X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 77
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zohreh74 نمایش پست ها
      سلام منم شرایط شما رو دارم دقیقا ومیخوام کنکور زبان بدم دوباره با کارشناسی کامپیوتر . من کتاب گرامر این یوز گرفتم و نترسیم از متن واقعا خوبن برا لغتم 504 و اسنشال فور تافل مبخونم و دیگه هر جا لغت جدید دیدی بخون هرچی بیشتر بهتر
      504 كه بايد و كتاب Essential Words 450 كه مي خونيد كتاب خيلي خوبيه اما قديمي هستش من پيشنهاد مي كنم سوويچ كنيد روي Barron’s 601 كه خيلي جديدتره و عملا همه براي SAT/ACT تو آمريكا اينو رفرنس مي دونن.
      Mathematics, rightly viewed, possesses not only truth, but supreme beauty—a beauty cold and austere, like that of sculpture, without appeal to any part of our weaker nature, without the gorgeous trappings of painting or music, yet sublimely pure, and capable of a stern perfection such as only the greatest art can show. The true spirit of delight, the exaltation, the sense of being more than Man, which is the touchstone of the highest excellence, is to be found in mathematics as surely as poetry
      ویرایش توسط Dr.Manhattan : 17 مهر 1397 در ساعت 11:29

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saj8jad نمایش پست ها
      قربانت عزیز
      آره همین که یه مقدار زبان بلد باشی میتونی به ترتیب از سطح elementary شروع کنی به یادگرفتن به صورت خودخوان

اگر هم که میخوای استاد بهت درس بده میتونی از سایت مرجع زبان ایرانیان دوره های گرامر و لغات in use آقای فرامرزی فر رو بصورت دانلودیش تهیه کنی
      آدرس : مرجع آموزش زبان ایرانیان - دروس آموزش استاد فرامرزی فر
      معمولا هر چند روزی 50% تخفیف میدن رو محصولاتشون ، اگر با 50% تخفیف بخری کل دوره گرامر و لغاتش میشه حدود 85.000 تومان ، اینطوری به نظرم به صرفه تر هستش

البته قبلش برو نمونه آموزش هاش رو ببین ، پسند کردی بعد اقدام کن
      منظورم این دوتا دوره هستش :

من اینو گرفتمش ... دوستان خواستن میتونم بهشون بدم ولی نمیدونم به کپی رایت اهمیت میدید یا نه
      امروز یا فردا خیلی شبیه "یا زندگی یا مرگ"هستش ... مسئله اینه ما همیشه راه آسون رو انتخاب میکنیم . ترجیح میدیم بمیریم تا اینکه راه سخت زندگی کردن رو به پیش بگیریم ... شاید به خاطر همینه که میخوام از فردا زندگی کردن رو انتخاب کنم

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون از همگی دوستان
      خب یکی از دوستان Barron’s 601 پیشنهاد داد با 504 ...
      اخه یه جورایی فکر نکنم برای زبان تخصصی کافی باشه
      شما یه سر به Longman Communication 3000 زدید ببینید چطوریه ؟ یکی دو نفر خیلی بهم تاکید کردن خواستی لغت رو جدی شروع کنی همین کتابو کامل یادبگیر صرفا لغته و متن نداره برا همین باس با دیکشنری یادش گرفت ...
      نظرتون راجب به کتاب new gap چیه ؟ کتاب خوبی هست ؟ من اینی که از اینترنت خریدم انگار برای آقای اناری بودش بعد بردم بیرون چاپش کردم ...
      نظری ندارید ؟
      امروز یا فردا خیلی شبیه "یا زندگی یا مرگ"هستش ... مسئله اینه ما همیشه راه آسون رو انتخاب میکنیم . ترجیح میدیم بمیریم تا اینکه راه سخت زندگی کردن رو به پیش بگیریم ... شاید به خاطر همینه که میخوام از فردا زندگی کردن رو انتخاب کنم

4. Top | #49
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      آیا کسی فایل پی دی اف و یا لینک دانلود آزمون های ازمایشی کنکور اختصاصی زبان موسسه های مختلف رو که مربوط به این چند سال اخیر باشه ، داره ، که واسم بفرسته ؟
      لینک آزمون تخصصی زبان داخل و خارج کشور 90 به بعد رو چطور ؟

ممنون

5. Top | #50
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بحث زبان عمومی شد. من سوال های کلوز رو اغلب بدون غلط جواب میدم یا خیلی کم یک غلط دارم. ریدینگ اغلب یک غلط و خیلی کم هم دوتا دارم و کم هم بدون غلط زدم. کتاب ریدینگ شهاب اناری هم کار میکنم. بنظرتون از متن نترسیم رو بگیرم؟ تو گرامر لغت خدا رو شکر مشکل ندارم.

