X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کنکوریهای ۹۷ در مقایسه بین رتبه مورد انتظار شما و رتبه

رأی دهندگان
    170. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • رتبم از چیزی که فکر میکردم خیلی بهتر شده

8 4.71%
    • رتبم از چیزی که فکر میکردم نسبتا بهتر شده

5 2.94%
    • رتبم تقریبا همون رتبه ایه که مورد انتظارم بود.

16 9.41%
    • رتبم از چیزی که فکر میکردم نسبتا بدتر شده.

27 15.88%
    • رتبم از چیزی که فکر میکردم خیلی بدتر شده.

114 67.06%
    صفحه 17 از 19 نخستنخست ... 7161718 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 241 به 255 از 281
    1. Top | #241
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr AmiRoFfF نمایش پست ها

اگه کارنامه الکی نباشه خب آره دیگه واسه خاطر فیزیک و ریاضیت هستش
      چون بقیه درصدات خوبن
      ولی خداییش خیلی عجیبه این کارنامه , تمام درسها باهم بالانس هستن
      بعد یهو فیزیک و ریاضی اینجوری !!!
      دیگه وقتی این دو تا درس لعنتی رو نخونی اینطوری میشه.

2. Top | #242
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahaaaaaar نمایش پست ها
      بچه ها من 4000 منطقه یک شدم. از سروش مویینی پرسیدم پشت بمونم گفت نه..سال بعد سختتر میشه...تعداد شرکت کننده هم بیشتر میشه...گفت اصلا نمونید..چکار کنم آخه؟؟ برم وردست تزریقاتچی بشم بهتر از درجا زدن تو کنکوره...آخه من با این رتبه برم چه رشته ای؟؟ واقعا پشت موندن اینقدر وحشتناکه؟؟
      نه اصلا اينجوري نيست به نظرم
      من سال دومم بود بهتر از پارسال شدم
      پشت كنكور بودنم اونقدر كه ميگن سخت نيست اتفاقا وقتت بيشتره و بهتر ميتوني بخوني ولي بازم بستگي به خودت داره

3. Top | #243
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahaaaaaar نمایش پست ها
      بچه ها من 4000 منطقه یک شدم. از سروش مویینی پرسیدم پشت بمونم گفت نه..سال بعد سختتر میشه...تعداد شرکت کننده هم بیشتر میشه...گفت اصلا نمونید..چکار کنم آخه؟؟ برم وردست تزریقاتچی بشم بهتر از درجا زدن تو کنکوره...آخه من با این رتبه برم چه رشته ای؟؟ واقعا پشت موندن اینقدر وحشتناکه؟؟
      دوست عزیز مسئله تنها وحشتناکی و سختی پشت کنکور موندن نیست قضیه مسائل و اتفاقات پیش بینی نشده است مثلا دوست من پشت کنکور موند و سال دوم پدرش ناگهانی فوت کرد(البته خدا نکنه برای کسی اتفاق بیافته که خیلی وحشتناکه) یا همین قانون سهمیه 5 درصد که یهو واسه 96 از اسمون نازل شد مطمئنن اونی که 95 انتخاب رشته کرد موفق تر بود یا زبونم لال درست روز کنکور یه اتفاق بدی افتاد بنظرم ادم پلهای پشت سرش رو نباید خراب کنه نهایتا شما اگه تصمیمت برای پشت کنکور قطعیه یه رشته پیراپزشکی که اینده شغلی داره ازاد یا شبانه یا اگه شد پردیس انتخاب کنید و باز کنکور شرکت کنید

4. Top | #244
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها به نظرتون رتبه کنکورمو نگاه کنم من بدبخت 188000 دوسال رتبه می آورم با این که می خوانم

5. Top | #245
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Elahe_ نمایش پست ها
      نه اصلا اينجوري نيست به نظرم
      من سال دومم بود بهتر از پارسال شدم
      پشت كنكور بودنم اونقدر كه ميگن سخت نيست اتفاقا وقتت بيشتره و بهتر ميتوني بخوني ولي بازم بستگي به خودت داره
      شما رتبتون چند اومد امسال ؟واس پزشکی میرسه؟

