X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 77
    1. Top | #61
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Misto نمایش پست ها
      خب راستش در حد همون دبیرستان بلدم گرامر رو نه بیشتر ... پس همون انگلیش گرامر این یوز رو بخونم ؟؟؟
      بله
      ولی ی سوال الان شما بخش های دیگر زبان مثل writing تون خوبه؟؟
      گرامر گول زننده است چون شما آون کتاب رو میخری تمرین هارو هم عالی حل میکنی ولی میخای صحبت کنی آخرش کل جملات رو present میگی اینطور نیستی؟؟

2. Top | #62
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عذر میخوام سوالام یکم زیاده
      تفاوت دوتا کتاب Essential Grammar in Use و English Grammar in use تا چه حده ؟ سطحش خیلی فاحشه ؟ منظورم اینه لازمه حتما Essential رو مطالعه کنیم بعد بریم سراغ انگلیش گرامر این یوز ؟
      برا زبان عمومی English Grammar in use برا بچه ها خوبه یا Essential ؟؟ البته زبان تخصصی که مطمئنم انگلیش گرامر این یوز واجبه ...
      یکی در مورد تفاوت دوتاشون توضیح میده و البته سطح advanced ... کیا میان سطح advanced میخونن ؟ ارشد ؟ یا بالاتر ؟ راستش هیچ تصوری ندارم
      والا اگه واسه حرف زدن میخوای بهتربری کلاس چون تو این کشور کسی زبان مادرش انگلیسی نیس که بخواد باهات حرف بزنه که تو هم بتونی پیشرفت کنی واسه لغت به نظرم همون دیکشنری هروز یه لغت بهترین روشه برای یادگیری لغات یه سوال تو حرف زدنت تو بیانت مشکل داشتی یا کلماتو نمیفهمیدی اگه بیانت بودکه گرامرت مشکل داره پس باید رو گرامر و افعال با قاعده بی قاعده رو یاد بگیری اما واسه گفتن کلماتت به نظرم کتاب داستان دیکشنری اینا خیلی خوبه

3. Top | #63
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Melikamg نمایش پست ها
      بله
      ولی ی سوال الان شما بخش های دیگر زبان مثل writing تون خوبه؟؟
      گرامر گول زننده است چون شما آون کتاب رو میخری تمرین هارو هم عالی حل میکنی ولی میخای صحبت کنی آخرش کل جملات رو present میگی اینطور نیستی؟؟
      آره writing خوبه مشکلی ندارم ...
      خخخ اره یه همچین مشکلی هست .. موقع صحبت کلا همه چیز قاط میشه ... مثلا میای گذشته بکار ببری حال میاری ...
      در هر صورت انتظار دارم کامل و اصولی یاد بگیرم ... بیشتر این فیلمای لعنتی گند زدن به انگلیسیم
      امروز یا فردا خیلی شبیه "یا زندگی یا مرگ"هستش ... مسئله اینه ما همیشه راه آسون رو انتخاب میکنیم . ترجیح میدیم بمیریم تا اینکه راه سخت زندگی کردن رو به پیش بگیریم ... شاید به خاطر همینه که میخوام از فردا زندگی کردن رو انتخاب کنم

4. Top | #64
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shirin.sa نمایش پست ها
      والا اگه واسه حرف زدن میخوای بهتربری کلاس چون تو این کشور کسی زبان مادرش انگلیسی نیس که بخواد باهات حرف بزنه که تو هم بتونی پیشرفت کنی واسه لغت به نظرم همون دیکشنری هروز یه لغت بهترین روشه برای یادگیری لغات یه سوال تو حرف زدنت تو بیانت مشکل داشتی یا کلماتو نمیفهمیدی اگه بیانت بودکه گرامرت مشکل داره پس باید رو گرامر و افعال با قاعده بی قاعده رو یاد بگیری اما واسه گفتن کلماتت به نظرم کتاب داستان دیکشنری اینا خیلی خوبه
      ممنون کتاب خاصی هم پیشنهاد میکنید ؟ یا خودم بگردم دنبالشون ؟ سطحش مهم نیست ؟ مثلا بیام رمانی مثل 1984 رو انگلیسی بخونم ؟
      امروز یا فردا خیلی شبیه "یا زندگی یا مرگ"هستش ... مسئله اینه ما همیشه راه آسون رو انتخاب میکنیم . ترجیح میدیم بمیریم تا اینکه راه سخت زندگی کردن رو به پیش بگیریم ... شاید به خاطر همینه که میخوام از فردا زندگی کردن رو انتخاب کنم

5. Top | #65
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      آره writing خوبه مشکلی ندارم ...
      خخخ اره یه همچین مشکلی هست .. موقع صحبت کلا همه چیز قاط میشه ... مثلا میای گذشته بکار ببری حال میاری ...
      در هر صورت انتظار دارم کامل و اصولی یاد بگیرم ... بیشتر این فیلمای لعنتی گند زدن به انگلیسیم
      اها یعنی میدونی تو writing کی باید present perfect استفاده کنی کی present perfect counties????
      فیلم ک خب عامیانه است
      از کتاب هایی استفاده کن ک multiple باشن یعنی همه چی داشته باشن و همه جنبه های زبان ات رو بالا ببری
      اول هدف مشخص کن آیلتس میخای یا تافل یا آزمون های کمبریج یا دوران cpe و......
      با توجه ب زمانی ک در اختیار داری منابع مناسب هر کدوم رو انتخاب کن

6. Top | #66
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اها یعنی میدونی تو writing کی باید present perfect استفاده کنی کی present perfect counties????
      فیلم ک خب عامیانه است
      از کتاب هایی استفاده کن ک multiple باشن یعنی همه چی داشته باشن و همه جنبه های زبان ات رو بالا ببری
      اول هدف مشخص کن آیلتس میخای یا تافل یا آزمون های کمبریج یا دوران cpe و......
      با توجه ب زمانی ک در اختیار داری منابع مناسب هر کدوم رو انتخاب کن
      اره روی کاغذ خوبم ینی میدونم چیکار کنم چون قبلش فکر میکنم ... ولی تو صحبت کردن خب فرصت فکر کردن نیست و عادت شده حال صحبت کنیم ...
      ینی هر چهار مهارت رو باهم بالا ببرم دیه ؟ من هدفم فعلا زبان تخصصی هست .. ولی خب اگه اشتباه نکنم برای مهارتی ک میخوام تافل بهتر باشه ... مطمئن نیستم نظر شما چیه ؟ کدوم بهتره ؟ چی پیشنهاد میدی ؟

7. Top | #67
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      اره روی کاغذ خوبم ینی میدونم چیکار کنم چون قبلش فکر میکنم ... ولی تو صحبت کردن خب فرصت فکر کردن نیست و عادت شده حال صحبت کنیم ...
      ینی هر چهار مهارت رو باهم بالا ببرم دیه ؟ من هدفم فعلا زبان تخصصی هست .. ولی خب اگه اشتباه نکنم برای مهارتی ک میخوام تافل بهتر باشه ... مطمئن نیستم نظر شما چیه ؟ کدوم بهتره ؟ چی پیشنهاد میدی ؟
      اره همه باهم بالا ببری خیلی خوب نتیجه میگیری
      خب ببین تافل برای کشور های آمریکا و کانادا خیلی قابل قبوله و آیلتس برای اروپا
      یکم اطلاعات م ممکنه قدیمی باشه ولی تا جایی ک یادمه باید تمدید بشن هر چند سال ی بار
      آزمون کمبریج ک از طرف خود دانشگاه کمبریج برگزار میشع و همه جا کاملا معتبره و نیاز ب تمدید نداره ولی خیلی سخته خیلی
      دوره های cpe زبان تخصصی هستن ک فک کنم این ب کارتون بیاد یکم سخت هستند و همین طوری نمیتونید واردش بشید باید قبلش حتما چندتا کتاب advanced بخونی و واقعیت سلف استادی کردن سی پی ایی برای کسی هست ک وقت آزاد زیاد داره و عاشق زبانه وگرنه باید کلاس برید

