سلام، در مورد گیاه cam شکلی که کتاب کشیده نشون میده چرخه کالوین توی روز فقط انجام شده، ولی توی نشرالگو نوشته بود چرخه کالوین ممکنه توی روز یا شب انجام بشه، نشرالگو حالت کلی رو گفته ؟ یا در مورد گیاه cam ام درسته این موضوع ؟
سلام
در بدن انسان سالم سلول های چربی درتولید ریزرشته های پروتینی ساختاری دخالت ندارند.
این یکی از گزینه های سوال قلمچی هست که گزینه غلط هست.میشه توضیح بدید منظورش رو...
سلام یه سوال دارم ممنون میشم اگه کسی میتونه ج بده
هرگاه هنگام تقسیم در هسته یک سلول تعدادی ساختار چهار کروماتیدی ایجاد شود به طور قطع می توان گفت.... سراسری 88
1)این سلول دو تقسیم متوالی انجام می دهد و......
جواب میشه همین گزینه ولی سوالی که دارم اینه که مگه در اووسیت ثانویه در زن فقط در صورت لقاح نیست که میوز 2 انجام میشه؟!!! ینی اگر لقاح نشه میوز 2 یی هم انجام نمیشه ....پس لزوما همه سولها میوز 2 رو انجام نمیدن...پس چرا ج این شده....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
تو تقسیم بندی یوکاریوت ها درحد کتب درسی کدوم سلول ها اسکلت سلولی ندارن؟
گلبول قرمز داره یا نداره؟؟
سلام عزیزانم
باید بدانید که برخی سلول های یوکاریوتی مانند سلول های پروکاریوتی اسکلت سلولی ندارند این لیست رو حفظ کنید :
1)فیبر
2)اسکلروئید
3)عنصر آوندی
4)تراکئید
5)سلول شاخی پوست
بچه های عزیز آقا حمید و مرجان خانم یادتون باشه که گلبول های قرمز اسکلت سلولی دارند.
حالا واستون یه جمله خیلی خوب هم مینویسم تا این مطلب به خوبی واستون جمع بشه: بگید این جمله درسته یا غلط؟
نمی توان گفت وجود اسکلت هسته ای و سانتریول آشکارترین تفاوت سلول یوکاریوتی و پروکاریوتی است.
خوب همون طور که حدس زدید این جمله کاملاً درسته با توجه به این که همه ی یوکاریوت ها اسکلت سلولی ندارند.
و آشکارترین تفاوت سلول های یوکاریوتی و پروکاریوتی وجود اندامک های غشادار است!
در پناه حق پیروز باشید و سرافراز
در ضمن خواندن تاپیک ص و غ های زیست رو فراموش نکنید سپاس از شما عزیزانم
ویرایش توسط mahdi_artur : 20 بهمن 1397 در ساعت 18:27
سلام. ی سوال
توی ی سوال شمردنی الگو فصل11سوم گفته که :همواره بعد از تخمک گذاری ضخامت جداره ی رحم افزایش میابد.
درحالیکه توی شکل هرازچندگاهی ی فرورفتگی کوچولو داره.
بعد الگو درست گرفته من غلط.اشتباهه منه یا الگو؟من بخاطر کلمه همواره غلط گرفتم.اگه میگفت به طور کلی درست بود دیگه.![]()
سلام دوست عزیزم
می دانیم که در روز 14 تخمک گذاری رخ می دهد.
حالا به این نکات توجه کن!
از روز 14 تا 16 ضخامت دیواره رحم تقریباً ثابت می ماند.(چون استروژن در حال کاهش و پروژسترون در حال افزایش هست و و اثر هم را خنثی می کنند!)
از روز 16 تا 18 ضخامت آن افزایش داره!
از روز 18 تا حدود روز 19 ضخامتش ثابته!
از روز 19 تا 24 ضخامت افزایش پیدا می کنه!
و روز 24 و 25 ضخامت به حداکثر میرسه!
بعد از اون حدود 2 روز ضخامت ثابته و از روز 26 شروع به کاهش می کنه!
پس اینکه بگیم:همواره بلافاصله پس از تخمک گذاری ضخامت دیواره رحم افزایش دارد کاملاً غلطه!
ولی اگه بگیم : همواره پس از تخمک گذاری ضخامت دیواره رحم افزایش دارد کاملاً درسته!
لطفاً به کاربرد لغات توجه داشته باشید
در پناه حق پیروز باشید و سربلند
ویرایش توسط mahdi_artur : 20 بهمن 1397 در ساعت 19:54
وایییییییییییییی چه سسختتتتتتتتتتتت . من برم ادبیات بخونم بفهمم طراحای زیست چی میگن.ای خدااااااااااااااااااااااا .مرسی ازتون
هر سلول زنده فاقد شبکه آندوپلاسمی دارای ناحیه نوکلیوییدی است.
این جمله غلطه علتش رولطفا توضیح بدید ممنون.
یعنی سوالم اینه کدوم سلول زنده هست که شبکه آندوپلاسمی نداره ولی پروکاریوت نیست.
در حال حاضر 120 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 120 مهمان)