انجمن رو زیبا کردم
بدون حتی یدونه تبلیغ!
انجمن رو زیبا کردم
بدون حتی یدونه تبلیغ!
.......................................بی تو عذابیست
خنده هایی که بروی صورتم همچون نقابیست
به این که چرا همکلاسی ها انقد روی مخ هستن و چرا باید برای این موضوع عصبی بشم و سردرد بگیرم![]()
میگویند شب خطرناک است؛ اما خطرناکتر از شب، آدمهایی هستند که یاد گرفتهاند لبخند بزنند و هیچچیز از درونشان معلوم نباشد. خیابانهای نیمهشب، تنها شاهدِ حقیقت آنهاست.
Leave them wondering.
هر روز لیست دوستامو چک میکنم که اگه کسی کم شده برم طرفو به باد کتک بگیرم![]()
خون میچکد از دیده در این کنج صبوری
این صبر که من میکنم ، افشردن جان است.....
آدمای دوازدهمی کلا همشون رو مخ همدیگه ن. چون هیچکدومشون تعادل اصاب ندارن بخاطر شرایطشون و استرس و کنکور و.....
فقط باید خودتو بزنی به بیخیالی. هر چی که حل نمیشه فقط بیخیالش شو. حالا همکلاسیه یا هرچی دیگه که اجبارا و تا یه مدتی نمیتونی تغییر بدی.
رو کارا و حرفاشون متمرکز نشو. خودتو سرگرم یه چیز دیگه کن یا پاشو برو بیرون از کلاس. میگذره........
دارم فک میکنم
ینی باید با همه کنار بیام و اوکی باشم؟
اینکه با بعضیا حال نمیکنم مشکلی داره؟
البته قاعدتا بعضیا هم با من حال نمیکنن کاری ندارم
ولی برام سوال شد
باید با همه اوکی باشم ینی؟
به اینکه بعد کنکور آزادم میکنن اگه دانشگاه قبول شم یا نه
ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
ولی تا ابد وقت نداری.
به اینکه چرا حس میکنم تایمها دارن محو میشن بدون اینکه من متوجه بشم![]()
میگویند شب خطرناک است؛ اما خطرناکتر از شب، آدمهایی هستند که یاد گرفتهاند لبخند بزنند و هیچچیز از درونشان معلوم نباشد. خیابانهای نیمهشب، تنها شاهدِ حقیقت آنهاست.
Leave them wondering.
درمورد مشاعره : کرولاين و برترين ارسال کننده :آرتيم نظري ندارید؟ یه کادر جستُ جوهم هستش .اون چی؟
ببین جیناپ
اولا که اون بالا يدونه تبليغ خانه شيمي هستش بخاطر اون کراپِ عکس تا اونجاس
دوما که همه پروف کاربری دارن تعداد لایکُ دیسلایک و امتیاز مشخصه نیازی به شوآف نیست_ اتفاقا قابل هاید شدنم نیس _
سوما بالفرض اگر که قصد ارسال پيام داشته باشم بدون رودرواسي کراپ ميکنم (قبلا کردم) ...اون هم براي دوستاني هستش که جواب پياماشونو دير ميدم ناراحت نشن يا کسايي مثل شما که کوت الکي ميگيرن و جواب نميگيرن خوشحال نشن__ البت از شانس بدم مال شمارو چون دم دست بود ديدم__1
پ.ن:این منشُ بخاطر اطلاعات سطح پایینی که در اختیار بقیه گذاشتید و اطلاع بقیه از سطح دغدغه هاتون گرفتم و علاقه ایی به ادامه بحث با شما ندارم
خواهشا ادامه ندید
.......................................بی تو عذابیست
خنده هایی که بروی صورتم همچون نقابیست
در حال حاضر 77 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 77 مهمان)