X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 82 از 121 نخستنخست ... 7281828392 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,216 به 1,230 از 1806
    1. Top | #1216
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aretmis نمایش پست ها
      شوخی میکنی!!
      الان همه میان نقل قول میگیرن حمله میکنن میگن بروبابا اینحفا چیه وتو چه میدونی گرونی وبی پولی چیه وفلان.من موهام سفیدشده فقطم بخاطرمادرم زنده ام این ازاین.امادلم به حال اونی میسوزه که فکرمیکنه تریبون دستشه.تنوتندتایپ میکنه فحش میده نقدمیکنه بیشترکیف میکنه فکرمیکنه حرفاش شنیده میشن کیف میکنه ازعالم وآدم بدمیگه میگه ایران بده نظام داغونه ازادی نیس قدیمابهتربودواینا.اصلاقبوÙ „ راس میگه کلی فشارمختلف وخشتناک رو جوون الانه منم یکیش.من که انکارنمیکنم اصلاحوصله جروبحث وانتقادندارم.دلم ازاین میسوزه که بعضیافکرمیکنن خیلی اثرگذارن وپشت سرهم نقدمیکنن اماازیجایی به بعدهیجانات جوانی عقل رومیذاره کنارسوار ارابه هیجان میشه وبعدهاکه بخودش میادمیبینه چقدرتندرفته.اوضاع بنزین هم مث خیلی چیزای دیگه تموم میشه وبازبحث جدیداماحرف من اینه بادرنظرگرفتن همه حرفاوجوانب خیلیاآروم وچراغ خاموش دارن توهمین اوضاع وخیم پیشرفت میکنن.همه حرف من همین بودکه خیلی هم درگیراینانشیم که اصل کاریادمون بره.منم مخالف گرونی بنزینم امانه باآتیش زدن جهیزیه وخونه زندگی مردم بیچاره وبانک وماشین آتیش زدن واینجورتخلیه هیجاناکه خیلی گرون تموم میشه.اگه ایران هم جنبه ی اعتراض مسالمت آمیز روداشت منم میام برااعتراض به طوریکه حتی پلیس اعتراض روحمایت کنه نه اینکه یه جوون جوگیر سریه جهت گیری کورکورانه ومثلاعصبانی یهو آدم بکشه وخونواده یه نفرو عزاداکنه.حرف من اینه به فکرمادرتون که چقدرنگرانتونه زن آیندتون که یه رفیق حامی قوی و منطقی میخاد بچه گوگولی تون که پدرمیخاددرآینده باشیدوسریه هیجان تاآخرعمرپشیمون نشید.همین

اميرالمؤمنين علي علیه السلام كُنْ فِي الفِتْنَةِ كَابْنِ اللَّبُونِ لَا ضَرْعٌ فَيُحْلَبُ وَ لا ظَهْرٌ فَيُرْكَبُ.
      در فتنه ها همچون بچه شتر (دوساله) باش که نه دارای پستانی است تا دوشیده شود و نه پشتی که بر آن سوار گردند.

2. Top | #1217
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نت که داره وصل میشه یه مدیر بیاد این پست و ببنده

3. Top | #1218
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mojtabamessi نمایش پست ها
      تو باز خودشیرینی کردی؟؟

4. Top | #1219
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تا خوزستان وصل نشده کسی حق نداره تاپیکو ببنده

5. Top | #1220
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      :/ :/

6. Top | #1221
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط happy boy نمایش پست ها

الان همه میان نقل قول میگیرن حمله میکنن میگن بروبابا اینحفا چیه وتو چه میدونی گرونی وبی پولی چیه وفلان.من موهام سفیدشده فقطم بخاطرمادرم زنده ام این ازاین.امادلم به حال اونی میسوزه که فکرمیکنه تریبون دستشه.تنوتندتایپ میکنه فحش میده نقدمیکنه بیشترکیف میکنه فکرمیکنه حرفاش شنیده میشن کیف میکنه ازعالم وآدم بدمیگه میگه ایران بده نظام داغونه ازادی نیس قدیمابهتربودواینا.اصلاقبوÙ „ راس میگه کلی فشارمختلف وخشتناک رو جوون الانه منم یکیش.من که انکارنمیکنم اصلاحوصله جروبحث وانتقادندارم.دلم ازاین میسوزه که بعضیافکرمیکنن خیلی اثرگذارن وپشت سرهم نقدمیکنن اماازیجایی به بعدهیجانات جوانی عقل رومیذاره کنارسوار ارابه هیجان میشه وبعدهاکه بخودش میادمیبینه چقدرتندرفته.اوضاع بنزین هم مث خیلی چیزای دیگه تموم میشه وبازبحث جدیداماحرف من اینه بادرنظرگرفتن همه حرفاوجوانب خیلیاآروم وچراغ خاموش دارن توهمین اوضاع وخیم پیشرفت میکنن.همه حرف من همین بودکه خیلی هم درگیراینانشیم که اصل کاریادمون بره.منم مخالف گرونی بنزینم امانه باآتیش زدن جهیزیه وخونه زندگی مردم بیچاره وبانک وماشین آتیش زدن واینجورتخلیه هیجاناکه خیلی گرون تموم میشه.اگه ایران هم جنبه ی اعتراض مسالمت آمیز روداشت منم میام برااعتراض به طوریکه حتی پلیس اعتراض روحمایت کنه نه اینکه یه جوون جوگیر سریه جهت گیری کورکورانه ومثلاعصبانی یهو آدم بکشه وخونواده یه نفرو عزاداکنه.حرف من اینه به فکرمادرتون که چقدرنگرانتونه زن آیندتون که یه رفیق حامی قوی و منطقی میخاد بچه گوگولی تون که پدرمیخاددرآینده باشیدوسریه هیجان تاآخرعمرپشیمون نشید.همین

اميرالمؤمنين علي علیه السلام كُنْ فِي الفِتْنَةِ كَابْنِ اللَّبُونِ لَا ضَرْعٌ فَيُحْلَبُ وَ لا ظَهْرٌ فَيُرْكَبُ.
      در فتنه ها همچون بچه شتر (دوساله) باش که نه دارای پستانی است تا دوشیده شود و نه پشتی که بر آن سوار گردند.
      ساندیس دوم را سر میکشد

7. Top | #1222
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط happy boy نمایش پست ها

فک میکنید آشوب گران مردم هستن؟؟ هه

8. Top | #1223
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fcbvb نمایش پست ها
      تو باز خودشیرینی کردی؟؟
      اولن شما دومن باز؟؟؟ سومن صفات خودتو به بقیه نچسبون تو تل گروه زیاده برو تا میتونی چرت بگو

9. Top | #1224
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اینترنت بین المللی ظاهرا دوبار قطع شده(adsl)
      من فقط به سایتای داخلی دسترسی دارم..!

10. Top | #1225
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      ..............

11. Top | #1226
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ReQral نمایش پست ها
      دوستان من تونستم به اینترنت جهانی وصل بشم با یه روش خاص که نمیتونم بگم(با وی‌پی‌ان و اینا نیست و اصلا قطع نمیشه) فقط الان تلگرامو ندارم و سرعتشم بالا نیست متوسطه
      اگر کسی کار ضروری داشت میتونه پ خ کنه تا براش کارشو انجام بدم
      نپرسید چه روشیه که نمیتونم بگم چون پخش میشه و قطعش میکنن
      درود پ خ کن ڶطفا

12. Top | #1227
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یکی ادرس سایت انتشارات فار رو بده مممنون

13. Top | #1228
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      پس که اینطور

14. Top | #1229
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Phatums نمایش پست ها
      یکی ادرس سایت انتشارات فار رو بده مممنون
      https://www.pharepub.com/
      خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد.
      نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.

درشتی و نرمی به هم در به است .......چو فاصد که جراح و مرهم نه است

درشتی نگیرد خردمند پیش ..............نه سستی که ناقص کند قدر خویش

نه مر خویشتن را فزونی نهد ..............نه یکباره تن در مذلت دهد

شبانی با پدر گفت: ای خردمند ...........مرا تعلیم ده پیرانه یک پند

بگفتا: نیکمردی کن نه چندان..............که گردد خیره گرگ تیز دندان

15. Top | #1230
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      ای کسایی که به ای دی اس ال وصلن پراکسی فعال بدین

صفحه 82 از 121 نخستنخست ... 7281828392 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن