پروسه هنوز ادامه دارد تا 31 فروردین ،
      از شما استاد گرامی تشکر میکنم بابت سوالای عالیتون.میشه لطفا بگید ما از کجا باید متوجه میشدیم که یونش اگزالیک اسید دومرحله ای و درجه تفکیک یونی مرحله دومش مهم نیست؟چون تو سوالای خارج کشور امسال دیدم

10. Top | #175
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      از شما استاد گرامی تشکر میکنم بابت سوالای عالیتون.میشه لطفا بگید ما از کجا باید متوجه میشدیم که یونش اگزالیک اسید دومرحله ای و درجه تفکیک یونی مرحله دومش مهم نیست؟چون تو سوالای خارج کشور امسال دیدم
      سلام
      1- باید در کلاس اشاره می شد و چندین مثال برای روشن تر شدن این مطلب
      2- در حاشیه سمت چپ صفحه 59 کتاب درسی این مطلب در باره فسفریک اسید مطرح شده بود که در کتاب چال 93 به چشم نمی خورد ، ولی از آن جایی که نظارتی دقیق بر سوالات کنکور نیست ، باز هم م یگویم که توسط دبیر باید در کلاس گفته می شد .
      3- حالا من به شما می گویم که در تفکیک های متوالی اسید های چند ظرفیتی ( ضعیف ) به دلیل کم بودن ثابت تفکیک های دوم و سوم ، فقط غلظت یون هیدرونیوم ناشی از تفکیک اول را در نظرمی گیریم
      4- یادت باشه برای کنکور امسال ، اگر برای سولفوریک اسید سوالی طرح شد و ثابت تفکی ها را دادند ، مثلا گفته می شود که تفکیک اول زیاد و عدد با توان منفی تفکیک دوم را نیز بدهند ( که من الان نمی تونم عددش را تایپ کنم ) حتما باید هر دو تفکیک را در نظر بگیری
      5
      - منتظر باش که سولفوریک اسید در مسیر تست های احتمالی مورد سوال واقع خواهد شد . پس بر روی آن مطالعه کنید .

11. Top | #176
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام
      1- باید در کلاس اشاره می شد و چندین مثال برای روشن تر شدن این مطلب
      2- در حاشیه سمت چپ صفحه 59 کتاب درسی این مطلب در باره فسفریک اسید مطرح شده بود که در کتاب چال 93 به چشم نمی خورد ، ولی از آن جایی که نظارتی دقیق بر سوالات کنکور نیست ، باز هم م یگویم که توسط دبیر باید در کلاس گفته می شد .
      3- حالا من به شما می گویم که در تفکیک های متوالی اسید های چند ظرفیتی ( ضعیف ) به دلیل کم بودن ثابت تفکیک های دوم و سوم ، فقط غلظت یون هیدرونیوم ناشی از تفکیک اول را در نظرمی گیریم
      4- یادت باشه برای کنکور امسال ، اگر برای سولفوریک اسید سوالی طرح شد و ثابت تفکی ها را دادند ، مثلا گفته می شود که تفکیک اول زیاد و عدد با توان منفی تفکیک دوم را نیز بدهند ( که من الان نمی تونم عددش را تایپ کنم ) حتما باید هر دو تفکیک را در نظر بگیری
      5
      - منتظر باش که سولفوریک اسید در مسیر تست های احتمالی مورد سوال واقع خواهد شد . پس بر روی آن مطالعه کنید .
      واقعا ممنونم میشه لطفا از اسید و باز تستهای بیشتری حل کنید یا اگه جزوه ای دارید از اسید و باز که حرفه ای باشه ؟قیمتشم بگید.

12. Top | #177
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      یه سوال دیگه این درجه تفکیک یونیو تو فرمول ثابت یونش من متوجه نشدم کی باید قرار بدم کی نه الان بازرگان گفته اگه اسید ضعیف بود یا کمتر از 1 دهم بود نزارید ولی تو کنکور 93 سوال دادن تو ریاضی خارج کشور اولا اسید ضعیفه ولی تو فرمول گذاشتن دوما معادله سخت درجه دوم شده ادم میمونه چی کار کنه ممنمون میشم راهنمایی کنید

13. Top | #178
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      یه سوال دیگه این درجه تفکیک یونیو تو فرمول ثابت یونش من متوجه نشدم کی باید قرار بدم کی نه الان بازرگان گفته اگه اسید ضعیف بود یا کمتر از 1 دهم بود نزارید ولی تو کنکور 93 سوال دادن تو ریاضی خارج کشور اولا اسید ضعیفه ولی تو فرمول گذاشتن دوما معادله سخت درجه دوم شده ادم میمونه چی کار کنه ممنمون میشم راهنمایی کنید
      سلام ، درجه تفکیک ، فقط برای تعیین غلظت یون هیدرونیوم برای اسید ضعیف و غلظت یون هیدروکسید برای باز ( قلیا ) ضعیف به کار می رود . و یا بخواهیم با توجه به ثابت یونش ، درجه تفکیک را پیدا کنیم و یا بر عکس ، اگر سوال قید کرد تقریبی ، یعنی می توانی از روش تقریبی حل کنی ، و گرنه از روش دقیق باید حل کنید . اصلا با تاکید می گویم که روز آزمون و کنکور باید روش دقیق را در نظر بگیری ( مگر قید شود تقریبی ) حالا یک مشکل پیش می آید ، آن هم حل معادله درجه دوم که چند وقته دنبال روشی سریع برای حل معادله درجه دوم می گردم ( حتی با مطالعه کد و برنامه ماشین حساب ها ) که فقط با نگاه ( چشمی ) حل شود . ( فعلا موفق نشدم .) ( یاد آوری : من هم این چهار پنج روش مرسوم را بلدم ، ولی وقت گیر است . )
      یک توصیه سر کلاس به شاگردانم دارم : من می گم که از روش تقریبی حل کنید ولی دنبال جواب دقیق بگردی در بین گزینه ها . یعنی اگر به روش تقریبی غلظت یون هیدروکسید را 0.48 آوردی ، جواب دقیق ، مقداری کم تر از آن خواهد بود ، یعنی 0.46 یا 0.44 و این ترفند کاملا جواب می دهد .
      حالا دانش آموز می گوید که هر دو جواب در بین گزینه ها می باشد !! جواب من : روش دقیق یا عدد دقیق را انتخاب کنید ( مثل : شیمی پیش 2 کنکور خارج 93 )
      نام: 89.jpg نمایش: 57 اندازه: 75.1 کیلو بایت
      نام: 90.jpg نمایش: 56 اندازه: 59.9 کیلو بایت

14. Top | #179
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ترکیب مباحث ، ترکیب مطالب ، این است رمز درجه سختی سوالات کنکور ، دریابید که آیا می تواند مطالبی را درک کرده اید ، در ذهن شما زنده کند .
      اینو خودم نتونستم دادم معلممون اونم گفت که خارج از کتابه و
      تو محاسباتشم فرمولا خارجی زیاد بود
      از آخر .39 یعنی گزینه 2 رو به دست آورد
      اگه روشی در سطح ما داره میشه بگین استاد؟

15. Top | #180
      پاسخگوی ارشد

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alimajdi نمایش پست ها
      اینو خودم نتونستم دادم معلممون اونم گفت که خارج از کتابه و
      تو محاسباتشم فرمولا خارجی زیاد بود
      از آخر .39 یعنی گزینه 2 رو به دست آورد
      اگه روشی در سطح ما داره میشه بگین استاد؟
      سلام ، کنکور یک سطح ارزشیابی دارد که این سطح برای همه یکسان است . در ضمن ، هیچ یک از این سوالات ترکیبی خارج از محتوا و چارچوب کنکور نیست .
      مشکل اینجاست : من نمی دونم که سطح شما در چه حدی است . سرچ کنید پاسخ سوال را بچه ها گذاشتند .

صفحه 12 از 22 نخستنخست ... 2111213 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)