نقل قول نوشته اصلی توسط Satttttttar نمایش پست ها
سلام و درود
اقا سجاد فردا اخرین فرصت برای ثبت نام ترمیم معدل هستش؟؟خدایی من موندم برم نرم؟چون برنامه تابستونم کلا تغییر میکنه؟...
خود شما بودید چیکار می کردید؟؟؟
این سوال رو بقیه دوستان هم جواب بدن ممنون میشم...

سلام عزیز
به احتمال 99.999999 درصد مصوبه تاثیر قطعی لغو خواهد به 4 روش زیر این موضوع رخ خواهد داد :
1ـ مطابق بیانیه 175 نماینده شورای سنجش و پذیرش دانشجو به ریاست دکتر غلامی وزیر علوم تشکیل جلسه فوق العاده میده و مصوبه رو ملغی میکنه و تاثیر سوابق رو بصورت صرفا تاثیر مثبت تصویب میکنه
2ـ وزیر علوم به بیانیه نمایندگان توجهی نمیکنه ، جناب لاشکی طرح دو فوریتی ارائه میده صحن علنی ، بچه ها هجوم میبرن به سمت نماینده ها و ازشون مثل سال 95 میخوان با دو فوریتی موافقت کنن و تاثیر سوابق برای همیشه بصورت صرفا تاثیر مثبت تصویب خواهد شد
3ـ دیده بان شفافیت و عدالت از شورای سنجش و پذیرش و مصوبه ظالمانه اون به دیوان عدالت اداری شکایت کرده است ، دیوان عدالت مصوبه را ابطال میکند
4ـ کمیسیون آموزش مصوبه تاثیر قعی رو باطل میکنه و دستور میده تاثیر بصورت مثبت اعمال بشه

من بودم ترمیم شرکت نمیکردم حداقل با توجه به این وضعیت که به احتمال بسیار زیاد تاثیر مثبت خواهد شد ، اگر به فرض محال تاثیر قطعی شد در دی ماه اقدام میکردم
موفق باشی