6. Top | #246
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Seyed Hossein نمایش پست ها
      دوستان از چند نفر پرسیدم انگار روز کنکور ساعت ۵ صبح کلید لو رفته بوده.....
      اول خودم باور نمی‌کردم ولی دیدم انگار واقعیت داره...
      از کی شنیدی؟واقا صحت داره؟

7. Top | #247
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      بچه ها اگه ادم پردیس قبول شه میتونه سال بعد بیاد ودوباره کنکور بده بدون اینکه انصراف بده بعد اگه روزانه پزشکی دندون دارو قبول شد انصراف بده؟؟؟

8. Top | #248
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سحر96 نمایش پست ها
      بچه ها اگه ادم پردیس قبول شه میتونه سال بعد بیاد ودوباره کنکور بده بدون اینکه انصراف بده بعد اگه روزانه پزشکی دندون دارو قبول شد انصراف بده؟؟؟
      اره میشه. در این حالت نیازی نیست انصراف بدی .
      البته اگر قبول شدی ، موقع انصراف باید جریمه بدی. جریمش سنگینه ولی نمیدونم چقدره.

9. Top | #249
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Janvaljan نمایش پست ها
      اره میشه. در این حالت نیازی نیست انصراف بدی .
      البته اگر قبول شدی ، موقع انصراف باید جریمه بدی. جریمش سنگینه ولی نمیدونم چقدره.
      شهریه ثابت ترمای باقی مونده س جریمه ش

10. Top | #250
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nazii12 نمایش پست ها
      از کی شنیدی؟واقا صحت داره؟
      اره
      برخی دانشجوها و آشنا ها
      تو کانال ها هم عکسشو زده بودن

11. Top | #251
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

اره
      برخی دانشجوها و آشنا ها
      دوست عزیز درمورد اون کلیدها بگم اومده بودن واسه دفترچه a b c d کلید داده بودن همش اشتباه بود درضمن امسال دفترچه ab نداشتیم اصلا یکم تحقیق کنیم بهتره
      من در جامعه ای زندگی میکنم که در آن مشکلات بیداد میکند و خدایی دارم که مرا در همه ی مشکلات یاری میکند آری این است زندگانی من......

12. Top | #252
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من چند نفر برام تخمین رتبه زدن حدود 5 تا 7 هزار میشدم ولی الان اومده 27 هزار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
      هیچکدوم از درصد ها مال خودم نیستن
      فیزیک اخه 6 درصد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      ادبیات 40 میشدم زده 24
      دینی 60 میشدم زده 22
      زیست 40 میشدم زده 16!!!!!!

13. Top | #253
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

اره
      برخی دانشجوها و آشنا ها
      بعیدم نیس

14. Top | #254
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      چند هفته پیش هر صفحه ای رو باز میکردی داوطلبا مینوشتن با درصد زیست 80 فیزیک 80 و.... «بقیه هم همینطور» کجا قبول میشم و من اصلا نمیفهمیدم فاز این آدمارو. شاید در زندگیشون کمبود هایی داشتن که میخواستن با این حرفا جبرانش کنن. اینو باید در نظر داشت که یه داوطلب با چنین درصدایی رتبه زیر 500 میاره و خودتونم خوب میدونین که همچین آدمی اگه راست گفته باشه یه زندگی منطقی و حرفه ای داشته که کم تر پیش میاد بره تو سایتا و به رتبش پز بده. همچین آدمی دقیقا میدونه کجا قبول میشه و نیازی به سوال کردن از آدمای دیگه نداره. اما آدمایی که الکی میومدن این درصدارو میگفتن 2 دلیل داره.
      1-همون جبران کمبود ها ٢-هنگام درصد گیری خیلی تو فضا بودن و اول کلیدهای پیشنهادی نگاه میکردن بعد میگفتن خب من که همونو زدم و خیلی خوشبینانه درصد گرفتن
      حالا همین آدمایی که اون درصدارو میگفتن اومدن زمین و زمان و مقصر میدونن و میگن درصدای منو اشتباه حساب کردن یا پاسخنامه منو دستکاری کردن. اینا طبیعیه و ذات آدم همینجوریه که با دیدن نتیجه غیر منتظره همچین حرفایی رو بزنه. منم خودم تو درس دینی و زبان نتیجم با درصد گیریم فرق میکنه ولی کسیو مقصر نمیدونم چون فکر میکنم شاید به خاطر حواس پرتی قرص خواب اور قوی ای بوده که شب کنکور خورده بودم یا شاید به این دلیل بوده که من در کنار خانواده درصد گیری کردم و به خاطر شرم در کنار آن ها کمی مراعات کردم. در مورد قاطی کردن سهمیه ایثار و مناطق هم مشاورای معتبر میگن درسته اما در رشته تجربی نهایت 10 تا 15 درصد رتبه شما کم خواهد شد نه این که نصف بشه. در ضمن این قاطی شدن فقط در عدد رتبه نهایی سهمیه اشکال ایجاد کرده ولی در انتخاب رشته هیچ تاثیری نداره و عدالت برقرار میشه فقط شما مثلا اگه رتبت در سهمیه مناطق شده 1700 با 1500 انتخاب رشته کن

