والا اگه واسه حرف زدن میخوای بهتربری کلاس چون تو این کشور کسی زبان مادرش انگلیسی نیس که بخواد باهات حرف بزنه که تو هم بتونی پیشرفت کنی واسه لغت به نظرم همون دیکشنری هروز یه لغت بهترین روشه برای یادگیری لغات یه سوال تو حرف زدنت تو بیانت مشکل داشتی یا کلماتو نمیفهمیدی اگه بیانت بودکه گرامرت مشکل داره پس باید رو گرامر و افعال با قاعده بی قاعده رو یاد بگیری اما واسه گفتن کلماتت به نظرم کتاب داستان دیکشنری اینا خیلی خوبه
امروز یا فردا خیلی شبیه "یا زندگی یا مرگ"هستش ... مسئله اینه ما همیشه راه آسون رو انتخاب میکنیم . ترجیح میدیم بمیریم تا اینکه راه سخت زندگی کردن رو به پیش بگیریم ...شاید به خاطر همینه که میخوام از فردا زندگی کردن رو انتخاب کنم
امروز یا فردا خیلی شبیه "یا زندگی یا مرگ"هستش ... مسئله اینه ما همیشه راه آسون رو انتخاب میکنیم . ترجیح میدیم بمیریم تا اینکه راه سخت زندگی کردن رو به پیش بگیریم ...شاید به خاطر همینه که میخوام از فردا زندگی کردن رو انتخاب کنم

اها یعنی میدونی تو writing کی باید present perfect استفاده کنی کی present perfect counties????
فیلم ک خب عامیانه است
از کتاب هایی استفاده کن ک multiple باشن یعنی همه چی داشته باشن و همه جنبه های زبان ات رو بالا ببری
اول هدف مشخص کن آیلتس میخای یا تافل یا آزمون های کمبریج یا دوران cpe و......
با توجه ب زمانی ک در اختیار داری منابع مناسب هر کدوم رو انتخاب کن
اره روی کاغذ خوبم ینی میدونم چیکار کنم چون قبلش فکر میکنم ... ولی تو صحبت کردن خب فرصت فکر کردن نیست و عادت شده حال صحبت کنیم ...
ینی هر چهار مهارت رو باهم بالا ببرم دیه ؟ من هدفم فعلا زبان تخصصی هست .. ولی خب اگه اشتباه نکنم برای مهارتی ک میخوام تافل بهتر باشه ... مطمئن نیستم نظر شما چیه ؟ کدوم بهتره ؟ چی پیشنهاد میدی ؟

اره همه باهم بالا ببری خیلی خوب نتیجه میگیری
خب ببین تافل برای کشور های آمریکا و کانادا خیلی قابل قبوله و آیلتس برای اروپا
یکم اطلاعات م ممکنه قدیمی باشه ولی تا جایی ک یادمه باید تمدید بشن هر چند سال ی بار
آزمون کمبریج ک از طرف خود دانشگاه کمبریج برگزار میشع و همه جا کاملا معتبره و نیاز ب تمدید نداره ولی خیلی سخته خیلی
دوره های cpe زبان تخصصی هستن ک فک کنم این ب کارتون بیاد یکم سخت هستند و همین طوری نمیتونید واردش بشید باید قبلش حتما چندتا کتاب advanced بخونی و واقعیت سلف استادی کردن سی پی ایی برای کسی هست ک وقت آزاد زیاد داره و عاشق زبانه وگرنه باید کلاس برید

و اینکه میخای بربتیش صحبت کنی یا امریکن با توجه ب این کتاب ات رو انتخاب میکنی ک توی listing دچار دوگانگی نشی

B.sc: Civil Engineering - Tabriz University
M.sc: Marine Structures Engineering - Tehran University
B.sc: Civil Engineering - Tabriz University
M.sc: Marine Structures Engineering - Tehran University
سلام مجدد دوستان ...
یه سوال دیگه هم داشتم ... من الان 2 جلدی اختصاصی اناری رو خریدم ...
به نظرتون لازم هم هست عمومی جامع هم بخرم ؟ یا چی ؟
نظرتون چیه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)