اصن من اینو دیدم واقعا گفتم بقیه هیچی
خیلی گناه داشت واقعا، خیلی
با این درصدا بشی ۸۰۰
حتی پزشکی دانشگاه های تیپ یکم شاید نیاره
Lost in DayDream
میدونی کجاش خنده داره ؟
اونایی (مخصوصا فارغالتحصیل هایی )که معدلشون ۲۰ یا بالا بودن خیلی موافق این مصوبه بودن اوایل که ما داشتیم خودمونو پاره میکردیم واسه لغو این مصوبه
ولی وقتی تراز ها اومد و دیدن که ۸هزار هم بزور بهشون تراز داده معدل بالاشون
تازه فهمیدن که ای وای
باید همه رو دوباره میرفتن ترمیم میکردن
این مصوبه سراسر ناعدالتی و ظلمه چه برای من چرا برای تو
من خودمم یکی از همینام ..دختر یکی از اشناهامون پارسال با درصدای کمتر از من سه رقمی شد اونوقت من امسال درصدام بیشتر از اون بود فقط بخاطر معدل ترازم اومد پایین خودشون اول گفتن لازم نیس نمره های خوبتونو ترمیم کنید نمره های کممون رو هم ترمیم کردیم باز تراز کمتری بهمون دادن ب اسم عدالت و همترازی..خب چرا از اول نگفتین بیایم مجددا با همین دوازدهمیا دیپلم بگیریم
بهترین روش پذیرش همون کنکور سابق بود
خیلیا همون موقع میگفتن برای چی عربی بخونیم دینی بخونیم
در صورتیکه عمومی ها خیلی رتبه ها رو تعدیل میکرد
الان همون عمومی خوندن رفته تو چهارچوب تشریحی و سلیقه ای تصحیح شدن!!
شورا هم که مدام استدلالش این بود که چرا سرنوشت بچه ها تو ۴ ساعت رقم میخوره…
خدارو شکر یه کاری کردن که اونی هم که تو اون ۴ ساعت خوب داده کنکورش رو رتبهش میشه ۸۰۰!!
سلام خوبین ؟ به نظر شما فرصت ترمیم دوباره میدن تو خرداد ؟ یا نمیشه ؟ اگه لغوش نمیکنن کاش حداقل این اجازه رو بدن .
من چند تا درس رو برای ترمیم ثبت نام کردم ولی توی امتحان شرکت نگردم. حالا میشه دوباره این درس ها رو ترمیم کرد؟
🔴 فوری | کمیسیون مشترک دولت، مجلس و شورای انقلاب فرهنگی برای تعیین تکلیف کنکور ۱۴۰۳ امروز بعدازظهر برگزار می شود
🔹 قالیباف، رئیس مجلس در پاسخ به تذکر حاجی دلیگانی در خصوص کنکور گفت امروز بعدازظهر ساعت ۱۵:۳۰، جلسهای با حضور دبیر شورای انقلاب فرهنگی و وزرای مربوطه از دولت برگزار خواهد شد و وضعیت کنکور سال آینده و زمان بررسی طرح یک فوریت کنکور مجلس در آن تعیین می شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)