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Misto نمایش پست ها
      ممنون از همگی دوستان
      خب یکی از دوستان Barron’s 601 پیشنهاد داد با 504 ...
      اخه یه جورایی فکر نکنم برای زبان تخصصی کافی باشه
      شما یه سر به Longman Communication 3000 زدید ببینید چطوریه ؟ یکی دو نفر خیلی بهم تاکید کردن خواستی لغت رو جدی شروع کنی همین کتابو کامل یادبگیر صرفا لغته و متن نداره برا همین باس با دیکشنری یادش گرفت ...
      نظرتون راجب به کتاب new gap چیه ؟ کتاب خوبی هست ؟ من اینی که از اینترنت خریدم انگار برای آقای اناری بودش بعد بردم بیرون چاپش کردم ...
      نظری ندارید ؟
      منظورت Bridge the Gap هستش؟
      من خيلي تعريف اين كتاب رو از بچه هاي دانشگاه تهران شنيدم، تو Essay و Researches و تز براي شروع كلا اينكه بدونن چه خبره و چيكار كنن و ي استراكچر خوب بسازن به خيليا كمك كرده اما بگم نزديك 600 صفحه اس! نمي رسي اينهمه رو...

Longman 3000 رو نديدم اما تعريفي ازش نشنيدم و اين خيلي بده بخواي با ديكشنري بري جلو خيلي مسخره و وقت گيره

ببين زبان اختصاصي يكمم از SAT/ACT پايين تره و مطمئن باش همون Barron’s 601 كافيه با 504 و دوجلد كتاب تخصصي اناري.
      اصلا تو خود آمازون نوشته Barron’s 1200 براي GRE و Toefl خوبه. سطحش بالاست و به درد كنكور زبان نمي خوره.
      شماهم كه فقط زبان نداريد درساي عمومي و بقيه هم هستن خوب!
      حداقل من بازم ميگم به حرف منم اعتماد نمي كنيد از يكي بپرسيد كه اين راهو رفته!
      فقط 504 و 601 نيست كه كلي هم لغت از همون كتاباي اناري، ازموناي ازمايشي و تستاي كتابا و متناي تأليفي درمياد
      عملا كافيه واگرنه اصلا بريد Longman active study رو بگيريد تا آخر عمرتون لغت حفظ كنيد! والا ا ا ا ا...
      Mathematics, rightly viewed, possesses not only truth, but supreme beauty—a beauty cold and austere, like that of sculpture, without appeal to any part of our weaker nature, without the gorgeous trappings of painting or music, yet sublimely pure, and capable of a stern perfection such as only the greatest art can show. The true spirit of delight, the exaltation, the sense of being more than Man, which is the touchstone of the highest excellence, is to be found in mathematics as surely as poetry
      ویرایش توسط Dr.Manhattan : 17 مهر 1397 در ساعت 19:20

7. Top | #52
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MH.FA2343 نمایش پست ها
      بحث زبان عمومی شد. من سوال های کلوز رو اغلب بدون غلط جواب میدم یا خیلی کم یک غلط دارم. ریدینگ اغلب یک غلط و خیلی کم هم دوتا دارم و کم هم بدون غلط زدم. کتاب ریدینگ شهاب اناری هم کار میکنم. بنظرتون از متن نترسیم رو بگیرم؟ تو گرامر لغت خدا رو شکر مشکل ندارم.
      كياسالار رو "هم" نگير بلكه سوؤيچ كن روي از متن نترسيم
      وقتي مشكل پايه اي نداري و مشكل تكنيكال و مديريتي داري
      فقط كياسالار به دادت مي رسه

8. Top | #53
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام میکنم خدمت همه دوستان گل ... خسته نباشید
      یه چندتایی سوال داشتم ازتون ... کاملا متشکر خواهم بود اگر جواب بدید
      خب سوال اول اینکه : مطمئنم دیدین که همه جا میگن برای کنکور لغات 504 و 1100 بخونید ... حالا کاری با نحوه مطالعه و حفظ هزار و نیم و اندی لغت ندارم ... به نظرتون واقعا نیازه ؟ و اینکه تازگیا با یه چیز جالب آشنا شدم تحت عنوان 3 هزار لغت پرکاربرد از لانگمن ... کسی تجربه ای داره در موردش میخوام یکیشو شروع کنم ... 3000 یا 1604 تا لغت ؟ کدومش خوبه ؟
      سوال دوم اینکه : برای گرامر کنکور یه سریا میگن گرامر این یوز هم خوبه ... نظر شما چیه ؟ من با دوتا کتاب مواجه شدی یکیش انگلیش گرامر این یوز و دومیش ایستنشیال گرامر این یوز ... کدومشون خوبه و به درد میخوره ؟
      و سوال آخر اینکه کتاب و نترسیم از متن با یه کتاب زرد کانون برا ریدینگ خوبن ؟
      یه نفر راهنمایی جامع کنه در این مورد قاطیدم
      به نظرم شما لغت کل دبیرستانو یاد بگیرید خودش خیلیه بعد برید سمت 504 ایسنتیال گرمر این یوز دارم عالیه من برای زبان کنکور شهاب اناری دارم و قلم چی فک کنم شنا اگه برا کنکور میخونی باید به سوالای کنکور مسلط بشی موفق باشی

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MyDestiny نمایش پست ها

منظورت Bridge the Gap هستش؟
      من خيلي تعريف اين كتاب رو از بچه هاي دانشگاه تهران شنيدم، تو Essay و Researches و تز براي شروع كلا اينكه بدونن چه خلره و چيكار كنن و ي استراكچر خوب بسازن به خيليا كمك كرده اما بگم نزديك 600 صفحه اس! نمي رسي اينهمه رو...

Longman 3000 رو نديدم اما تعريفي ازش نشنيدم و اين خيلي بده بخواي با ديكشنري بري جلو خيلي مسخره و وقت گيره

ببين زبان اختصاصي يكمم از SAT/ACT پايين تره و مطمئن باش همون Barron’s 601 كافيه با 504 و دوجلد كتاب تخصصي اناري.
      اصلا تو خود آمازون نوشته Barron’s 1200 براي GRE و Toefl خوبه. سطحش بالاست و به درد كنكور زبان نمي خوره.
      شماهم كه فقط زبان نداريد درساي عمومي و بقيه هم هستن خوب!
      حداقل من بازم ميگم به حرف منم اعتماد نمي كنيد از يكي بپرسيد كه اين راهو رفته!
      فقط 504 و 601 نيست كه كلي هم لغت از همون كتاباي اناري، ازموناي ازمايشي و تستاي كتابا و متناي تأليفي دركياد
      عملا كافيه واگرنه اصلا بريد Longman active study رو بگيريد تا آخر عمرتون لغت حفظ كنيد! والا ا ا ا ا...
      ممنون واقعا

10. Top | #55
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام میکنم خدمت همه دوستان گل ... خسته نباشید
      یه چندتایی سوال داشتم ازتون ... کاملا متشکر خواهم بود اگر جواب بدید
      خب سوال اول اینکه : مطمئنم دیدین که همه جا میگن برای کنکور لغات 504 و 1100 بخونید ... حالا کاری با نحوه مطالعه و حفظ هزار و نیم و اندی لغت ندارم ... به نظرتون واقعا نیازه ؟ و اینکه تازگیا با یه چیز جالب آشنا شدم تحت عنوان 3 هزار لغت پرکاربرد از لانگمن ... کسی تجربه ای داره در موردش میخوام یکیشو شروع کنم ... 3000 یا 1604 تا لغت ؟ کدومش خوبه ؟
      سوال دوم اینکه : برای گرامر کنکور یه سریا میگن گرامر این یوز هم خوبه ... نظر شما چیه ؟ من با دوتا کتاب مواجه شدی یکیش انگلیش گرامر این یوز و دومیش ایستنشیال گرامر این یوز ... کدومشون خوبه و به درد میخوره ؟
      و سوال آخر اینکه کتاب و نترسیم از متن با یه کتاب زرد کانون برا ریدینگ خوبن ؟
      یه نفر راهنمایی جامع کنه در این مورد قاطیدم
      چخبره مگه چیشده؟
      B.sc: Civil Engineering - Tabriz University

M.sc: Marine Structures Engineering - Tehran University

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_tezar نمایش پست ها
      چخبره مگه چیشده؟
      راستش میخوام به طور کامل زبان رو پوشش بدم هم برای استفاده شخصی هم کنکور
      یه عده مقالات تخصصی هست مرتبط با کامپیوتر و برنامه نویسی و ... که واقعا نیاز به سطح زبان انگلیسی بالا داره و فقط این هم نیست ... آخرین باری که با دوتا توریست که زن و شوهر بودن حرف زدم متوجه تفاوت فاحش و البته ضعف بسیار شدیدم شدم ... منم یه جورایی اعتماد به نفس بالایی داشتم تو زبان انگلیسی ولی پرامو ریختن
      در هر صورت هرکسی اینکارا رو انجام نمیده و به نظرم دقیقا همین سخت کوشی تفاوت مارو با بقیه نشون میده

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عذر میخوام سوالام یکم زیاده
      تفاوت دوتا کتاب Essential Grammar in Use و English Grammar in use تا چه حده ؟ سطحش خیلی فاحشه ؟ منظورم اینه لازمه حتما Essential رو مطالعه کنیم بعد بریم سراغ انگلیش گرامر این یوز ؟
      برا زبان عمومی English Grammar in use برا بچه ها خوبه یا Essential ؟؟ البته زبان تخصصی که مطمئنم انگلیش گرامر این یوز واجبه ...
      یکی در مورد تفاوت دوتاشون توضیح میده و البته سطح advanced ... کیا میان سطح advanced میخونن ؟ ارشد ؟ یا بالاتر ؟ راستش هیچ تصوری ندارم

13. Top | #58
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      عذر میخوام سوالام یکم زیاده
      تفاوت دوتا کتاب Essential Grammar in Use و English Grammar in use تا چه حده ؟ سطحش خیلی فاحشه ؟ منظورم اینه لازمه حتما Essential رو مطالعه کنیم بعد بریم سراغ انگلیش گرامر این یوز ؟
      برا زبان عمومی English Grammar in use برا بچه ها خوبه یا Essential ؟؟ البته زبان تخصصی که مطمئنم انگلیش گرامر این یوز واجبه ...
      یکی در مورد تفاوت دوتاشون توضیح میده و البته سطح advanced ... کیا میان سطح advanced میخونن ؟ ارشد ؟ یا بالاتر ؟ راستش هیچ تصوری ندارم
      خب بستگی داره چقدر گرامر بلد هستید؟؟
      به نظرم essential پیش زمینه هستش
      همون عادی رو.بخونید بهتر باشه
      من ترم بعدی میرم advanced بالاخره بعد از 4 سال

14. Top | #59
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      راجع ب لغت هم اگر میخایید آزمون تافل یا آیلتس بدید بحث اش جداس ولی برای بالا تر بردن سطح لغات Oxford world skill رو شدیدا توصیه میکنم توی 3 لول intermediate. Upper intermediate. Advanced هستش ک کاملا سلف استادی هست و ب راحتی سطح لغات تون رو بالا میبرد

15. Top | #60
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Melikamg نمایش پست ها
      خب بستگی داره چقدر گرامر بلد هستید؟؟
      به نظرم essential پیش زمینه هستش
      همون عادی رو.بخونید بهتر باشه
      من ترم بعدی میرم advanced بالاخره بعد از 4 سال
      خب راستش در حد همون دبیرستان بلدم گرامر رو نه بیشتر ... پس همون انگلیش گرامر این یوز رو بخونم ؟؟؟

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن