504 كه بايد و كتاب Essential Words 450 كه مي خونيد كتاب خيلي خوبيه اما قديمي هستش من پيشنهاد مي كنم سوويچ كنيد روي Barron’s 601 كه خيلي جديدتره و عملا همه براي SAT/ACT تو آمريكا اينو رفرنس مي دونن.
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از همگی دوستان
خب یکی از دوستان Barron’s 601 پیشنهاد داد با 504 ...
اخه یه جورایی فکر نکنم برای زبان تخصصی کافی باشه :))
شما یه سر به Longman Communication 3000 زدید ببینید چطوریه ؟ :yahoo (100):یکی دو نفر خیلی بهم تاکید کردن خواستی لغت رو جدی شروع کنی همین کتابو کامل یادبگیر صرفا لغته و متن نداره برا همین باس با دیکشنری یادش گرفت ...
:yahoo (110): نظرتون راجب به کتاب new gap چیه ؟ کتاب خوبی هست ؟ من اینی که از اینترنت خریدم انگار برای آقای اناری بودش بعد بردم بیرون چاپش کردم ...
نظری ندارید ؟
آیا کسی فایل پی دی اف و یا لینک دانلود آزمون های ازمایشی کنکور اختصاصی زبان موسسه های مختلف رو که مربوط به این چند سال اخیر باشه ، داره ، که واسم بفرسته ؟
لینک آزمون تخصصی زبان داخل و خارج کشور 90 به بعد رو چطور ؟
ممنون
بحث زبان عمومی شد. من سوال های کلوز رو اغلب بدون غلط جواب میدم یا خیلی کم یک غلط دارم. ریدینگ اغلب یک غلط و خیلی کم هم دوتا دارم و کم هم بدون غلط زدم. کتاب ریدینگ شهاب اناری هم کار میکنم. بنظرتون از متن نترسیم رو بگیرم؟ تو گرامر لغت خدا رو شکر مشکل ندارم.
منظورت Bridge the Gap هستش؟
من خيلي تعريف اين كتاب رو از بچه هاي دانشگاه تهران شنيدم، تو Essay و Researches و تز براي شروع كلا اينكه بدونن چه خبره و چيكار كنن و ي استراكچر خوب بسازن به خيليا كمك كرده اما بگم نزديك 600 صفحه اس! نمي رسي اينهمه رو...
Longman 3000 رو نديدم اما تعريفي ازش نشنيدم و اين خيلي بده بخواي با ديكشنري بري جلو خيلي مسخره و وقت گيره
ببين زبان اختصاصي يكمم از SAT/ACT پايين تره و مطمئن باش همون Barron’s 601 كافيه با 504 و دوجلد كتاب تخصصي اناري.
اصلا تو خود آمازون نوشته Barron’s 1200 براي GRE و Toefl خوبه. سطحش بالاست و به درد كنكور زبان نمي خوره.
شماهم كه فقط زبان نداريد درساي عمومي و بقيه هم هستن خوب!
حداقل من بازم ميگم به حرف منم اعتماد نمي كنيد از يكي بپرسيد كه اين راهو رفته!
فقط 504 و 601 نيست كه كلي هم لغت از همون كتاباي اناري، ازموناي ازمايشي و تستاي كتابا و متناي تأليفي درمياد
عملا كافيه واگرنه اصلا بريد Longman active study رو بگيريد تا آخر عمرتون لغت حفظ كنيد!:)) والا ا ا ا ا...:yahoo (83):
:yahoo (110):راستش میخوام به طور کامل زبان رو پوشش بدم هم برای استفاده شخصی هم کنکور
یه عده مقالات تخصصی هست مرتبط با کامپیوتر و برنامه نویسی و ... که واقعا نیاز به سطح زبان انگلیسی بالا داره و فقط این هم نیست ... :yahoo (112): آخرین باری که با دوتا توریست که زن و شوهر بودن حرف زدم متوجه تفاوت فاحش و البته ضعف بسیار شدیدم شدم ... :yahoo (5): منم یه جورایی اعتماد به نفس بالایی داشتم تو زبان انگلیسی :)) ولی پرامو ریختن
در هر صورت هرکسی اینکارا رو انجام نمیده و به نظرم دقیقا همین سخت کوشی تفاوت مارو با بقیه نشون میده
عذر میخوام سوالام یکم زیاده
تفاوت دوتا کتاب Essential Grammar in Use و English Grammar in use تا چه حده ؟ سطحش خیلی فاحشه ؟ منظورم اینه لازمه حتما Essential رو مطالعه کنیم بعد بریم سراغ انگلیش گرامر این یوز ؟
برا زبان عمومی English Grammar in use برا بچه ها خوبه یا Essential ؟؟ البته زبان تخصصی که مطمئنم انگلیش گرامر این یوز واجبه ...
:yahoo (39): یکی در مورد تفاوت دوتاشون توضیح میده و البته سطح advanced ... کیا میان سطح advanced میخونن ؟ ارشد ؟ یا بالاتر ؟ راستش هیچ تصوری ندارم
راجع ب لغت هم اگر میخایید آزمون تافل یا آیلتس بدید بحث اش جداس ولی برای بالا تر بردن سطح لغات Oxford world skill رو شدیدا توصیه میکنم توی 3 لول intermediate. Upper intermediate. Advanced هستش ک کاملا سلف استادی هست و ب راحتی سطح لغات تون رو بالا میبرد