نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

شما که با سرعت ثابت راه میری رو زمین یعنی نیروی خالص بهت وارد نمیشه ؟ یا ماشینی که با سرعت ثابت حرکت میکنه یعنی دیگه نیرو به زمین وارد نمیکنه ؟؟؟ نه اینطوری نیست . همه ی حرکات رو میشه با قوانین نیوتن بررسی کرد (به غیر از چند نوع خاص از حرکت) ولی این حرکات با نیروی ثابتی بوجود نمیان . مثلا وقتی ما راه میریم ماهیچه هامون به صورت هماهنگ منقبض و منبسط میشه و با استفاده از اصطکاک خودمون رو به جلو میکشیم و ...

یا توی ماشین و هواپیما اینقد نیرو وارد میکنیم که بر نیرو های اتلافی غلبه کنیم و شتاب بگیریم بعد نیروی موتور رو جوری تنظیم میکنیم که فقط نیروی خارجی رو خنثی کنه و سرعت ثابت بشه

در ضمن نیرو هایی مثل مقاومت هوا با افزایش سرعت افزایش پیدا میکنن .همچنین نیروی اصطکاک همیشه عمود بر نیروی وزن نیست !

بذارید سوالمو با این جمله واضح تر کنم:
«نیروی رانش موتور: این نیرو به وسیله موتورهای هواپیما تولید شده و سبب خنثی کردن پسا و حرکت هواپیما به جلو می شود. نیروی رانش موتور باعث شتاب گرفتن هواپیما می شود اما در نهایت نیروی پسا سرعت هواپیما را تعیین می کند زیرا با افزایش سرعت هواپیما نیروی پسا نیز افزایش می یابد تا این که در نهایت نیروی پسا با نیروی رانش موتور برابر می شود و هواپیما به سرعت ثابت می رسد به طور کلی در یک پرواز افقی یکنواخت چهار نیروی فوق دو به دو با هم برابر هستند.»
خوب اینجا گفته شده که نیروی موتور باعث حرکت شده و در نهایت یه جایی با نیروی پسا یا همون مقاومت هوا برابر میشه و در نهایت سرعت ثابت میشه...خوب سوال این هس: چطور نیروی موتور باعث حرکت میشه در حالی که با نیروی پسا برابری میکنه؟

من تا جایی که اطلاعات داشتم و تونستم این موضوع رو تحلیل کردم و به این سوال رسیدم و بازم میگم ممکنه این وسط متوجه نکته ای نباشم، چون تا جایی که میدونم نیروهای برابر اثر همو خنثی میکنن...خب نیروی موتور هم با نیروی پسا برابر میشه و هم باعث حرکت با سرعت ثابت میشه