پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایلام
برا خودم قابل انتظار بود
پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایلام
برا خودم قابل انتظار بود
ویرایش توسط Hamid.r313 : 25 شهریور 1396 در ساعت 12:03
success is my ONLY option
برای ثبت نام مدارکی که تو سایت سنجش نوشته همش توی پرونده ای که از مدرسه میگیریم هست؟علاوه بر اونا چی باید ببریم؟
ملت دارن جوری درس میخونن که انگار
نه انگار عاقبت هممون یه وجب خاکه😅
تو را به ترانهها بخشیدم
با من نمان
عمر هیچ درختی ابدی نیست
باید به جدایی از زندگی عادت کرد
-شمس لنگرودی-
10 بار توضیح دادم که بابا جان این با اون فرق داره
کسی که جونش فدا میشه با بچه طلاق فرق داره
حال و حوصله بحث ندارم هرچی بوده گفتم ، دلیل ناراحتی خیلیا هم اینه که ندارن چنین امتیازی و ناراحتن،میگن ای کاش تو خانواده ما هم بود
الکی هم میگن حقمون خورده شده(در صورتی که جای کسی اشغال نشده)
همه همیشه تو همه مسائل میگن حقمون خورده شده،
در کل براتون آرزوی موفقیت میکنم.
واقعـا چرا تو هـر دوره ای که ما هسـتیم اتفاقات عجـیب غریب میوفته؟همه چیـ کلا میریزه بهم!
توی ایـن شانس بـاید کـارِ فرهـنگی(!) کرد!!
تو رو نگفتم بفرستی چون اصلا برام مهم نیست
کلا دار و دسته مفت خور بی سواد و ****** سهمیه دارهایی مثل شخص حقیر تو رو میگم که کارنامه هاتون هفت تا سوراخ قایم می کنید بقیه نبینند چ آدمای بی سوادی وارد دانشگاه میشن با سهمیه و مفت خوری
هر گنده گویی و مزخرفاتی هم می خوای بگی بگو اما خودت می دونی بدون سهمیه توالت اون دانشگاه رو هم نمی دادن بشوری حالا اینجا دم در آوردی
البته بعیده براتون این مفت خوری ها مسیله ای باشه چون عادت کردین به زندگی صدقه ای و حق خوری
تو کجای دنیا ملاک سنجش علمی یک فرد میشه جانباز بودن پدرش یا شهید شدن پدرش یا آزاده بودن پدرش یا ... ؟اینجور افراد از قبل حکم پروفسوریشون به وسیله ی باباشون یا پدر بزرگشونصادر میشه سهمیه جانباز شهیدو اینجور مسائل حق خوریه روشنیه،باید گفت دم اون76 نماینده ی مخالف سهمیه5درصدی گرم که یکم حق خوری این سهمیه هارو فهمیده بودن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)