X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 19
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

نمیدونم چی بنویسم در موردش

سلام رفقا امیدوارم حالتون خوب باشه
      رفقا فقط میخوام بنویسم از خودم شاید کسی هم مثل من باشه و نیاز داشته باشه به راهنمایی من
      ببینید رفقا من سال ۱۴۰۰ فارغ تحصیل شدم و سال ۱۴۰۱ تو دانشگاه پیام نور ثبت نام کردم تا به خدمت سربازی نخورم و پشت کنکوری بمونم
      شاید بپرسید خوب حالا چی آوردی توی این سالها
      صادقانه بگم هیچی هیچی نیاوردم
      پس چه غلطی میکردی الان میگم دو سال اول که من شش ماه سال رو خوش میگذروندم و میگفتم خیلی وقت هست حالا و دلمو خوش میکردم به تاپیک های قبولی در ۳ ماه و دو ماه اما وقتی میرفتم برا کنکور بخونم حجم زیادی از کتاب ها و دی وی دی ها و تست های زده نشده رو روبروی خودم میدیدم و تازه بعد از یک ماه مغز کمال گرام بهم میگفت تو درست نخوندی برگرد از اول اینجوری فایده نداره و من مجددا بر میگشتم تا اون شش ماه هم تموم میشد دو سال بعدی من کمال گرایی رو کنار گذاشتم اما هر دو کنکور رو بد دادم چون توی شش ماه نتونستم سرعت تست زنی رو زیاد کنم و همچنین هنوز در فهم یکسری مسائل مشکل داشتم
      و بله اینجوری شد که من الان بیست و سه ساله هستم و هنوز پشت کنکوریم دوست من ایا تو هم مثل منی؟
      بیا همینجا تمومش کنیم کمال گرایی رو وقت تلف کردن رو امروز و فردا رو
      بیخیال تاپیک های قبولی در سه ماه قبولی در یک ماه صادقانه بگم اونابی که تو سه ماه قبول شدن یا نابغه بودن یا زکانی کنکور دادن که تاثیر معدل مثبت بوده و کنکور هم نسبت به کنکور الان ساده تر بوده زمانی که سئوال کنکورشون این بوده هیدر بازو دارد یا تاژک نه مثل الان که فقط صورت سئوال شیش تا خطه
      بیا از همین الان برای کنکور ۱۴۰۶ بخونیم بدون کمال گرایی بدون وقت تلف کردن اره از همین الان نیازی نیست صبر کنیم تا یه رور خاص برسه و اون روز شروع کنیم نیازی نیست ده تا خودکار رنگی و همه کتاب تستا و همه منابع و داشته باشی و هر روز صبح ساعت ۸ صبح از خواب بیدار بشی و درس بخونی باور کن من این مسیرو چهار ساله رفتم و هیچی نشدم تو باید درس بخونی در هر ساعتی در هر شرایطی کنکور شوخی بردار نیست که تو سه ماه پزشکی بیاری کنکور یه غوله جلوی راه تو و من ما باید با تمام وجودمون درس بخونیم میگن نباید از دانش آموزان ماشین تست زنی ساخت متاسفم ولی حقیقت اینه که تو باید تبدیل بشی به یه ماشین تست زنی سریع دقیق بدون خطا چون رقیباتم همینن گول این حرفا رو نخور میگن بیشتر شرکت کننده های کنکور سیاهی لشگرن الان منی که تجربیم هر سال پونصد هزار نفر رقیبمن بیشترشون بشن چهارصد هزار نفر صد هزار نفر دیگه که سیاهی لشگر نیستن چطور تو سه ماه شکستشون بدم
      خودتو گول نزن رفیق من. من این مسیرو چهار ساله دارم میرم نشو مثل من بیا از همینجا با هم شروع کنیم
      من هدفم دندان پزشکی شیرازه امسالم سنوات تحصیلیم تو پیام نور تمام میشه و بعد از انصراف یک سال مهلت معرفی دارم یعنی من امسال اخرین شانسمه اگه پسری نذار سرنوشتت بشه مثل من
      راستی تاپیکای من جدی شروع میکنم و از امروز شروع میکنم و اینا رو هم بیخیال تو پیج من بگردی از سال ۱۴۰۲ تا الان من دارم همین چرت و پرتا رو مینویسم
      ببخشید رفقا زیاد نوشتم حوصلتون سر رفت
      امیدوارم هم من هم شما عزیزان موفق باشید
      راستی یه سری از بچه ها از عید امسال شروع کردن به خوندن هدف من از این حرفا نا امید کردن اون عزیزان نبود من فقط چیزی که خودم بودمو نوشتم و نه چیز دیگه ای و همچنین هدف هم مهمه برای هدف من یعنی دندان پزشکی شیراز سه ماه وقت مثل یه شوخی خنده داره
      خلاصه که ببخشید زیاد نوشتم موفق باشید عزیزان دلم

