نقل قول نوشته اصلی توسط MeGa-Mind نمایش پست ها
واقعا این روش واسه خوندن زیست عجیبه!
اولین باره میشنوم همچین روشی رو
حتی اگه به گزینه ها و سوالات هم نگاه نکنیم باز وقتی نکته های ترکیبی و تحلیل رو از روی پاسخنامه خوندیم اونوقت موقع جواب دادن که خودمون کاری نکردیم یعنی تو ذهنمون مطالب رو بهم ربط ندادیم تحلیل نکردیم...حالا نمیدونم درست فکر میکنم یا نه...من رشتمم ریاضی بوده و خیلی از فصلارو تا حالا نخوندم...ولی همون چندتایی رو ک خوندم تستاشومیزنم خداروشکر راضی ام...شاید این روشتون واسه یکی مث من که اولین باره که زیست میخونه بهتر از بقیه جواب بده..چون فصلایی رو ک هنوز نخوندم نکته هاش رو قبل ازتست زدنم میخونم! نمیدونم! بنظرت یه جورایی عجیب نیست؟
راستی من اون تاپیک ص غ شمارو میبینم هم ناامیدمیشم هم استرس زیاد میگیرم نمدونم کی تموم میشه این زیست
مرتضی جان در روشی که گفتم بهت مهمترین نکته اینه که پاسخنامه رو حفظ نکنی فقط خیلی گذرا نکات سوالات رو بخونی و به گزینه ها خیلی گیر نده !! حتی اگه خیلی گزینه ها اذیتت میکنه بهتره وقتی داری درسنامه زیستت رو میخونی یه نگاه گذرا به پاسخنامه سوالاتی که میخوای در تایم بعدی جواب بدی داشته باشی در ضمن این روش فقط برای وقتی هست که سطح تست ها خیلی بالا باشه مثلاً تست های آی کیو !! نه تست های آسون که هر کدوم یکی دو تا نکته بیشتر نداره!!! فایده این روش هم اینه که باعث میشه قدرت فهم سوال رو پیدا کنی !!
مشکل اکثر بچه هایی که سوالات زیست رو نمیتونن درست حل کنن اینه که اصلاً درست منظور طراح رو متوجه نشدن و به سبک طراح در طرح تست هیچ توجهی ندارن!! دقت کن هدف از تست زدن فقط بالا رفتن سرعت تست زنی نیست(این درک نادرست رو 80 درصد کسانی که 1 میلیون تست میزنن ولی سر جلسه زیر 30 میزنن دارن!) هدف اول از تست زدن اینه که دانش آموز به حیله های طراح پی ببره... بفهمه چرا چیزی که در جزوه اش هزار بار خوند رو چرا سر تست زنی به اشتباه افتاد؟؟ چرا مطلبی که 3 ماه از روش به سادگی رد میشد باعث شد سر تست زنی حسابی گیرش بندازه!!!! و....
در ضمن ص و غ ها جنبه آموزشی داره این که یه سری دوستا بهش جو رقابتی میدن کار خیلی درستی نیست هرچند امروز منم درگیر رقابتش شدم ولی دیگه قول میدم جواب هیچ ص و غ رو ندم و از نویسنده اش خواهش کنم خودش جواب رو پست کنه.... فقط این ص و غ ها رو بخون و سعی کن مثل یه تست باهاشون رفتار کنی....اگه واست جدید بود بنویسشون...حتی خودت طراحی کن....نصف فهم یه مطلب سوال کردن درموردش هست! چون کسی که خودش بلد نباشه سوال بسازه و فقط سوالای دیگران رو جواب بده هیچ وقت نمی تونه ادعا کنه به مطلب مسلط شده!