نوشته اصلی توسط
masoud154
چند هفته پیش هر صفحه ای رو باز میکردی داوطلبا مینوشتن با درصد زیست 80 فیزیک 80 و.... «بقیه هم همینطور» کجا قبول میشم و من اصلا نمیفهمیدم فاز این آدمارو. شاید در زندگیشون کمبود هایی داشتن که میخواستن با این حرفا جبرانش کنن. اینو باید در نظر داشت که یه داوطلب با چنین درصدایی رتبه زیر 500 میاره و خودتونم خوب میدونین که همچین آدمی اگه راست گفته باشه یه زندگی منطقی و حرفه ای داشته که کم تر پیش میاد بره تو سایتا و به رتبش پز بده. همچین آدمی دقیقا میدونه کجا قبول میشه و نیازی به سوال کردن از آدمای دیگه نداره. اما آدمایی که الکی میومدن این درصدارو میگفتن 2 دلیل داره.
1-همون جبران کمبود ها ٢-هنگام درصد گیری خیلی تو فضا بودن و اول کلیدهای پیشنهادی نگاه میکردن بعد میگفتن خب من که همونو زدم و خیلی خوشبینانه درصد گرفتن
حالا همین آدمایی که اون درصدارو میگفتن اومدن زمین و زمان و مقصر میدونن و میگن درصدای منو اشتباه حساب کردن یا پاسخنامه منو دستکاری کردن. اینا طبیعیه و ذات آدم همینجوریه که با دیدن نتیجه غیر منتظره همچین حرفایی رو بزنه. منم خودم تو درس دینی و زبان نتیجم با درصد گیریم فرق میکنه ولی کسیو مقصر نمیدونم چون فکر میکنم شاید به خاطر حواس پرتی قرص خواب اور قوی ای بوده که شب کنکور خورده بودم یا شاید به این دلیل بوده که من در کنار خانواده درصد گیری کردم و به خاطر شرم در کنار آن ها کمی مراعات کردم. در مورد قاطی کردن سهمیه ایثار و مناطق هم مشاورای معتبر میگن درسته اما در رشته تجربی نهایت 10 تا 15 درصد رتبه شما کم خواهد شد نه این که نصف بشه. در ضمن این قاطی شدن فقط در عدد رتبه نهایی سهمیه اشکال ایجاد کرده ولی در انتخاب رشته هیچ تاثیری نداره و عدالت برقرار میشه فقط شما مثلا اگه رتبت در سهمیه مناطق شده 1700 با 1500 انتخاب رشته کن