در لابه لای صحبتم عرضمو رسوندم برادر من حسرت حماقت را نخور یعنی اینکه عمران بهتر بود دیگه!!اصلا دانشکاه نوشیروانی در مهندسی بهتر از بابلسر هست اما بابلسرهم در زمینه مهندسی در سراسری ها بد نیست اما چون نوشیروانی صتعتی هست فقط این یک مزیت عالی برای دانشجویانش هست
حالا خودتون میدونین و صاحبت اختیارید.

عمران علم و صنعت چقدر رتبه های بالا گرفته، همه رو 3 رقمی گرفته، سال 92 تو منطقه 1 تا نزدیک 1200 هم گرفته بود.
معماری علم و صنعت قبول میشدم، ولی ازش متنفرم، اصلا فیزیک نداره و همه اش نقاشی و کاردستیه.
Math & Physics are fun

بچها همه داریند میرید من این اخریه یچی بگم
من تازه الان فهمیدم کارنامه سبز چجوریه ینی چندروز پیش فهمیدم
بعد رفتم دیدم کارنامه سبزمو که مال پارسال بود
هیچی دیگه دیدمششش.......چ روزا مذخرفی بوووووود
محدثه خسته نباشید خخخخخخخخ
رفع اسپم: ان شالله همتون موفق بشیدددد
دعام کنید ماوبقیه کنکوری ها هم موفق بشیمممممم((
ویرایش توسط MohadeseH_M5R : 22 شهریور 1393 در ساعت 23:23
یه سوال
اگه فاصله من تا آخرین نفر قبولی یه رشته خیلی کم باشه . امکان وجود داره که بعد چندترم انتقالی ببگیریم. با وجود انصرافی های اون رشته ودانشگاه
کاش اینها حرفم را نمی فهمیدند
اینها حرفم را بد می فهمند
که از هزار نفهمیدن بدتر است
حرارت لازم نیست گاهی از سردی نگاهش آتش میگیرم
بچه ها ازاد هم انخاب رشته اش رو شروع کرد،این همینه که میشه بدون کنکور رو دوباره انتخاب رشته کرد دیگه؟؟؟
دوباره باید کارت بخریم؟؟؟چرااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااا:yahoo (19):
الان اینجا جاهایی که میخواستیم رو بزنیم که اوندفعه نزدیم دیگه؟؟؟
جوابش کی میاد؟؟
کاش اینها حرفم را نمی فهمیدند
اینها حرفم را بد می فهمند
که از هزار نفهمیدن بدتر است
حرارت لازم نیست گاهی از سردی نگاهش آتش میگیرم
ویرایش توسط ehsan123dg : 23 شهریور 1393 در ساعت 00:00
جالبه...تو بعضیاش با اختلاف 10نفر مردود شدم--رتبه داوطلب 33, آخرین22یا 71-52 یا 89-64...تکمیل ظرفیت قبول میشم اینارو...اما واقعا به سرم زده برم...!!!فک نمیکردم اینقد زود عقایدم عوض شه..!!!
آره...من ازونایی بودم که میگفتم هرچی باشه ایران کشور منه...آره میرم یه کشور دیگه میگردم تفریح میکنم بر میگردم ایران...اما الان که دارم مثلا سریالای خارجیو میبینم...اون آزادی اون تکنولوژی اون درک و فهم یه جورایی خودمو میذارم جای اونا میبینم نه نمیشه اونارو ول کنی بچسبی به ایران...تا وقتی گزینه روی میز نبود اینقد عمیق در موردش فک نمیکردم...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)