2. Top | #2
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      به نظرم بشین برای چهار و صد پنج‌ بخون و اشتباه های سال های پیش رو تکرار نکن و هی عقب ننداز این سال های کنکورو.صادقانه‌بگو سال های پیش هم همین موقع همین حرفو زدی .مرد باش و امسال رو بکن آخرین سال کنکور و دیگه اجازه نده بکشه سال بعد .صد خودتو واسه همین امسال بزار شد شد نشد هم پشیمونی نداری .فعلا که امسال تموم نشده .اصلا پزشکی نشد مهم نیست .اما سعی کن چیزی که شروع کردی رو نیمه تموم نذاری !این نیمه تموم گذاشتن مرحله قبل باعث نمیشه مرحله بعد کامل باشه ..
      تازه سه ماه نیست .کنکور تعویق داره بلکه شد چهار ماه فرصت .واقعا کم نیست چهار ماه .خیلی چیز هارو میشه عوض کرد .میشه از صفر رسید به پنجاه .

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      خب اگه کنکور امسال و ثبت نام کردی بشین برا همین امسالم تو این چند ماه تلاشتو بکن لااقل عادت می‌کنی به درس خوندن و به قول خودت کمالگراییت کمتر میشه ،در واقع از الان شروع کن به خوندن تا کنکور ۴۰۶ در این حین کنکور ۴۰۵هم شرکت می‌کنی و نقاط ضعف و قوت خودتو بهتر می‌شناسی، اگه خوب تلاش کنی حتی ممکنه نتیجه نسبتا مطلوبی بگیری تو این کنکور که نور امیدت باشه!

