مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

خیلی خیلی مهم لطفا کمک

سلام رفقا ارادت رفقا دارم از استرس میپوکم من به خودم و همچنین به شما بزرگواران ( به عنوان داداش و ابجی) قول دادم که امسال حتما بخونم اما الان فهمیدم خودم اصلا توانایی برنامه ریزی رو ندارم
      توی گوگل سرچ کردم بهترین مشاورین کنکور وقتی توی پیجشون پرسیدم همشون میگفتن ماهی سه تومن ماهی چهار تومن... بچه ها برای من که بچه شهرستانم این هزبنه ها خیلی زیاده شما مشاور خوب سراغ دارین که هم رزومه خوبی داشته باشه هم قیمت مشاورش فضایی نباشه؟
      یه گروهی هست اسمش گاماس ۲۰ هست قیمتشون خیلی مناسبه هایلایت های پیجشون هم خبر از قبولی تعداد زیادی از افراد رو میده به نظرتون با گاماس ۲۰ برم؟ ( اگه تجربه برنامه گرفتن ازشون رو دارید)

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      از من به تو نصیحت این مشاورای معروف رو نگیر و کاری به تبایغاتشون هم نداشته باش که فلانی رو در عرض یک ماه رسوندم به دندونپزشکی هاروارد پس توام میرسونم اینا کلا جهت اینه که میخوان بتیغن و افتضاح ترینا هستن چون از بس دانش آموز گرفتن نمیتونن درست حسابی رسیدگی کنن بهتون
      به نظرم برو موسسه های شهرتون هیچ چیز بهتر از این نمیشه من به مدت یک سال از این سایت به اون سایت پریدم فقط بخاطر مشاور در آخر فهمیدم که باید برم موسسه های شهرمون
      گاماس بیست هم من تعریفشو آنچنان نشنیدم کسی از اطرافیان من با اینا مشاوره نداشته
      به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند!

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      موسسه نوتروفیل

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Rezagh19k نمایش پست ها
      سلام رفقا ارادت رفقا دارم از استرس میپوکم من به خودم و همچنین به شما بزرگواران ( به عنوان داداش و ابجی) قول دادم که امسال حتما بخونم اما الان فهمیدم خودم اصلا توانایی برنامه ریزی رو ندارم
      توی گوگل سرچ کردم بهترین مشاورین کنکور وقتی توی پیجشون پرسیدم همشون میگفتن ماهی سه تومن ماهی چهار تومن... بچه ها برای من که بچه شهرستانم این هزبنه ها خیلی زیاده شما مشاور خوب سراغ دارین که هم رزومه خوبی داشته باشه هم قیمت مشاورش فضایی نباشه؟
      یه گروهی هست اسمش گاماس ۲۰ هست قیمتشون خیلی مناسبه هایلایت های پیجشون هم خبر از قبولی تعداد زیادی از افراد رو میده به نظرتون با گاماس ۲۰ برم؟ ( اگه تجربه برنامه گرفتن ازشون رو دارید)
      تو همین سایت هم آقای مظاهری هست که
      مشاوره قبول میکنه
      هزینه اش هم معقوله
      فکر کنم پزشکی ایران دارن درس میخونن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)