8. Top | #68
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      و اینکه میخای بربتیش صحبت کنی یا امریکن با توجه ب این کتاب ات رو انتخاب میکنی ک توی listing دچار دوگانگی نشی

9. Top | #69
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      و اینکه میخای بربتیش صحبت کنی یا امریکن با توجه ب این کتاب ات رو انتخاب میکنی ک توی listing دچار دوگانگی نشی
      داداش ممنون بابت راهنمایی هات خیلی کمک کرد دمت گرم

10. Top | #70
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      داداش ممنون بابت راهنمایی هات خیلی کمک کرد دمت گرم
      خواهش میکنم
      سوال دیگه ایی هم باشه در خدمتم
      موفق باشی

11. Top | #71
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      راستش میخوام به طور کامل زبان رو پوشش بدم هم برای استفاده شخصی هم کنکور
      یه عده مقالات تخصصی هست مرتبط با کامپیوتر و برنامه نویسی و ... که واقعا نیاز به سطح زبان انگلیسی بالا داره و فقط این هم نیست ... آخرین باری که با دوتا توریست که زن و شوهر بودن حرف زدم متوجه تفاوت فاحش و البته ضعف بسیار شدیدم شدم ... منم یه جورایی اعتماد به نفس بالایی داشتم تو زبان انگلیسی ولی پرامو ریختن
      در هر صورت هرکسی اینکارا رو انجام نمیده و به نظرم دقیقا همین سخت کوشی تفاوت مارو با بقیه نشون میده
      آره درسته ولی بحث زبان کنکور جداس و بحث زبان انگلیسی برنامه نویسی هم جداس بهم هیچ ربطی ندارم لزوما
      B.sc: Civil Engineering - Tabriz University

M.sc: Marine Structures Engineering - Tehran University

12. Top | #72
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      راستش میخوام به طور کامل زبان رو پوشش بدم هم برای استفاده شخصی هم کنکور
      یه عده مقالات تخصصی هست مرتبط با کامپیوتر و برنامه نویسی و ... که واقعا نیاز به سطح زبان انگلیسی بالا داره و فقط این هم نیست ... آخرین باری که با دوتا توریست که زن و شوهر بودن حرف زدم متوجه تفاوت فاحش و البته ضعف بسیار شدیدم شدم ... منم یه جورایی اعتماد به نفس بالایی داشتم تو زبان انگلیسی ولی پرامو ریختن
      در هر صورت هرکسی اینکارا رو انجام نمیده و به نظرم دقیقا همین سخت کوشی تفاوت مارو با بقیه نشون میده
      حالا سال کنکور شما پوشش نده فعلا برو بچسب به کنکورت
      شهاب اناری عالیه واسه زبان کنکور

13. Top | #73
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_tezar نمایش پست ها
      آره درسته ولی بحث زبان کنکور جداس و بحث زبان انگلیسی برنامه نویسی هم جداس بهم هیچ ربطی ندارم لزوما
      خیلی هم ربط داره زبان انگلیسی ، انگلیسیه ... شما اول زبان فارسی رو یاد میگیرید بعد میرید سراغ مقالات علمی خوندن ... کسی که مهارت داشته باشه تو کنکور هم مشکلی پیدا نمیکنه

14. Top | #74
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خیلی هم ربط داره زبان انگلیسی ، انگلیسیه ... شما اول زبان فارسی رو یاد میگیرید بعد میرید سراغ مقالات علمی خوندن ... کسی که مهارت داشته باشه تو کنکور هم مشکلی پیدا نمیکنه

حاجی انگلیسی برنامه نویسی و کامپیوتر با زبان کنکور خیلی فرق داره دیگه , کلا دامنه لغات فرق میکنه
      B.sc: Civil Engineering - Tabriz University

M.sc: Marine Structures Engineering - Tehran University

15. Top | #75
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام مجدد دوستان ...
      یه سوال دیگه هم داشتم ... من الان 2 جلدی اختصاصی اناری رو خریدم ...
      به نظرتون لازم هم هست عمومی جامع هم بخرم ؟ یا چی ؟
      نظرتون چیه ؟

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن