خب دیگه دوستان...منم برم...
روزتون خوش...
خوب بخونید :yahoo (1):
فعلا...
خب دیگه دوستان...منم برم...
روزتون خوش...
خوب بخونید :yahoo (1):
فعلا...
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
بچه ها ی سوال
هرکی جواب داد خواهشا باتوضیح کامل بگه...میخوام برام خوب جا بیفته
هنگامی که tRNA ی موجود درجایگاهA ریبوزوم به یک رشته ی پلی پپتیدی با34 امینواسید متصل است تا ان لحظه.................
1)34 کدون وارد جایگاهP شده است
2)ریبوزوم33بار بر روی mRNA جابجا شده است
3)32کدون به جایگاه A وارد شده است
4)ریبوزوم به اندازه ی 96 نوکلئوتید جابجا شده است
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
یه ریاضی هم بپرسم
دریک همایش 5نفر جهت سخنرانی ثبت نام کرده اند.چندطریق ترتیب سخنرانی برای انان وجود دارد بطوریکه بین
سخنرانی دو فرد موردنظر a وb فقط یک نفر سخنرانی کند.
1)20
2)24
3)36
4)40
اینم اگه میشه توضیح بدین هرکی بلده
سلام بچه ها خوبید ؟ بعضی از پیامارو خوندم ایشالا همتون موفق باشید هر روز بیشتر از دیروز![]()
بچه ها اومدم یه کم بهم کمک کنید در واقع بهم روحیه بدید :d امروز پنجمین روزیه که هیچیه هیچی نمیخونم !!! یعنی داشتم خوب میخوندم هم انگیزه رو داشتم هم روحیه و انرژی مثبتـو ... اما یهو یه مشکلی پیش اومد بعدشم که عید و مهمونی... منم یهو ول کردم
پرواضحه که به آزمون فردا ( جمعه ) نمیرسم چون تقریبا خیلی کم خوندم![]()
الانم خیلی استرس دارم به نظرتون میرسم که تا آزمون بعدی جبران کنم ؟؟؟![]()
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
تو سوال زیست گزینه 2 درسته ؟
بذار توضیح بدم ، البته تا اونجایی که من میدونم ؛ گزینه 1 غلطه بخاطر اینکه کدون aug از اول بسم الله تو جایگاه a بوده و نرفته تو p ؛ گزینه 3 غلطه بخاطر اینکه وقتی هنوز trna قبلی تو ریبوزومه ؛ ریبوزوم حرکت نکرده ؛؛ نکته : trna جدید وارد جایگاه a شده ؛ گزینه 4 ام غلطه بخاطر اینکه باید ریبوزم به اندازه ی 3*33=99 نوکلئوتید جابجا بشه ؛ خدا کنه درست گفته باشم ، سوالش خیلی سخته
ریاضی هم ؛ a , b و اون یاروی بینشون رو چون سه تاشون انتخاب شدن برا حرف زدن یه جایگشت حساب میکنیم ، اینا ( یعنی a,b و یارو نخودیه ) + 2 تا که مونده بودن میشن 3! ------------- این تا اینجا ------------- حالا خود اون دوتا a,b ای ها که پارتشون کلفته تشکیل یه جایگشت خودمختار میدن (یعنی اونقده زور دارن که کسی نمیشه بهشون بگه بالا چشمت ابرویه ! ) -------- پس اینا هم شدن 2! اختصاصی ------------ موند اون بدبخت بیچاره ای که رفته کلی پول خرج کرده و تست داده و کلی مطلب حفظ کرده اینم میشه احتمال انتخاب 1 نفر از 3 نفر ( چون a,b پارتشون کلفت بوده و از قبل انتخاب شدن ) اینم چون توش ترتیب مهم نیست میشه (1و3) c ------------------ خوب حالا وقت ضرب کردنه ============= 3! ضرب دره 2! ضرب دره (1و3) c میشه ؟؟؟؟ خودت حساب کن بقیشو
سلام بچه ها چه خبرا..خوبین خوشین...من که اندر احوالاتم بگم که به همه ی درسای قلم چی رسیدم واسه ازمون فردای قلم چی به جز امار و فیزیک بحث حرکت شناسیش!البته امار رو مباحث حفظیاش رو خوندم مطمئنم یکی از سوالای ازمون فردا هم متغیر های امار هست!البته خیلی تنبلی کردم واقعا!!اصلا از خودم راضی نیستم...میتونستم حرکت رو هم بخونم ولی دیگه تنبلی اجازه نداد!!!کلا روش خوندنم هم باید از این هفته یه تغییراتی توش بدم و در کل باید خیلی بیشتر تلاش کنم!!!کلا تو طول این دو هفته نهایتا 80 ساعت تونستم درس بخونمدر کل ولی با ادعای کامل میخوام برم سر جلسه قلم چی سرمم این جوری با افتخار بعد از ازمون بالا بگیرم
خوب دیگه من برم هر چی که خوندمو مرور کنم که انگار اب کوبیدم تو هاون اگه مرور نکرده برم سر جلسه..فعلا...
جواب گزینه4هست!
ببین سارا وقتی تو پلی پپتید ازاد شده رو در نظر میگیری تعداد جابه جایی هاتn-1هستش!
اما این پلی پپتید تو جایگاه aهستش پس 2جابه جایی کمتر از رشته پلی پپتیدی متصل به خودش رو داره!پس میشه32کدون جابه جایی!32رو ضرب3کنی میشه 96!
حله؟؟؟
اگه نشد بهم پ بده بیشتر توضیحش بدم!
بعله کاملا درسته!
هر عدد به توان منفی معکوس اون عدد به توان مثبت میشه!
عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
سلام دوستان ....
من دانشجوی پزشکی تهران هستم و هم مشاور تحصیلی .
اگر کسی سوالی داشت با شرح کامل شرایطش برای من ایمیل کنه .من در اسرع وقت به صورت رایگان پاسخ همه ی سوالات دوستان و می دهم.
dr.moshavertahsili@gmail.com
سلام دوستان ....
من دانشجوی پزشکی تهران هستم و هم مشاور تحصیلی .
اگر کسی سوالی داشت با شرح کامل شرایطش برای من ایمیل کنه .من در اسرع وقت به صورت رایگان پاسخ همه ی سوالات دوستان و می دهم.
dr.moshavertahsili@gmail.com
در حال حاضر 260 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 260 مهمان)