نه من فقط عمومی هامو ترمیم زدم . اگه منظورت نمراتمه آره خوب شدن خداروشکر
خیلییییی حساسیت داری نشون میدی و بنظرم خیلی استرس داری بابتش
نترس دختر همون نهاییه که بچه های دوازدهمی ک از ماها کوچیکترن میرن میدن
والاااااا
از الان شروع کن به خوندن ک بعدا فشرده نشن و اذیت نشی
و در ضمن باز میگم کمالگرا نباش و نخواه که ۱۹ ، ۲۰ بشی
تو فعلن درستو بخون بقیش با خداست
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
و ساقه های جوانم؛
از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
با ریشه چه می کنید؟
بیخیال بابا
با این دید بهشون نگاه کن ک یه آزمونن فقط
ببین هرچقدر الان اهمال کاری کنی و شروع نکنی ، این بهم ریختنه و فشاره بیشتر میشه چون بیشتر عقب میفتی ، درسا رو هم تلنبار میشن و خلاصه اذیت میشی
ببین به چیزایی ک میگم قشنگ گوش کن
اولا ک فکر میکنم الان بزرگترین مشکل شما درس نخوندنه و شاید باورت نشه من ۴ ساااااال با این مشکل دست و پنجه نرم کردم و قشنگ درکت میکنم که چه عذابیه ک نتونی درس بخونی . انگار ک یه چیزی مانع میشه . بارها شروع میکنی دوباره ول میکنی . وقتیم ک شروع میکنی ، چون کمالگرا شدی ، دوباره از اول کتابا ک هزار بار خوندی شروع میکنی .. حاضری ساعتها ب دیوار زل بزنی ولی یه کلمه درس نخونی
کامل درکت میکنم
ازت خواهش میکنم بیا این مدت که کاملااا مدت مناسبیه برای رشته های خوب رو درس بخون و دیگ تمومش کن
وسواسی نباش کمالگرا نباش هیچ رتبه برتری از روز اول ۱۲ ساعت نخونده
از روز اول همه تست های کتاب کارشو درست حل نکرده
از روز اول همه مطالب رو کامل نفهمیده
همه کسایی ک الان میبینیم به یه جایی رسیدن ، حتما قبلش بارها شکست خودن راه های اشتباهی رو رفتن نا امید شدن
ولی ولی باز به تلاششون ادامه دادن
به خدا ک شعار نمیدم یه جمله میگم شعار نیست انگیزشی نیست خود واقعیته
میگه اشتباهی راه رفتن بهتر از راه نرفتنه
خواهش میکنم به خودت بیا و دست از کارهای بچگانه بردار و به خودت و پدرمادرت رحم کن
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام
و ساقه های جوانم؛
از ضربه های تبرهاتان زخم دار است...
با ریشه چه می کنید؟
سطح امتحان نهایی معمولاً از کنکور راحتتره، چرا؟ اولاً که اکثر سؤالات مربوط به همون پایه است و ترکیبی نیست و نیازی به تسلط روی کتابهای قبلی نداره، دوماََ سؤالات بیشتر از متن کتابه و مطالب خارج از کتاب یا نیست یا خیلی کمتره، سوماََ شما فرصت بیشتری برای پاسخ به سؤالات داری و محدودیت زمانی نخواهی داشت. در خصوص منبع هم ابتدا خود کتاب درسی و اگر درسی رو مشکل داری و نمیتونی خودخوان یاد بگیری کلاس آنلاین، بعد از اینکه مطالعه کردی و چند مبحث رو پیش بردی برای سنجش خودت میتونی اول تمرینها و فعالیتهای کتاب رو حل کنی و بعد نمونه سؤالات امتحانی سالهای گذشته رو بررسی کنی تا با نوع سؤالات آشنا بشی. انشاءالله موفق باشی
یعنی بر اساس عملکرد دانشآموزان اون سال محاسبه میشه و تراز تعلق میگیره، برای همینه که کسی که نمره فلان گرفته سال گذشته ممکنه ترازش نسبت به دانشآموزان امسال با همون نمره کمتر یا بیشتر باشه، چون سالیانه محاسبه میکنن (این موضوع یک باگ و مشکل اساسی مصوبه است که باید اصلاح بشه، ولی خیلی خودتون رو درگیر نکنید، چون کاری از دستتون بر نمیآید، بهترین کار اینه که شما تمام تلاش خودتون رو بکنید تا بهترین نتیجه رو بگیرید، شرایط برای همه یکسانه)
سلام رفیق ببخشید دیر جواب میدم، نوتیف پیامت اومد ولی هر چی رفرش کردم نشون نداد. بله باید دروس دوازدهم رو امتحان بدی رفیق، شما قبلاً مدرک گرفتی یعنی سوابق رو داری در نتیجه این میشه ترمیم، باید دروس دوازدهم رو امتحان بدی. سلامت و بهداشت و هویت اجتماعی والا هر کی یک چیزی میگه، سنجش جدول داده بیرون که برای نظام قدیم نیازی نیست سلامت و بهداشت و هویت اجتماعی امتحان داده باشه و به جاش ما میتونیم اگر خواستیم زمین شناسی که درس یازدهم شده رو ترمیم کنیم. برای ترمیم باید تشریف ببری آموزش و پرورش شهرتون و فهرست مدارس بزرگسالان رو برای ثبتنام ازشون بگیری، اونجا راهنماییت هم میکنن هر سؤالی داشتی. انشاءالله موفق باشی رفیق
سلام. من ترمیم 4 درس رو شرکت کردم.
ریاضی که 19.75 شدم و تنها منابعی که استفاده کردم یکیش کتاب درسی بود که تمرین هارو یه دور کامل حل کردم با نمونه سوال ترمیم دی ماه 401
شیمی که 20 شدم. کتاب درسی رو کامل و خط به خط خواندم خصوصا واسه حفظیات و نمونه سوالم حل نکردم
فیزیک 19.5 شدم اینم تمرینای اخر هر فصل رو حل کردم به همراه نمونه سوال شبیه ساز شده ماز
سلامت 18 شدم که شب امتحان خیلی سبز خواندم
همین هارو توی خرداد خواندم منظورم اینه هنوز خیلی وقت هست واسه اینکه نمره خوبی رو کسب کنین.
به حرفای بقیه از نظر سخت بودن و اینکه نمیشه نمره خوبی گرفت توجه نکنین
درضمن واسه خودتون نمره خاصی رو مد نظر قرار ندین
تمام تلاشتون رو به کار بگیرین مطمئنا نتیجه میگیرین
ویرایش توسط Maryam.gh : 28 آبان 1402 در ساعت 09:10
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)