نوشته اصلی توسط
happy boy
الان همه میان نقل قول میگیرن حمله میکنن میگن بروبابا اینحفا چیه وتو چه میدونی گرونی وبی پولی چیه وفلان.من موهام سفیدشده فقطم بخاطرمادرم زنده ام این ازاین.امادلم به حال اونی میسوزه که فکرمیکنه تریبون دستشه.تنوتندتایپ میکنه فحش میده نقدمیکنه بیشترکیف میکنه فکرمیکنه حرفاش شنیده میشن کیف میکنه ازعالم وآدم بدمیگه میگه ایران بده نظام داغونه ازادی نیس قدیمابهتربودواینا.اصلاقبوÙ „ راس میگه کلی فشارمختلف وخشتناک رو جوون الانه منم یکیش.من که انکارنمیکنم اصلاحوصله جروبحث وانتقادندارم.دلم ازاین میسوزه که بعضیافکرمیکنن خیلی اثرگذارن وپشت سرهم نقدمیکنن اماازیجایی به بعدهیجانات جوانی عقل رومیذاره کنارسوار ارابه هیجان میشه وبعدهاکه بخودش میادمیبینه چقدرتندرفته.اوضاع بنزین هم مث خیلی چیزای دیگه تموم میشه وبازبحث جدیداماحرف من اینه بادرنظرگرفتن همه حرفاوجوانب خیلیاآروم وچراغ خاموش دارن توهمین اوضاع وخیم پیشرفت میکنن.همه حرف من همین بودکه خیلی هم درگیراینانشیم که اصل کاریادمون بره.منم مخالف گرونی بنزینم امانه باآتیش زدن جهیزیه وخونه زندگی مردم بیچاره وبانک وماشین آتیش زدن واینجورتخلیه هیجاناکه خیلی گرون تموم میشه.اگه ایران هم جنبه ی اعتراض مسالمت آمیز روداشت منم میام برااعتراض به طوریکه حتی پلیس اعتراض روحمایت کنه نه اینکه یه جوون جوگیر سریه جهت گیری کورکورانه ومثلاعصبانی یهو آدم بکشه وخونواده یه نفرو عزاداکنه.حرف من اینه به فکرمادرتون که چقدرنگرانتونه زن آیندتون که یه رفیق حامی قوی و منطقی میخاد بچه گوگولی تون که پدرمیخاددرآینده باشیدوسریه هیجان تاآخرعمرپشیمون نشید.همین
اميرالمؤمنين علي علیه السلام كُنْ فِي الفِتْنَةِ كَابْنِ اللَّبُونِ لَا ضَرْعٌ فَيُحْلَبُ وَ لا ظَهْرٌ فَيُرْكَبُ.
در فتنه ها همچون بچه شتر (دوساله) باش که نه دارای پستانی است تا دوشیده شود و نه پشتی که بر آن سوار گردند.