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rezagh19k نمایش پست ها
      رفقا فقط میخوام بنویسم از خودم شاید کسی هم مثل من باشه و نیاز داشته باشه به راهنمایی من
      ببینید رفقا من سال ۱۴۰۰ فارغ تحصیل شدم و سال ۱۴۰۱ تو دانشگاه پیام نور ثبت نام کردم تا به خدمت سربازی نخورم و پشت کنکوری بمونم
      پس چه غلطی میکردی الان میگم دو سال اول که من شش ماه سال رو خوش میگذروندم و میگفتم خیلی وقت هست حالا و دلمو خوش میکردم به تاپیک های قبولی در ۳ ماه و دو ماه اما وقتی میرفتم برا کنکور بخونم حجم زیادی از کتاب ها و دی وی دی ها و تست های زده نشده رو روبروی خودم میدیدم و تازه بعد از یک ماه مغز کمال گرام بهم میگفت تو درست نخوندی برگرد از اول اینجوری فایده نداره و من مجددا بر میگشتم تا اون شش ماه هم تموم میشد دو سال بعدی من کمال گرایی رو کنار گذاشتم اما هر دو کنکور رو بد دادم چون توی شش ماه نتونستم سرعت تست زنی رو زیاد کنم و همچنین هنوز در فهم یکسری مسائل مشکل داشتم
      و بله اینجوری شد که من الان بیست و سه ساله هستم و هنوز پشت کنکوریم دوست من ایا تو هم مثل منی؟
      بیخیال تاپیک های قبولی در سه ماه قبولی در یک ماه صادقانه بگم اونابی که تو سه ماه قبول شدن یا نابغه بودن یا زکانی کنکور دادن که تاثیر معدل مثبت بوده و کنکور هم نسبت به کنکور الان ساده تر بوده زمانی که سئوال کنکورشون این بوده هیدر بازو دارد یا تاژک نه مثل الان که فقط صورت سئوال شیش تا خطه
      بیا از همین الان برای کنکور ۱۴۰۶ بخونیم بدون کمال گرایی بدون وقت تلف کردن اره از همین الان نیازی نیست صبر کنیم تا یه رور خاص برسه و اون روز شروع کنیم نیازی نیست ده تا خودکار رنگی و همه کتاب تستا و همه منابع و داشته باشی و هر روز صبح ساعت ۸ صبح از خواب بیدار بشی و درس بخونی باور کن من این مسیرو چهار ساله رفتم و هیچی نشدم تو باید درس بخونی در هر ساعتی در هر شرایطی کنکور شوخی بردار نیست که تو سه ماه پزشکی بیاری کنکور یه غوله جلوی راه تو و من ما باید با تمام وجودمون درس بخونیم میگن نباید از دانش آموزان ماشین تست زنی ساخت متاسفم ولی حقیقت اینه که تو باید تبدیل بشی به یه ماشین تست زنی سریع دقیق بدون خطا چون رقیباتم همینن گول این حرفا رو نخور میگن بیشتر شرکت کننده های کنکور سیاهی لشگرن الان منی که تجربیم هر سال پونصد هزار نفر رقیبمن بیشترشون بشن چهارصد هزار نفر صد هزار نفر دیگه که سیاهی لشگر نیستن چطور تو سه ماه شکستشون بدم
      خودتو گول نزن رفیق من. من این مسیرو چهار ساله دارم میرم نشو مثل من بیا از همینجا با هم شروع کنیم
      من هدفم دندان پزشکی شیرازه امسالم سنوات تحصیلیم تو پیام نور تمام میشه و بعد از انصراف یک سال مهلت معرفی دارم یعنی من امسال اخرین شانسمه اگه پسری نذار سرنوشتت بشه مثل من
      راستی تاپیکای من جدی شروع میکنم و از امروز شروع میکنم و اینا رو هم بیخیال تو پیج من بگردی از سال ۱۴۰۲ تا الان من دارم همین چرت و پرتا رو مینویسم
      راستی یه سری از بچه ها از عید امسال شروع کردن به خوندن هدف من از این حرفا نا امید کردن اون عزیزان نبود من فقط چیزی که خودم بودمو نوشتم و نه چیز دیگه ای و همچنین هدف هم مهمه برای هدف من یعنی دندان پزشکی شیراز سه ماه وقت مثل یه شوخی خنده داره
      کی گفته برای قبولی حتما باید 365 روز درس بخونی؟
      شاید اصلا یک سال و ۳ ماه نیاز باشه
      کنکور 405 رو حتما خیلی جدی شرکت کن!
      حتما حتما حتما جدی شرکت کن اگه همین کنکور ۴۰۵ قبول شدی که خیلی خوبه
      اگه قبول نشی یه عالمه تجربه داری از کنکور از نحوه سوال ها از نوع نگاه طراح و...
      قشنگ دستت میاد چطوری باید برای کنکور بخونی
      ولی اگه کنکور ۴۰۵ رو جدی نگیری و این چند ماه رو نخونی هیچ کدوم از چیزایی که گفتم رو متوجه نمیشی و فقط وقتت رو تلف کردی
      اگه کمالگرا هستی کتاب "کمالگراها همیشه مضطربند" رو بخون

در مورد سنت هم بگم مسخره ترین فکری که میتونی داشته باشی سنته
      چون بری دانشگاه یه عالمه دانشجو بالای ۲۵ ، ۳۰ ، ۴۰ سال میبینی

و بدون اینایی که قبول شدن هیچ فرقی با تو ندارن
      "فقط درس خوندن و تست زدن"
      دویدم و در راه فکر کردم که من چه یادی دارم ، چرا یادم به وسعت همه تاریخ است؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام داداش
      فقط بیا انجامش بدیم