15. Top | #255
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masoud154 نمایش پست ها
      چند هفته پیش هر صفحه ای رو باز میکردی داوطلبا مینوشتن با درصد زیست 80 فیزیک 80 و.... «بقیه هم همینطور» کجا قبول میشم و من اصلا نمیفهمیدم فاز این آدمارو. شاید در زندگیشون کمبود هایی داشتن که میخواستن با این حرفا جبرانش کنن. اینو باید در نظر داشت که یه داوطلب با چنین درصدایی رتبه زیر 500 میاره و خودتونم خوب میدونین که همچین آدمی اگه راست گفته باشه یه زندگی منطقی و حرفه ای داشته که کم تر پیش میاد بره تو سایتا و به رتبش پز بده. همچین آدمی دقیقا میدونه کجا قبول میشه و نیازی به سوال کردن از آدمای دیگه نداره. اما آدمایی که الکی میومدن این درصدارو میگفتن 2 دلیل داره.
      1-همون جبران کمبود ها ٢-هنگام درصد گیری خیلی تو فضا بودن و اول کلیدهای پیشنهادی نگاه میکردن بعد میگفتن خب من که همونو زدم و خیلی خوشبینانه درصد گرفتن
      حالا همین آدمایی که اون درصدارو میگفتن اومدن زمین و زمان و مقصر میدونن و میگن درصدای منو اشتباه حساب کردن یا پاسخنامه منو دستکاری کردن. اینا طبیعیه و ذات آدم همینجوریه که با دیدن نتیجه غیر منتظره همچین حرفایی رو بزنه. منم خودم تو درس دینی و زبان نتیجم با درصد گیریم فرق میکنه ولی کسیو مقصر نمیدونم چون فکر میکنم شاید به خاطر حواس پرتی قرص خواب اور قوی ای بوده که شب کنکور خورده بودم یا شاید به این دلیل بوده که من در کنار خانواده درصد گیری کردم و به خاطر شرم در کنار آن ها کمی مراعات کردم. در مورد قاطی کردن سهمیه ایثار و مناطق هم مشاورای معتبر میگن درسته اما در رشته تجربی نهایت 10 تا 15 درصد رتبه شما کم خواهد شد نه این که نصف بشه. در ضمن این قاطی شدن فقط در عدد رتبه نهایی سهمیه اشکال ایجاد کرده ولی در انتخاب رشته هیچ تاثیری نداره و عدالت برقرار میشه فقط شما مثلا اگه رتبت در سهمیه مناطق شده 1700 با 1500 انتخاب رشته کن
      اصلا گیریم من و خیلی از کسانی که درصد هاشون منطقی نیس تبه کنار
      کسانی که درسی رو نزدن و درصد مثبت یا منفی گرفتن چی؟
      دیگه نمیشه که زمین سفید داد و درصد 14 گرفت!!!!!
      دیگه نمیشه که منی که حداقل روزی هشت ساعت میخوندم با کسی که اصلا لای کتاب ابز نکرد سه هزارتا اختلاف داشته باشم
      من نه فضایی درصد برا خودم **** زدم نه قصد کمبودی داشتم
      منتها این ها اصلا نه درصد من ونه رتبه من هستند
      اخه دست بچه مداد بدی خط خطی کنه فیزیک بالای 6 درد میزنه که اینا این درصد رو به من دادن

صفحه 17 از 19 نخستنخست ... 7161718 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن