سلام دوستان ممنون میشم از کسانی که پاسخ میدن.طبق اطلاعیه ثبت نام دانشگاه داروسازی شیراز که اوردم زده ثبت نام از 25 تا 31 شهریور طبق اعلام سازمان سنجش ولی طبق اطلاعیه سازمان سنجش بر اساس حروف الفبا فامیلیم ثبت نام من میشه یک مهر.الان بر اساس سازمان سنجش اقدام کنم؟دوم اینکه طبق اطلاعیع دانشگاه نوشته اجرای طرح رویش(که نمیدونم یهنی پی و اگر کسی میدونه لطفا توضیح بده)حداکثر تا 31 شهریور ولی ثبت نام من تازه یک مهر انجام میشهوبه نطرتون طبق اطلاعیه سنجش عمل کنم؟
چرا دانشگاه علوم پزشکی کرج برای ثبت نام اطلاعیه نزده؟ پارسال هم اینجوری بود؟ الان بر اساس جدول سنجش باید بریم؟
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
سلام دوستان کسی میدونه واسه پسرایی که نیمسال دوم قبول شدن مهر معافیت تحصیلی میدن یا نه؟
لب لعلش چو مرا جان عزیز است
عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم
اگه از سوزشت کم میکنه اره فک کن تو هفت تا سوراخ قایمش کردم،حتی اگه سهمیه ای هم در کار نبود مطمئن باش تویه بدبخت بازم هیچی نمیشدی الان بازم داشتی تو سر خودت میزدی چون کنکورتو گند زدی،حداقل الان خدارو شکر کن سهمیه ای هس که گند زدن تو کنکورتو بهش ربط بدی و به ننه بابات بگی قبول نشدم چون بقیه سهمیه داشتن،الانم برو یخ بزار اونجایی که میسوزه![]()
بچه ها کسی میدونه ثبت نام علوم پزشکی بهشتی کی شروع میشه... تو سایتش چیزی ندیدم... الان باید طبق اطلاعیه سنجش بریم؟
بعد واسه ثبت نام پرستاری باید بریم خود دانشگاه یا بریم دانشکده پرستاری؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)