نوشته اصلی توسط
Rezagh19k
سلام رفقا امیدوارم حالتون خوب باشه
رفقا فقط میخوام بنویسم از خودم شاید کسی هم مثل من باشه و نیاز داشته باشه به راهنمایی من
ببینید رفقا من سال ۱۴۰۰ فارغ تحصیل شدم و سال ۱۴۰۱ تو دانشگاه پیام نور ثبت نام کردم تا به خدمت سربازی نخورم و پشت کنکوری بمونم
شاید بپرسید خوب حالا چی آوردی توی این سالها
صادقانه بگم هیچی هیچی نیاوردم
پس چه غلطی میکردی الان میگم دو سال اول که من شش ماه سال رو خوش میگذروندم و میگفتم خیلی وقت هست حالا و دلمو خوش میکردم به تاپیک های قبولی در ۳ ماه و دو ماه اما وقتی میرفتم برا کنکور بخونم حجم زیادی از کتاب ها و دی وی دی ها و تست های زده نشده رو روبروی خودم میدیدم و تازه بعد از یک ماه مغز کمال گرام بهم میگفت تو درست نخوندی برگرد از اول اینجوری فایده نداره و من مجددا بر میگشتم تا اون شش ماه هم تموم میشد دو سال بعدی من کمال گرایی رو کنار گذاشتم اما هر دو کنکور رو بد دادم چون توی شش ماه نتونستم سرعت تست زنی رو زیاد کنم و همچنین هنوز در فهم یکسری مسائل مشکل داشتم
و بله اینجوری شد که من الان بیست و سه ساله هستم و هنوز پشت کنکوریم دوست من ایا تو هم مثل منی؟
بیا همینجا تمومش کنیم کمال گرایی رو وقت تلف کردن رو امروز و فردا رو
بیخیال تاپیک های قبولی در سه ماه قبولی در یک ماه صادقانه بگم اونابی که تو سه ماه قبول شدن یا نابغه بودن یا زکانی کنکور دادن که تاثیر معدل مثبت بوده و کنکور هم نسبت به کنکور الان ساده تر بوده زمانی که سئوال کنکورشون این بوده هیدر بازو دارد یا تاژک نه مثل الان که فقط صورت سئوال شیش تا خطه
بیا از همین الان برای کنکور ۱۴۰۶ بخونیم بدون کمال گرایی بدون وقت تلف کردن اره از همین الان نیازی نیست صبر کنیم تا یه رور خاص برسه و اون روز شروع کنیم نیازی نیست ده تا خودکار رنگی و همه کتاب تستا و همه منابع و داشته باشی و هر روز صبح ساعت ۸ صبح از خواب بیدار بشی و درس بخونی باور کن من این مسیرو چهار ساله رفتم و هیچی نشدم تو باید درس بخونی در هر ساعتی در هر شرایطی کنکور شوخی بردار نیست که تو سه ماه پزشکی بیاری کنکور یه غوله جلوی راه تو و من ما باید با تمام وجودمون درس بخونیم میگن نباید از دانش آموزان ماشین تست زنی ساخت متاسفم ولی حقیقت اینه که تو باید تبدیل بشی به یه ماشین تست زنی سریع دقیق بدون خطا چون رقیباتم همینن گول این حرفا رو نخور میگن بیشتر شرکت کننده های کنکور سیاهی لشگرن الان منی که تجربیم هر سال پونصد هزار نفر رقیبمن بیشترشون بشن چهارصد هزار نفر صد هزار نفر دیگه که سیاهی لشگر نیستن چطور تو سه ماه شکستشون بدم
خودتو گول نزن رفیق من. من این مسیرو چهار ساله دارم میرم نشو مثل من بیا از همینجا با هم شروع کنیم
من هدفم دندان پزشکی شیرازه امسالم سنوات تحصیلیم تو پیام نور تمام میشه و بعد از انصراف یک سال مهلت معرفی دارم یعنی من امسال اخرین شانسمه اگه پسری نذار سرنوشتت بشه مثل من
راستی تاپیکای من جدی شروع میکنم و از امروز شروع میکنم و اینا رو هم بیخیال تو پیج من بگردی از سال ۱۴۰۲ تا الان من دارم همین چرت و پرتا رو مینویسم
ببخشید رفقا زیاد نوشتم حوصلتون سر رفت
امیدوارم هم من هم شما عزیزان موفق باشید
راستی یه سری از بچه ها از عید امسال شروع کردن به خوندن هدف من از این حرفا نا امید کردن اون عزیزان نبود من فقط چیزی که خودم بودمو نوشتم و نه چیز دیگه ای و همچنین هدف هم مهمه برای هدف من یعنی دندان پزشکی شیراز سه ماه وقت مثل یه شوخی خنده داره
خلاصه که ببخشید زیاد نوشتم موفق باشید عزیزان دلم