کسی نیست بگه نحوه ثبت نام دانشگاه ازاد چجوری من روان شناسی تهران پزشکی قبول شدم

اقا اگه قبولیمون قطعی نیست چرا انتخابای بعدی رو چک نکرده پس... حالا اگه تو ذخیره موندیم و در نهایت قبول نشدیم انتخابای بعدی رو چک میکنن؟

خب بالا خره موفق شدم برم
برا من چون دندون اورده بودم بقیه کد های انتخاب رشتمو دیگه حذف کرده بوده همین دندون رو فقط نگه داشتن
که این بود
انتخاب کد و عنوان رشته / محل انتخابی نمره کل نمره آخرین نفر قبول رتبه کل رتبه آخرین نفر قبول توضیحات
1 110201227 - دندانپزشكي - دکتري عمومي / واحد دندانپزشكي تهران 10055 9663 402 1174 ذخيره
بله انگار که خیلی ترازا بالاتر رفته دو تا دلیل داره دیگه یکیش اسون تر شدن بود یکیشم که این 5 درصد احتمالا
ویرایش توسط dorsa20 : 23 شهریور 1396 در ساعت 13:20

با سلام
به جهت بررسی موضوع اعمال سهمیه و رفع نگرانی شما عزیزان امروز پنجشنبه ۲۳ شهریور ۹۶ با دکتر توکلی تماس گرفتم که موفق به گفتگو با ایشان نگردیدم لذا با توجه به اهمیت موضوع پیامکی با مذمون ذیل برای ایشان ارسال نمودم
با سلام و عرض ادب
جناب دکتر توکلی نتایج دانشگاه آزاد اعلام گردید که متاسفانه در اعلام نتایج مذکور فرزندان ایثارگران که در سهمیه ۵ درصدی شرکت کرده بودند معتقدند سهمیه مذکور به ضررشان بوده و موجب نگرانی شدید این قشر معزز گردیده و بدینوسیله اعتراض شدید خود را اعلام میدارند و البته نگرانی دارند این سهمیه در نتایج کنکور سراسری (دولتی) هم به ضررشان تمام شود
لذا از آن برادر بزرگوار که همواره دلسوز ایثارگران بوده اید خواهشمند است جهت رفع نگرانی این عزیزان موضوع را بررسی فرمایید
با تشکر ملایی
سلام بچه ها یه سوال میگم من دندون اصفهان ازاد قبول شدم که بعد تهران زده بودم الان ممکنه بعدن به من بگن قبول شدی تهرانو چون اونایی که دولتی قبول بشن نیان جاشون خالی میشه دیگه درسته؟؟

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)