با یک ساعت شروع کن
      فقط شروع کن

ثابت قدمان ۴۰۶ میبینمت
      ویرایش توسط Mr.vm : 23 فروردین 1405 در ساعت 19:08

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط darya19 نمایش پست ها
      خب اگه کنکور امسال و ثبت نام کردی بشین برا همین امسالم تو این چند ماه تلاشتو بکن لااقل عادت می‌کنی به درس خوندن و به قول خودت کمالگراییت کمتر میشه ،در واقع از الان شروع کن به خوندن تا کنکور ۴۰۶ در این حین کنکور ۴۰۵هم شرکت می‌کنی و نقاط ضعف و قوت خودتو بهتر می‌شناسی، اگه خوب تلاش کنی حتی ممکنه نتیجه نسبتا مطلوبی بگیری تو این کنکور که نور امیدت باشه!

ممنون بابت نظرتون
      بله من از همین الان شروع کردم به درس خوندن
      برای هدف کن که دندان پزشکی شیرازه متاسفانه کنکور ۱۴۰۵ خیلی دیره و نمیتونم بهش برسم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط abcde535 نمایش پست ها
      به نظرم بشین برای چهار و صد پنج‌ بخون و اشتباه های سال های پیش رو تکرار نکن و هی عقب ننداز این سال های کنکورو.صادقانه‌بگو سال های پیش هم همین موقع همین حرفو زدی .مرد باش و امسال رو بکن آخرین سال کنکور و دیگه اجازه نده بکشه سال بعد .صد خودتو واسه همین امسال بزار شد شد نشد هم پشیمونی نداری .فعلا که امسال تموم نشده .اصلا پزشکی نشد مهم نیست .اما سعی کن چیزی که شروع کردی رو نیمه تموم نذاری !این نیمه تموم گذاشتن مرحله قبل باعث نمیشه مرحله بعد کامل باشه ..
      تازه سه ماه نیست .کنکور تعویق داره بلکه شد چهار ماه فرصت .واقعا کم نیست چهار ماه .خیلی چیز هارو میشه عوض کرد .میشه از صفر رسید به پنجاه .

سلام
      ممنون بابت نظرتون
      برای من که هدفم دندان پزشکی شیرازه این تایم زمان خیلی کمی محسوب میشه همچنین که من معدلمم افتضاحهه و نیاز له ترمیم داره من از همین امسال شروع کردم برای کنکور ۱۴۰۶ و خدا رو شکر بیست روزیه که همه چی خوب پیش میره

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Vina نمایش پست ها
      کی گفته برای قبولی حتما باید 365 روز درس بخونی؟
      شاید اصلا یک سال و ۳ ماه نیاز باشه
      کنکور 405 رو حتما خیلی جدی شرکت کن!
      حتما حتما حتما جدی شرکت کن اگه همین کنکور ۴۰۵ قبول شدی که خیلی خوبه
      اگه قبول نشی یه عالمه تجربه داری از کنکور از نحوه سوال ها از نوع نگاه طراح و...
      قشنگ دستت میاد چطوری باید برای کنکور بخونی
      ولی اگه کنکور ۴۰۵ رو جدی نگیری و این چند ماه رو نخونی هیچ کدوم از چیزایی که گفتم رو متوجه نمیشی و فقط وقتت رو تلف کردی
      اگه کمالگرا هستی کتاب "کمالگراها همیشه مضطربند" رو بخون

در مورد سنت هم بگم مسخره ترین فکری که میتونی داشته باشی سنته
      چون بری دانشگاه یه عالمه دانشجو بالای ۲۵ ، ۳۰ ، ۴۰ سال میبینی

و بدون اینایی که قبول شدن هیچ فرقی با تو ندارن
      "فقط درس خوندن و تست زدن"

ممنون بابت نظرت دوست عزیزم بله حتما شرکت میکنم ولی فکر کنم خودتونم بدونید که توی این تایم کم دندانپزشکی محاله تقریباً
      من از همین عید امسال شروع کردم و خدا رو شکر تو این بیست روز بدون کمال گرایی و جدی دارم درس میخونم میدونم قراره یه سری از روزا خسته بشم ولی به خودم قول دادم فرداش پر قدرت تر شروع کنم
      بدون کمال گرایی

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.vm نمایش پست ها
      سلام داداش
      فقط بیا انجامش بدیم

با یک ساعت شروع کن
      فقط شروع کن

ثابت قدمان ۴۰۶ میبینمت

بله حتما
      امیدوارم امسال هممون به اهدافمون برسیم

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام
      ممنون بابت نظرتون
      برای من که هدفم دندان پزشکی شیرازه این تایم زمان خیلی کمی محسوب میشه همچنین که من معدلمم افتضاحهه و نیاز له ترمیم داره من از همین امسال شروع کردم برای کنکور ۱۴۰۶ و خدا رو شکر بیست روزیه که همه چی خوب پیش میره

امسال میتونی یکی از پایه هارو ترمیم کنی که لااقل حجم کارت برا سال آینده کمتر باشه وتمرکز بیشتری روی اون سال میذاری

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بیا از همین الان برای کنکور ۱۴۰۶ بخونیم
      نه عزیز دل، نه برادر عزیزم .کنکور مسیر شما نیست
      نمیخواد انشا و طومار بنویسی
      از 1400 تا الان که 1405 هست چیزی نخوندی، برای 1408 هم که باشه بازم احتمالا چیزی نخواهی خوند
      ول کن این لعنتی رو.والا برای 1406 هم چیزی نمیخونی

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria.sh نمایش پست ها
      نه عزیز دل، نه برادر عزیزم .کنکور مسیر شما نیست
      نمیخواد انشا و طومار بنویسی
      از 1400 تا الان که 1405 هست چیزی نخوندی، برای 1408 هم که باشه بازم احتمالا چیزی نخواهی خوند
      ول کن این لعنتی رو.والا برای 1406 هم چیزی نمیخونی

نمیشه اینجوری نظر داد
      ادم ها تغییر می‌کنن همیشه به یک روال پیش نمیرن
      من خودم تو همون سال ها کم و بیش می‌خوندم اما به خاطر کمال گرایی برمیگشتم عقب اما الان یه ادم با تجربه تر شدم کمال گرایی رو گذاشتم کنار مثلا دیروز نتونستم به خاطر یه سری از کارهام درس بخونم ایا برگشتم از اول؟ خیر همچنان دارم ادامه میدم اما قبلنا اینجوری نبودم یک یا دو روز درس نخوندن مساوی میشد با حس من هیچی بلد نیستم و برگشتن از اول

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      امیدوارم حرفاتون اینبار یک تصمیم قاطعانه و درست برای زندگی و هدف تون باشه نه حرفایی از روی هیجان!!

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mangata نمایش پست ها
      امیدوارم حرفاتون اینبار یک تصمیم قاطعانه و درست برای زندگی و هدف تون باشه نه حرفایی از روی هیجان!!

سلام ارادت
      خدا رو شکر از روزی که این تاپیک رو زدم و حتی قبل ترش خیلی عالی پیش رفتم امروز فصل چهار زیست دهم رو هم بستم و همه تست های کتاب خیلی سبز رو هم تا این چهار تا فصل زدم فقط تست های ترکیبی رو نزدم که خوب طبیعیه چون یه سری چیزاش ترکیب داره😁💪😍
      خلاصه که خیلی فرق دارم با سالهای گذشته

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اینکه تموم این سال ها از هدف تون دست نکشیدید و همیشه تو ذهنتون بوده خوبه اما باید این رو هم در نظر داشته باشید که کنکور دوران طاقت فرسایی هست و روزای سخت هم زیاد داره.
      خیلی از روزها هم ممکنه طبق برنامه نشه پیش رفت و حتی ناامید شد اگه اینبار به خودتون قول میدین که کمالگرایی و بی انگیزگی رو کنار میذارین و در هر شرایطی ادامه میدین، این مسیر رو شروع کنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)