نقل قول نوشته اصلی توسط Pari_sa نمایش پست ها
سلام آقای زیرو یه سوال
من ریاضی خیلی ضعیفی دارم بنظر شما واسه مطالعه ریاضی برم مثلا کلاسای ملاک پورو ثبت نام کنم بااون پیش برم یا برم کلاسای پارسالشونو دانلود کنم همونا کافیه ؟
میدونم چرت شد سوالم
سلام

اینجا ماشالله بچه ها تازه نفس و بروز و حرفه ای زیاد هست... زشته منه پیر اظهار نظر کنم
نه ، چرا چرت :/
خیلی هم سوالتون خوب و اوکیه

اینکه میگید ریاضی ضعیفی دارید
باید برسی کنید این ضعف بیشتر از جنبه آموزشه یا نه آموزش و فهم اولیه اوکیه و مشکل اصلی توی دست به قلم شدن و حل کردن سوالاست
اگه مشکل اصلی از مورد دوم باشه ، زمان زیادی گذاشتن پای فیلم و کلاس ، مشکل و ضعف تون رو برطرف نمیکنه.... بجاش باید بیشتر تست کار کنید بیشتر نمونه سوال ها رو برسی کنید و بیشتر فیلم های تحلیل و حل تست نگاه کنید و درکنارش خودتون هم دست به قلم باشید نه فقط بیننده غیر فعال

اگه مشکل توی یادگیری مفاهیم اولیه و ضعف توی این مورد دارید که
پس باتوجه به بازدهی یادگیری تون انتخاب کنید ، اینکه منبع اصلی یادگیری تون چی باشه ، درسنامه یا فیلم دبیرها ، اونش به خودتون بستگی داره
ولی چیزی که هست اینکه
صرفا اینکه برید فیلم دانلود کنید و بشینید فیلم ببینید برای اینکه ریاضی تبدیل به نقطه قوت تون بشه کافی نیست
اولا همونطور که گفتم فیلم دیدن تون فعال باشه
ثانیا تست زنی زیاد و درگیر سوالا شدن و فعال کردن ذهن و هوش ریاضی و حلیات فراموش نشه
انقدر باید کارکنید و اشتباه کنید و برسی و رفع اشکال تا اون بیس ریاضی ساخته بشه وقتی هم که ساخته شد با حل تست های متنوع با درجه سختی ها و ایده های متنوع باعث میشه کم کم درصد ریاضی تون رشد خوبی داشته باشه

موفق باشید