کمپانی کنکور رو بهت پیشنهاد میکنم. از نظر پیگیری فوق العاده ان
لینک
یه خانومی تو اینستاگرام هست خودش دانشجوی پزشکیه شاگرد قبول میکنه خیلی خوبه من بهش اعتماد دارم هر وقت پایه درسیم و قوی کنم ضعف های درسیم بر طرف بشه بخوام جدی بشینم بخونم اونو انتخاب میکنم ولی هر وقت بهش پیام دادم سوال داشتم در مورد کنکور خیلی خوب راهنمایی کرد
من چون خودم به طور حرفه ای توی این زمینه ها فعالیت میکردم و میکنم و همه این اسامی رو که گفتین یا از نزدیک یا دورادور با خودشون و نحوه کارشون آشنایی دارم فکر کنم بتونم اطلاعات دقیق تری بهتون بدم.
گروه تیک که خود من از سرگروه های مشاوره ش بودم قدیم خیلی بهتر بود و آوازه ی خوبی داشت ولی رفته رفته افت کیفیت پیدا کرد به جز سه چهار تا از مشاور هاشون. همونطور که یکی از دوستان اشاره کردن واضحه که اون ها که خودشون این راه رو رفتن خیلی بهتر از افرادی که اصلا خودشون از این مسیر نیستن میتونن راهنماییتون کنن. آقایان افشار و پوردستمالچی و سرورپور و اکثر مشاور ها متاسفانه از همین دسته ی دوم هستن. مکتبستان و آقای رونقی هم با این که دانشجوهای پزشکی هستن و نمیدونم مدرکشون رو گرفتن یا نه (آقای کاویانی دانشجوی آزاد بودن تا جایی که خاطرم هست و آقای رونقی رو هم دقیق نمیدونم) ولی باز هم اصلا تجربه هاشون به عنوان دانش آموز در حدی نیست و اونقدری قدرت ندارن که بخوان توی خیلی از زمینه ها راهنمایی درست و کاملی براتون داشته باشن و دانش آموزایی هم که باهاشون کار کردن همه میگن که برنامه ها از پیش تعیین شده بود که خب این فاجعه ست و تعداد تماس ها و صحبت ها هم خیلی پایین بوده که خب فایده ای نداره اینجوری. گروه آلفا مثبت و گاماس ۲۰ هم کیفیتشون بد نیست و اکثرا مشاگرهای کم تجربه و جوون تر هستن و بزرگترین مزیتشون قیمت های خوبشون هست بینشون عزیزان کاردرست هم پیدا میشه.
سلام ، راستش خیلی روی صحبتتون فکر کردم و خب اطلاعی از مشاورایی که گفتین ندارم، ولی با بخشی از حرفاتون مخالفم.معمولا کسایی که نیاز به مشاور پیدا می کنن مشکل بزرگشون اینه که نمی تونن روی درسشون تمرکز کنن یا انگیزه ندارن ،بطور کلی به برنامه هاشون نمی رسن و کسی رو نیاز دارن که بهشون این انگیزه رو بده.کسی که رتبه ی برتر بوده ( خودش اون راه رو رفته!) می تونه راهنمای خوبی براب بچه هایی مثل خودش باشه(کسی که روش مطالعه ،منبع و.. اون فرد مناسبش باشه)ولی همه ی بچه ها مثل هم نیستن وصرفا چون رتبه ی خوبی آورده نمی تونه انگیزه ی لازمو ایجاد کنه ، یا برنامه و روش مطالعه ای مطابق اون فرد بده، بهرحال کنکور موقعیت خوبی برای رتبه ها و رشته های خوب فعلی کشورمون شده برای مشاوره و حتی تدریس ولی فکر می کنم هرکاری با کسی که تخصص توی همون زمینه داره بهتر باشه.اگر منظورم رو درست نتونستم برسونم یا فکر من اشتباهه پیشاپیش عذر میخوام ازتون
سلام
میشه دوستانی که از موسسه هیرو استاد گ ل ی d: اطلاعی دارن نظرشون رو راجع به کیفیت و هزینه بگن ؟
دوستان اینم نظر منه گفتم دیگه اینجا ننویسم.
لینک زیر :
http://forum.konkur.in/thread66998.html#post1461561
تجربه من اینطوری بود. کمپانی کنکور کجاست؟ سایت دارن؟
یه موسسه ی دیگه ی مشاوره هم که جدیدا دیدم "رتبه شو " هست که آقای معین علا و آقای فرج پور و یه سری از رتبه برترهای دیگه مشاوره میدن ، طرحای مختلفی هم برای مشاوره دارن . یکی از طرحاشونم جالب بود روزانه تماس میگیرن باهاتون به مدت 10 دقیقه ، برای کسایی که تعهد پایینی دارن هر روز چک شدن خیلی خوبه اما نمیدونم کیفیتش به چه شکله.
stars can't shine without darkness
ویرایش توسط ifmvi : 28 فروردین 1398 در ساعت 20:53
بدون شک بهترین مشاور هرکس خودش هست! این ها چیزهاییه که من اصلا رد نکردم تو صحبت هام! یک مغالطه ای که صورت گرفت توی صحبت های هردو عزیز این بود که شرایط مشاورهای الان و اکثر مشاورهایی که در حال حاضر فعال هستن رو گرفتید به عنوان اصل مشاوره و چیزی که باید باشه! من خودم نفر اولی هستم که از وضع موجود گله مندم هم از این نظر که اکثر اون ها که به خودشون میگن مشاور واقعا مشاور نیستن و هیچ گونه کمک نمیکنن بلکه خیلی میتونن آسیب هم برسونن هم این که هر کسی که دانشجوی پزشکی باشه مشاور خوبی نیست! هر دو رو قبول دارم و فکر میکنم کسی سر این ها اصلا بحثی نداشته باشه اما این ها ربطی به حرف های من نداشت! همه حرف من هم دقیقا همینه که کسی که هم تخصصش رو و هم تجربه ش رو داره بهترین مشاور هست که خب خیلی هم نادر هستن چنین افرادی. اما داشتم مقایسه میکردم بین انتحتب های موجود فعلی. این هم که کل اصل و اساس مربی گری رو ببریم سوال واقعا غیرمنطقیه. هر کسی با هر میزان از توانایی توی هر زمینه ای که میخواد به موفقیت برسه در درجه اول میره دنبال کسی که بتونه ازش راهنمایی بگیره و اون راه رو خوب بشناسه. توی درس خوندن هم همینه. چرا باید فرق داشته باشه؟! من هم به عنوان استاژر سال 5 پزشکی تهران و رتبه 13 تجربی و رتبه یک کنکور زبان و کسی که توی این 5 سال از کنکور جدا نشدم و سعی کردم بتونم نقشی به عنوان مربی و راهنما برای دانش آموز های کشور داشته باشم این حرف ها رو میزنم. حالا دیگه قرمز نمیکنم رنگ فونت رو![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)